Ljestve za bazene

Ljestve za bazene

Imate sve potrebno za početak uživanja u svom bazenu ispred kuće? Nabavili ste odgovarajuću zaštitu, opremu za pročišćavanje vode uključujući sve potrošne materijale, imate luftiće za opuštajuće ljuljuškanje na vodi, imate sve moguće igračke na napuhavanje za djecu, naočale, šešir i zaštitnu kremu. Nedostaje li što? A kako ćete ući u bazen? Odgovor je: trebam ljestve za bazen! 

Trebam li ljestve za bazen?

Ljestve za bazen su puno važnije pomagalo za bezbrižno ljetno uživanje u dvorištu ili vrtu, nego što mislimo. Ulazak i izlazak iz vode bez ljestava za bazen može biti prilično naporan zadatak, posebno ako smo nižeg rasta. A kupanje mora biti ugodno i prije svega sigurno, ne samo za nas, već i za našu djecu. Ali ako nemate djece i vaš bazen je nizak, recimo 76 cm, gotovo da ne trebate ljestve za bazen, zar ne? Nije istina. Nemojte zaboraviti da ući u bazen nije isto kao stati na suho tlo. Ako napravite raskorak i jednom nogom stanete u bazen, možete se poskliznuti na mokrom dnu i ozlijediti se. Zato vas potičemo da nabavite ljestve za ulazak u bazen, da ne biste kasnije požalili.

Što su sigurnosne ljestve za bazene?

Nisu sve ljestve za ulazak u bazen iste. Neke imaju i sekundarnu funkciju. Sigurnosne bazenske ljestve osmišljene su imajući na umu obitelji koje imaju djecu  i životinje. Ako djecu želimo zaštiti od toga da ulaze u bazen kad nisu pod našim nadzorom, trebamo ljestve za bazen sa sigurnosnom funkcijom i jednostavnim načinom funkcioniranja. Sigurnosne ljestve za bazen omogućuju da s njih uklonimo prečke za stopala i odložimo ih na sigurno te time onemogućimo ulazak u bazen, iako osnovna struktura ostaje na mjestu.

Ljestve za bazene različitih visina

Ovisno o tome kolika je visina vašeg bazena, možete birati između nekoliko visina bazenskih ljestava.
Dostupne su sljedeće bazenske ljestve:

Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

4 proizvoda

po stranici
 1. -10%
  Sigurnosne ljestve za bazen 1,22 m

  #58331

  Posebna cijena 1.025,93 kn Normalna cijena 1.139,92 kn
  Usporedite
 2. -10%
  Sigurnosne ljestve za bazen 1,32 m

  #58332

  Posebna cijena 1.162,73 kn Normalna cijena 1.291,92 kn
  Usporedite
 3. Sigurnosne ljestve za bazen 84 cm

  #58430

  607,92 kn
  Usporedite
 4. -10%
  Rasprodano
  Sigurnosne ljestve za bazen 1,07 m

  #58330

  Posebna cijena 820,72 kn Normalna cijena 911,92 kn
  Nedostupno
  Usporedite