Samostojeći montažni bazeni Bestway®

Bazeni

Fast Set™

Bazeni s gornjim rubom na napuhavanje cjenovno su povoljni i iznimno se hitro postavljaju. Obruč na napuhavanje napušete pumpom i već možete napuniti bazen.

.

Steel Pro MAX™

Najpopularniji, cjenovno povoljni montažni bazeni Bestway®️ imaju na hrđu otporni čelični okvir ovalnog oblika i čvrsto troslojno bazensko platno, otporno na probijanje. Vrlo izdržljiv bazen za dugotrajnu uporabu.

.

Power Steel™ Round

Veliki okrugli bazeni primjereni za obitelji. U ovoj kategoriji obično prevladavaju bazeni s uzorkom kamena, a ove godine smo ponudu proširili bazenima s uzorkom ratana i s nadstrešnicom.

BlogKako izabrati pravi bazen

Pročitajte članak koji predstavlja sve vrste nadzemnih montažnih bazena i nudi vam puno korisnih informacija kod kupnje i održavanja bazena.

Power Steel™ Rectangular

Veliki izdržljivi montažni bazeni pravokutnog oblika, koje ćete sastaviti bez upotrebe alata. Najprodavaniji bazeni svijetlosive boje u paketu već sadrže pješčanu pumpu, a oni u boji tamnosivog ratana u paketu imaju pumpu na kartuše. 

Power Steel™ Oval

Slobodnostojeći montažni bazeni ovalnog oblika koji već godinama oduševljavaju Slovence. Za ovalne bazene Bestway®️ se osim obitelji odlučuju i plivači koji ih koriste za trening.

Power Steel™ Swim Vista

Nova serija! Bazeni s uzorkom ratana zadovoljit će i roditelje koji žele lijep, profinjen i atraktivan montažni bazen i djecu koja oduševljeno vire kroz okno na stijenki bazena.

.

Power Steel™ Special Series

Bazen koji osim profinjenog izgleda kamena također nudi opuštajuću masažu ComfortJet™️ i tako pruža jedinstveno ozračje kupanja u vrtu ili na dvorištu. Ovogodišnja novost ove kategorije je 6-metarski bazen s izgledom drva.

Hydrium™

Bazeni s čeličnim stijenkama Bestway®️ Hydrium™️ najčvršći su montažni bazeni na tržištu. Ovaj nevjerojatno izdržljivi bazen, koji ima i skimmer, možete ostaviti vani 365 dana u godini.  U paketu s ovim bazenom dobit ćete pješčanu pumpu.

Bazeni

Ljeto nam pruža puno prilika za druženje i zabavu s cijelom obitelji na otvorenom i ako imamo samo komadić prostora ispred kuće, idealno je nabaviti montažni bazen, koji na kraju sezone možemo pospremiti do sljedećeg ljeta. Vrtni bazeni su na Hrvatskoj jako popularni, jer korisniku omogućuju da si osigura ljetno osvježenje po povoljnoj cijeni. Održavanje nije skupo ni zahtjevno, jer ga može obavljati svatko tko odvoji par minuta da prouči upute za uporabu. Samostojeći bazeni su različitih oblika, dimenzija i sastava. Najjednostavniji imaju rub na napuhavanje i zovu se Fast Set™ bazeni, jer ih brzo postavimo i pospremimo. Gotovo sve što moramo napraviti to da napušemo obruč i natočimo vodu, te priključimo pumpu. Steel Pro™ MAX je najrašireniji model bazena s metalnom konstrukcijom; budući da je čvrst, a cjenovno tako dostupan, nalazimo ga u mnogim dvorištima i vrtovima. Power Steel™ bazen prodaja se puno je ovo serija koju odlikuje velik raspon dimenzija i iznimna čvrstoća. A na samom vrhu ponude je serija Hydrium™. Modeli ove serije mogu ostati na otvorenom čak 365 dana u godini jer imaju željezne stijenke za iznimnu čvrstoću i izdržljivost.
Ako želite kupiti montažni samostojeći bazen, vjerojatno će vas prije svega zanimati oblik i dimenzije. Manji okrugli mogu biti promjera od dva metra do gotovo pet metara, dok se pravokutni bazeni mogu protezati u dužinu do deset metara. U internetskog trgovini Bestway Hrvatska naći ćete sve najpopularnije dimenzije, a također i oblike. Kod biranja dimenzija glavnu ulogu ima namjena: neki samostojeći bazeni su primjereniji za plivanje (dublji i dulji) drugi za opuštanje na nekom od luftića Bestway® (okrugli srednjih dimenzija), a neki niži su posebno primjereni za obitelji s malom djecom. Kad odredite koji oblik najbolje odgovara vašem dvorištu ili vrtu i procijenite koje približne dimenzije želite imati, do određene mjere možete birati i izgled. Dostupne su klasične boje (siva, svijetlosiva i nekoliko nijansi plave) te također sve više atraktivnih dizajna, kao što su print s uzorkom kamena ili ratana, koji postoji u dvije varijante: sivoj i smeđoj.
Kad izaberete oblik, dimenzije, a po mogućnosti i izgled svog novog vrtnog bazena, korisno je da malo razmislite i o opremi koja će najbolje odgovarati vašim potrebama i željama. Nudimo vam velik izbor dodatne opreme i korisnih, a također i zabavnih pomagala. U mnogim slučajevima su montažni bazeni dostupni u praktičnom kompletu s osnovnom opremom, koja će vam i te kako dobro doći, recimo pokrov za bazen ili ljestve. Unatoč tome, pametno je prije kupnje proučiti kakve su sve mogućnosti koje vam se nude, uzimajući u obzir vaše specifične okolnosti i potrebe. Nijedan korisnik nije kao drugi, nijedna obitelj nije kao druge i postoji nekoliko čimbenika koji utječu na to kako ćete koristiti, a prije svega održavati svoj novi samostojeći bazen te kakvu dodatnu opremu ćete trebati. Najbolje je da najprije proučite velik izbor specifikacija kojima smo opremili opise proizvoda i ako neko pitanje ostane neodgovoreno, molimo vas da nas kontaktirate (kontaktne podatke naći ćete >> ovdje.) Pitate se gdje možete kupiti montažni bazen povoljno? Posjetite Bestway.si gdje ćete naći bazene za kupanje za baš sve ukuse i svaki novčanik. Vaša djeca i vaši gosti bit će vam zahvalni jer ljeti nema ništa ljepše nego doći u posjet nekome tko iza kuće ima postavljen fantastičan montažni bazen za dvorište. Ljepše može biti samo to da i sami pronađete mjesto gdje se jeftino prodaje montažni bazen i nabavite jednoga za svoj vrt, da možete vratiti uslugu svojim prijateljima. Ne pitajte se više gdje su nadzemni bazeni kvalitetni i jeftini, samo dođite u našu web trgovinu i odaberite svojeg.