slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Podrška kupcima

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Dječji bazeni

Ako oko kuće imamo manji prostor ili možda imamo ograničen budžet, ali svejedno djeci želimo pružiti zabavno ljetno osvježenje, dječji bazen može biti idealno rješenje. Mali bazenčić na napuhavanje postavlja se u samo nekoliko trenutaka te ih – budući da ima mali volumen – napunimo ga iznimno brzo. Djeca se tako cijeli dan mogu bezbrižno brčkati (naravno, pod nadzorom roditelja), a navečer izlijevamo vodu ili, ako procijenimo da voda nije zaprljana, koristimo je i sutradan.
No postoje i veće verzije. Dječji bazeni mogu biti i veći, do tri metra dužine, takvi imaju dovoljno površine da uz nekoliko djece u bazenu uživa i roditelj koji tako može paziti na djecu i sam/a si priuštiti osvježenje. Bazeni za djecu mogu biti sastavljeni od različitih elemenata: neki imaju tanke prozirne stijenke, drugi se mogu napuhati, a neki čak imaju krović koji štiti djecu od sunca. U svakom slučaju, jedno je sigurno: ako u svoje dvorište ili vrt postavite dječji bazenčić, ljeto će za vaše mališane biti neizmjerno zabavnije i živopisnije. A ako vas zanima gdje možete naći povoljnu akciju za dječje bazene, dobro proučite našu internetsku stranicu, i sigurno ćete naći nešto za sebe i svoju djecu. Tražili ste bazen za djecu? Sad ga ne trebate više tražiti jer je naš izbor tako velik.

Artikl  1  -  12  od  27 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  27