Bestway® Masažni bazeni na napuhavanje Lay-Z-Spa

Masažni bazeni

Masažni bazeni

Cjelovito opuštanje tijela,koje se prije mogli doživjeti samo u wellness ili spa centrima, sada je postalo dostupnije i možete si ga priuštiti također kod kuće. Najbrže i najjeftinije ćete do svog vlastitog kutka za redovito opuštanje, s toplom vodom, hidromasažom i kromoterapijom, doći tako da hidromasažni masažni bazen na napuhavanje, ili kako ga neki zovu „jacuzzi na napuhavanje“, nabavite na Bestway.si i uredite si svoj mali raj za opuštanje i regeneraciju.
Masažni bazeni Lay-Z-Spa® su super opcija za one koji se ne mogu priuštiti izvedbu zahtjevnih građevinskih zahvata ili jednostavno žele imati bazen za masažu na napuhavanje, koji po želji mogu prenijeti na drugo mjesto ili ga zimi isprazniti i pospremiti do sljedeće sezone.

Koji su masažni bazeni na napuhavanje i masažni sustavi dostupni?

Najmanja masažna kada na napuhavanje linije Lay-Z-Spa® prima do 4 čovjeka, a veće također čak do 8 ljudi odjednom. Nudimo tri različite tehnologije masaže: AirJet™ sustav koristi zračne mlaznice za stvaranje mjehurića koji opuštaju vaše tijelo, HydroJet™ masažni sustav čine podesive mlaznice za vodu, koje stvaraju snažne masažne mlazove koji vas izmasiraju od glave do pete. HydroJet Pro™ sustav kombinira najbolje od sustava HydroJet™ i AirJet™ masaže Lay-Z-Spa™. Ove godine je ponuda masažnih sustava proširena inovativnim proizvodom Milan AirJet Plus™, koji korisniku omogućuje da jacuzzijem na napuhavanje, koji je postavljen u kući ili u njenoj okolici - ako ima pristup wi-fi mreži – može upravljati na daljinu putem mobilne aplikacije. Ova funkcija je posebno korisna za ljude koji su vrlo mobilni i žele optimalno iskoristiti svoje vrijeme. Bez obzira na to gdje ste, ako imate pristup internetu, putem telefona ili tableta svoj masažni bazen možete aktivirati, postaviti temperaturu vode i eventualno, tik prije nego što dođete kući, uključite hidromasažu, da vas u toplini doma dočeka i opuštajući zvuk brborenja vode.

Masažni bazen za dobrobit tijela i fini izgled kuće

Neki Bestway® masažni bazeni na napuhavanje - i pripadajuća ili dodatna oprema – pružaju i dodatne funkcije, koje ne utječu samo na vaš dobar osjećaj, već mogu pridonijeti i profinjenijem izgledu vašeg doma te stvoriti čarobno ozračje. Jedna od tih funkcija je osvjetljenje vode podvodnim ili plutajućim led lampicama, koje mogu svijetliti u jednoj boji ili izmjenjivati čak sedam boja. Ako razmišljate o tome da si nabavite spa na napuhavanje i time svoj dom opremite svojim malim wellness utočištem, predlažemo vam da razgledate našu ponudu i pročitate iscrpne opise proizvoda koje smo pripremili za vas. Ako neko pitanje ostane neodgovoreno, možete nas kontaktirati i rado ćemo vam dati savjet kako biste saznali koji je gumeni jacuzzi za vas najbolji. Kontaktne podatke naći ćete >> ovdje.

Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 13-20 od 20

Stranica
po stranici
 1. -10%
  Držač čaša za masažne bazene Lay-Z-Spa™

  #60306

  Posebna cijena 136,72 kn Normalna cijena 151,92 kn
  Usporedite
 2. -10%
  Jastuk za masažni bazen Lay-Z-Spa®

  #60307

  Posebna cijena 478,72 kn Normalna cijena 531,92 kn
  Usporedite
 3. -20%
  Zaštitni krov Lay-Z-Spa® za masažni bazen 183 x 94 x 109 cm

  #60304

  Posebna cijena 449,86 kn Normalna cijena 562,32 kn
  Usporedite
 4. -10%
  LED lampe na vodeni pogon ColorJet Lay-Z-Spa®

  #58471ASS18

  Posebna cijena 246,16 kn Normalna cijena 273,52 kn
  Usporedite
 5. -20%
  Top izbor
  Podvodni usisavač na punjive baterije

  #60313

  Posebna cijena 607,92 kn Normalna cijena 759,92 kn
  Usporedite
 6. Rasprodano