Velika nagradna igra - zavrti Bestway kolo sreče

Biti na moru je nešto predivno – miris borova, sanjivo promatranje valova koji se lome na obali, ljeskanje sunca na površini, čitanje knjige u sjeni ili bosonogo sakupljanje školjki na plaži…

Zvuči čarobno, zar ne? Ali što kad svemu nabrojanom moramo mahnuti u oproštaj nakon tjedan ili dva, a ljeto, žega i želja za kupanjem ostanu i traju bar još tri vruća mjeseca!

Ne bi li, dakle, bilo krasno imati neke slične oaze i kod kuće? U vlastitom vrtu ili na terasi?

Gdje bi vas svakoga dana duuuugog ljeta čekalo…

  • osvježenje u hladnoj vodi montažnog bazena nakon paklenski vrućeg dana i napornog posla?
  • subotnji pool party s prijateljima uz osvježavajuće koktele?
  • opuštanje sa svojom boljom polovicom u nježnim mjehurićima masažnog bazena za jesenskih večeri?

 

To ne bi bilo samo krasno, bilo bi prekrasno! A svoju želju za kućnom oazom možete još brže i lakše ostvariti ako sudjelujete u posebnom Bestwayevom kolu sreće i nagradnoj igri Bestway® – moje naj ljeto, koja nudi 128 nagrada! O da, dobro ste pročitali – čak 128 nagrada, među kojima je i vrhunski masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™!

Nagradna igra - jacuzzi lay-z-spa hawaii hydrojet pro

 

Kolo sreće za vaše naj ljeto

 

Ove godine, Bestway za sve ljubitelje masažnih i montažnih bazena pripremio posebno predljetno kolo sreće i nagradnu igru – moje naj ljeto, koja će vas razmaziti preko svih granica dobrog ukusa!

Nagradna igra naime uključuje čak 128 dnevnih i tjednih nagrada te glavnu nagradu: masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™.

A trešnja na našoj bazenskoj torti? Svaki put kad zavrtite kolo sreće, natječete se također za jednu od 4 zabavne nagrade na napuhavanje i još dobijete srećku za tjedno izvlačenje. Dodatno tjedno izvlačenje? Je li to šala? Ni slučajno!

 

Bestway kolo sreče

 

Ali prije nego što se posvetimo nagradama…

 

Zašto je masažni ili montažni bazen na kućnoj terasi uopće dobra ideja?

Montažni bazen je zasigurno odlična investicija ako volite provoditi slobodno vrijeme sa svojom obitelji.

Kad je vani žega, možete recimo organizirati zabavne igre u vodi kao što su igre loptom, razni plivački izazovi i slično. U bazenu možete isto tako koristiti plovila i madrace na napuhavanje, kao što je recimo ružičasti flamingo na napuhavanje, koji također možete osvojiti okretanjem našeg kola sreće.

Tu je još i izvođenje vježbi u bazenu, što je odličan način za jačanje tijela i ujedno zabavna obiteljska aktivnost. Možete se recimo natjecati u tome tko će dulje stajati na lijevoj nozi, dok se desnom rukom drži za glavu. Teže je nego što mislite!

Uz bazen čak možete prirediti nedjeljni piknik i uživati u ukusnom obroku s pogledom na ljeskanje sunčevih zraka na vodi.

S druge strane, izbor masažnog bazena donijet će vam hrpu drugih prednosti te, prije svega, užitaka.

Nakon dugog radnog dana, toplina vode i još više ciljno usmjerena masaža mlaznica pomoći će vam opustiti napete mišiće i poboljšati cirkulaciju.

Bolovi u mišićima i zglobovima će se nakon bar polusatnog uživanja u nježnim mjehurićima osjetno smanjiti, dok stresu, koji ste osjećali još minutu nakon dolaska s posla kući, neće biti ni traga ni glasa.

Volite čitati? Masažni bazen se također brzo može pretvoriti u odličan kutak za čitanje. Ili romantičnu privatnu oazu – izbor je samo vaš…

 

I konačno nagrade!

Što točno možete osvojiti?

 

120 dnevnih nagrada i 8 tjednih nagrada – može također biti vaše i to odmah, bez izvlačenja. Samo morate zavrtjeti kolo sreće od 1. do 30. junija, i to onoliko puta koliko želite!

Što biste od sljedećega najradije imali?

 

Jednu od gornjih nagrada možete osvojiti svakoga dana lipnja, a srećkom u dodatnom tjednom izvlačenju možete osvojiti još:

  • vrijednosni bon za proizvode Bestway® na 50 € ili
  • vrijednosni bon za proizvode Bestway® na 100 €.

 Nagradna igra Bestway

 

A najbolje smo, naravno, sačuvali za kraj

 

Svatko tko zavrti kolo sreće, sudjeluje još u izvlačenju za glavnu nagradu: masažni bazen (jacuzzi) Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™. Zvuči poznato?

Riječ je o masažnom bazenu koji je osmišljen po uzoru na luksuzna ljetovališta na Havajima i može primiti od 4 do 6 ljudi. Ako je u njemu dvoje, vodene mlaznice možete usmjeriti na specifične dijelove tijela, a ako se u njemu brčkaju i djeca, možete smanjiti snagu pojedinih mlazova vode i prilagodite ih njihovim željama. Osim toga, ovaj bazen isto tako združuje neke od najatraktivnijih funkcija prijenosnih masažnih bazena. Vrhunska glavna nagrada za vaše kraljevsko uživanje!

 

P. S. Sretnog dobitnika glavne nagrade nagradne igre Bestway® – moje naj ljeto izvući ćemo 3. srpnja. Označite na kalendaru ili – još bolje – pratite nas na našem Facebook i Instagram kanalu!

 

Dnevne i tjedne nagrade baš SVAKOG dana lipnja!

 

Ne zaboravite, možete sudjelovati baš svaki dan, i to od 1. do 30. junija!

Osim svega nabrojanog, kod našeg kola sreće dostupni su vam i dodatni pokušaji (koji, saznat ćete prilikom okretanja kola), a isto tako si većim brojem srećki znatno možete povećati šanse za osvajanje neke od 128 nagrada: vlastiti jacuzzi na napuhavanje, jednu od 4 zabavne nagrade ili vrijednosni bon. Možete sudjelovati onoliko puta koliko želite!

Odluka o tome kakvo će ove godine biti vaše ljeto, isključivo je u vašim rukama. Iskoristite je!