slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Ljestve za bazene

Imate sve potrebno za početak uživanja u svom bazenu ispred kuće? Nabavili ste odgovarajuću zaštitu, opremu za pročišćavanje vode uključujući sve potrošne materijale, imate luftiće za opuštajuće ljuljuškanje na vodi, imate sve moguće igračke na napuhavanje za djecu, naočale, šešir i zaštitnu kremu. Nedostaje li što? A kako ćete ući u bazen? Odgovor je: trebam ljestve za bazen! 

Trebam li ljestve za bazen?

Ljestve za bazen su puno važnije pomagalo za bezbrižno ljetno uživanje u dvorištu ili vrtu, nego što mislimo. Ulazak i izlazak iz vode bez ljestava za bazen može biti prilično naporan zadatak, posebno ako smo nižeg rasta. A kupanje mora biti ugodno i prije svega sigurno, ne samo za nas, već i za našu djecu. Ali ako nemate djece i vaš bazen je nizak, recimo 76 cm, gotovo da ne trebate ljestve za bazen, zar ne? Nije istina. Nemojte zaboraviti da ući u bazen nije isto kao stati na suho tlo. Ako napravite raskorak i jednom nogom stanete u bazen, možete se poskliznuti na mokrom dnu i ozlijediti se. Zato vas potičemo da nabavite ljestve za ulazak u bazen, da ne biste kasnije požalili.

Što su sigurnosne ljestve za bazene?

Nisu sve ljestve za ulazak u bazen iste. Neke imaju i sekundarnu funkciju. Sigurnosne bazenske ljestve osmišljene su imajući na umu obitelji koje imaju djecu  i životinje. Ako djecu želimo zaštiti od toga da ulaze u bazen kad nisu pod našim nadzorom, trebamo ljestve za bazen sa sigurnosnom funkcijom i jednostavnim načinom funkcioniranja. Sigurnosne ljestve za bazen omogućuju da s njih uklonimo prečke za stopala i odložimo ih na sigurno te time onemogućimo ulazak u bazen, iako osnovna struktura ostaje na mjestu.

Ljestve za bazene različitih visina

Ovisno o tome kolika je visina vašeg bazena, možete birati između nekoliko visina bazenskih ljestava.
Dostupne su sljedeće bazenske ljestve:

·   Ljestve za bazen 84 cm

·   Sigurnosne ljestve za bazen 132 cm

·   Sigurnosne ljestve za bazen 122 cm

·   Sigurnosne ljestve za bazen 107 cm

artikl
na stranicu
artikl