slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Ostali pribor za bazene

U većini Bestway® setova montažnih bazena naći će se bazensko platno s konstrukcijom, pumpa s kartonskim filterom ili pijeskom za pročišćavanje vode, ljestve za ulazak u bazen i pokrivač. No, da bi vam bazen uvijek bio spreman za brčkanje, odnosno da bi voda bila čista, sigurna i ugodna za kupanje, potrebno je imati dodatni pribor za bazene.

 

Ova dva dodatka za čišćenje mora imati svaki vlasnik bazena

Postoje sjajni dodaci za bazene koji pomažu kod njegovog čišćenja. To nisu skupe stvarčice izrađene od luksuznih materijala niti je za njihovo rukovanje potrebna posebne dozvole ili uputstvo. Dapače, toliko su lagani, jednostavni za postavljanje i učinkoviti u svojoj zadaći da je prava šteta što ih neki vlasnici bazena još nemaju.

Skimmer

Skimmer je neophodan dio filtracijskog sustava bazena. Ovaj praktičan uređaj od tvrde plastike u obliku valjka pomaže u čišćenju bazena zahvaljujući usisnom tehnikom pumpe na koju je spojen. Budući da se skimmer postavlja tako da visi uz unutrašnju stijenku bazena, bez puno muke će „usisati“ svu prljavštinu s površine bazenske vode. Insekti, lišće, grančice … budite sigurni da  će, što god vidite na površini vode, završiti u skimmeru ostavljajući vodu čistom, bistrom i spremnom za novu zabavu!

Mrežice

Postoje situacije u kojima je zgodno imati ručne mrežice za čišćenje bazena na dohvat ruke. Zamislite da ste prije 10 minuta ugasili pumpu jer je pročistila svu vodu, ali je u bazen slučajno upala osa. Ili ste podigli pokrov nakon sinoćnjeg nevremena i primijetili da u bazenu pluta desetak listova s obližnjeg drveta. Ili je dijete slučajno ostavilo u bazenu najdražu lopticu. Hoćete li upaliti pumpu da očisti lišće? Ući u bazen po lopticu? Nećete ako imate ovo zanimljivo mrežasto pomagalo s teleskopskom šipkom koje u par sekundi skupi nečistoću s površine ili teško dostupnog dna bazena.

 

Grijači za bazene – kako rade i koji sve modeli postoje?

Onaj tko kaže da se u Bestway® samostojećim bazenima može samo kupati ljeti, taj nikada nije čuo za grijače bazenske vode. Voda u rano proljeće ili kasnu jesen možda jest malo hladnija nego tijekom ljeta, ali zahvaljujući grijačima može biti jednako ugodnija, baš kao da ju je zagrijalo kolovoško sunce.

Želite li produljite sezonu kupanja? Pokušajte uz pomoć ova dva tipa grijača bazenske vode koja se spajaju direktno na pumpu:

·   električni grijač – struja zagrije vodu bazena i do 40 Celzijevih stupnjeva,

·   solarni grijač – u ovom plosnatom grijaču sunčeva energija može podići temperaturu bazenske vode do 5 Celzijevih stupnjeva.

Bez obzira koji model grijača želite koristiti, produljena sezona zahtijevat će od vas intenzivnije održavanje bazena. Ali ne brinite! To neće biti nimalo težak zadatak ako se „naoružate“ pravom opremom.

 

Trebate još informacija o priboru za bazene?

Tražite savršene dodatke za svog vodenog ljubimca? Pregledajte kakav sve pribor za bazene nudimo na Bestway.hr! Svaki je proizvod do detalja opisan, ali ako biste voljeli čuti odgovara li isti artikl dimenzijama vašeg bazena, onda svakako potražite odgovor pozivom na naš Info Centar 099/7930168 od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati ili napišite e-mail na [email protected].

Artikl  1  -  12  od  46 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  46