slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Pumpe

Madraci na napuhavanje, luftići, veliki koluti, daske za supanje, kajaci, čamci… svi moderni rekviziti na napuhavanje više nisu rezervirani samo za djecu – rado ih koristimo i mi odrasli. Sjećate se kada su naši roditelji koristili svoja moćna pluća da bi napuhali sve te lopte i narukvice za plivanje u moru ili na bazenu? Danas je odlazak na plažu sasvim druga priča i potpuno je razumno sa sobom nositi zračne pumpe na napuhavanje:

·   jer moderni rekviziti na napuhavanje dolaze u velikim dimenzijama

·   jer ne postoji osoba kojoj upuhivanje vlastitog zraka iz pluća u veliki luftić jednorog ili sup dasku ne bi izazvala vrtoglavicu

·   jer bi čak i napuhivanje vlastitog zraka u velike kolutove trajalo cijelu vječnost.

 

Vrste zračnih pumpi na napuhavanje

Sigurni smo da vas sad zanima kakav točno model pumpe za napuhavanja biste trebali nositi sa sobom na izlete u blizini vode, na ljetovanja i za boravak na bazenu? Općenito govoreći, na tržištu postoje četiri vrste zračnih pumpi: nožne, ručne, električne verzije i one na bateriju.

Nožna pumpa koristi pritisak noge za generiranje zraka i često se koristi pri napuhavanju malih i srednjih predmeta na napuhavanje poput dječjih luftića, lopti i dječjih bazena malih dimenzija.

Ručna pumpa zahtijeva nešto veći angažman jer se zrak upuhuje u predmete na ručni pogon i idealna je za nešto veće predmete na napuhavanje.

Električna pumpa za zrak koristi snagu električne energije, to joj je najveća prednost jer napuhavanje pretvara u mačji kašalj, ali je zato skuplja od ostalih.

Pumpa na baterije je praktičnija, laganija i lako prenosiva. Baterijska pumpa rado se koristi na planinarskim izletima i kampiranju gdje nema struje i utičnica.

 

Zračne pumpe za sup daske

I dok se madraci i kolutovi za plažu lako mogu napuhati nožnim pumpama, za nešto veće i konkretnije predmete svakako predlažemo ručne i električne verzije. Ako govorimo o opremi za supanje, najbolje su se pokazale ručna i električna pumpa za SUP dasku.

·   Ručne pumpe za SUP daske imaju nekoliko hvalevrijednih značajki, među kojima se ističu ergonomski dizajni ručki, veliki kapaciteti rada te mogućnost prebacivanje s jednosmjernog na dvosmjerni rad, odnosno pumpu se može koristiti i za izbacivanje zraka iz sup daske kako bi se lakše i ljepše skladištila.

·   Električne pumpe za sup daske su lagane, ne zauzimaju puno prostora, imaju lako čitljiv LCD zaslon, mogu se spojiti na utičnicu od 12 V u automobilu te omogućuju brzo i jednostavno napuhavanje. Na primjer, POWERGRIP™ električna pumpa za SUP će napuniti SUP dasku zrakom i doseći tlak od 0 do 16 PSI u svega nekoliko minuta.

 

Zračne pumpe za kajak

Dakako, osim pumpa za SUP, u Bestway® ponudi mogu se naći i pumpe za kajak. Ove visokotlačne mašine lako će napuhati i druga gumena plovila kao što su dječji čamci i gumeni čamci za više osoba. I pumpa za kajak može se pronaći u dvije verzije:

·   Ručne pumpe za kajake na napuhavanje, baš kao i pumpe za sup daske, odlikuje jednostavan sistem rukovanja i efikasan način napuhavanja daske s ili-ili četiri adaptera za različite veličine ventila.

·   Električne pumpe za kajake na napuhavanje je kompaktna, jednostavna za transport, ali itekako snažna da može napuhati čak i najveća plovila svega nekoliko minuta.

 

Električne pumpe za lopte

Čak i ako nemate kajak ili SUP dasku, nemojte si dozvoliti da ovog ljeta ostanete bez daha ili vas bole ruke zbog napuhivanja zraka u omiljene dječje rekvizite za plažu. Jedna moćna električna pumpa ili prijenosna baterijska pumpa za zrak čije se baterije pune putem USB kabla će vam biti od velike koristi.

Artikl  1  -  12  od  20 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  20