Prethodni proizvod
SUP Hydro-Force™ Freesoul Tech 340 x 89 x 15 cm

SUP Hydro-Force™ Freesoul Tech 340 x 89 x 15 cm

Sljedeći proizvod
Električna pumpa Auto-Air za na napuhovanje SUP Hydro-Force™

Električna pumpa Auto-Air za na napuhovanje SUP Hydro-Force™

SUP Hydro-Force™ HuaKa'i Tech 305 x 84 x 15 cm

Huaka'iTechHydro-Force™ je odlična daska za SUPanje s vašim najboljim prijateljem. Stojeće veslanje na SUP dasci na napuhavanje  s vašim psom može biti još veći užitak i opuštanje za vas i vašeg ljubimca. Kvalitetni materijali, odlična plovnost i provjerena kvaliteta Bestway®. Mi smo službeni zastupnik.

Dostupnost: Nedostupno
Kod
65312
4.255,92 kn
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!

PREDNOSTI I NAMJENA

NAJDRAŽA AKTIVNOST U PRIRODI? SUPANJE S NAJBOLJIM PRIJATELJEM

I u Hrvatskoj sve više ljudi SUPa, a kako puno obožavatelja SUPanja ima pse, sve više ih se odlučuje povesti svoje najbolje prijatelje da im se pridruže u toj nadasve ugodnoj, opuštajućoj i regenerativnoj aktivnosti. Poznato je da mnogi psi vole vodu i plovidbu. Zato smo u Bestway® Hydro-Force™ smislili dasku za SUPanje na napuhavanje, koja je posebno prilagođena najboljem prijatelju čovjeka: psu. Predstavljamo vam Huaka'iTech.

TKO I GDJE  MOŽE KORISTITI SUP Huaka'iTechHydro-Force™?

Kao što je spomenuto, SUP daska na napuhavanje Bestway® Huaka'i Tech Hydro-Force™ izrađena je s mišlju o vašim ljubimcima, ali to ne znači da je ne možete koristiti i sami i s vašim djetetom, jer su karakteristike ove »allround« SUP daske (SUP primjeren za sve prilike) univerzalno uporabne u različitim prilikama na vodi:

 • NOSIVOST

140 kg nosivosti dopušta vam priličnu slobodu kod biranja svog suputnika na  SUP dasci.

 • DODATNI PROSTOR

Na prednjem dijelu Huaka'iTech daske smanjili smo prostor za prtljagu, zato da proširimo površinu neklizeće podloge, koja služi kao područje hodanja za vašega psa ili dijete.

 • STABILNOST

Relativno velika širina 84 cm i njen odnos s dužinom pridonose  stabilnosti SUP daske, koja se ne smije previše ljuljati, čak ni kad suputnik silazi s daske.

 • DODATNA PERAJA

Pomoću peraje (ili kobilice) koja se može odstraniti, SUP dasku možete prilagoditi prirodi plovidbe za koju ste se odlučili. Svog psa recimo nećete prvi put povesti na dugi izlet SUP daskom, već ćete kraćim krugovima provjeriti kako se pas osjeća na SUP dasci. U tom slučaju bilo bi preporučljivo ukloniti glavnu kobilicu SUP daske, da biste u blizini obale bili okretniji i po potrebi se brzo vratili na kopno.

DODATNE PREDNOSTI Huaka'iTechHydro-Force™

 • RUKSAK:

Visokokvalitetan i praktičan ruksak za prenošenje SUP daske na napuhavanje možete nositi na leđima ili kao torbu u jednoj ruci pomoću bočne ručke. U prostrani ruksak pospremite sve potrebno za vašu SUP avanturu i ako se spremate SUPati na autom nedostupnu divlju plažu ili riječnu obalu, svoj SUP komplet ćete s lakoćom prenijeti na leđima.

 • DVOFUNKCIJSKA PUMPA

Priloženu dvofunkcijsku pumpu, koja ima integriran manometar, možemo koristiti jednosmjerno ili dvosmjerno. Huaka'i tako napušemo u nekoliko minuta i bez napora.

 • VRHUNSKI MATERIJALI

Kombinacija dvaju materijala vrhunske kvalitete Tritech™ i »drop-stitch«. Tritech™ je patentiran troslojni materijal branda Bestway®. »Drop-stitch« je specijalni materijal koji se koristi u nautici, avijaciji i sl. Riječ je o inovativnom rješenju koje spaja iznimnu lakoću s nevjerojatnom čvrstoćom.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE


 • Teža: 13.4 kg
 • Širina: 84 cm
 • Dužina: 305 cm
 • Debljina: 15 cm
 • Nosivost: 140 kg
 • Broj peraja: 3 (2 + 1)
 • Visokokvalitetni Tritech™ materijal
 • Visokokvalitetni »drop-stitch« materijal
 • Dimenzije paketa: 30 x 40 x 91 cm
 • Težina paketa: 16.3 kg

SADRŽAJ PAKETA

 • SUP daska na napuhavanje
 • Uže za prtljagu
 • Višefunkcijska ručna pumpa
 • Rastezljivo sigurnosno uže
 • Putna torba za cijeli komplet
 • Set za popravke

UPUTE

ČESTA PITANJA U VEZI SA SUP DASKAMA NA NAPUHAVANJE

NIKAD DOSAD NISAM SUPAO/LA. JE LI TEŠKO NAUČITI?

Uopće ne! Svatko tko je već SUPao  reći će vam da je tu iznimno ugodnu i za tijelo blagotvornu aktivnost vrlo lako usvojiti. Naravno, postoje različite razine SUPanja i ne želimo umanjivati vrijednost profesionalaca u SUPanju, koji treniraju godinama da bi postigli iznimne rezultate - želimo samo reći da za osnovno SUPanje ne trebate imati iznimne fizičke sposobnosti ni poseban talent, pa svatko može odmah početi uživati u toj najbrže rastućoj sportskoj aktivnosti u zapadnom svijetu.

MORAM LI BITI VRLO SNAŽAN/NA ZA NAPUHAVANJE I PRENOŠENJE SUP DASKE?

Nikako. Iako su SUP daske na napuhavanje Bestway® vrlo čvrste i robusne, napuhavanje je iznenađujuće brzo i bez napora. Priložena pumpa je vrlo funkcionalna: napuhavanje započinjemo s dvosmjernom funkcijom i na kraju, ko se približavamo željenoj razini tlaka, prebacimo na jednosmjerno napuhavanje.

KOLIKO MORAM NAPUHATI SUP?

Pomoću ugrađenog manometra tijekom napuhavanja daske za SUPanje imamo preciznu kontrolu rasta tlaka u SUP dasci. Napuhavanje je završeno kad dosegnemo tlak od 1.034 bara (15 Psi).

MOŽE LI SUP DASKA OSTATI NAPUHANA AKO JE IMAM GDJE POHRANITI?

Naravno. SUP daske na napuhavanje su praktične za prenošenje i pohranu, ali ako vam veličina auta dopušta da ga prevozite napuhanog, a veličina garaže da ga napuhanog pohranite, nema potrebe da je stalno napuhujete i praznite. U tom slučaju je možete koristiti na isti način kao tvrdu SUP dasku.

JE LI SUP DASKA NA NAPUHAVANJE PODLOŽNIJA KVAROVIMA OD TVRDE SUP DASKE?

Upravo suprotno. SUP daske na  napuhavanje su puno izdržljivije jer se od prepreka odbijaju umjesto da se u sudaru s njima oštete, a osim toga su materijali Hydro-Force™ SUP dasaka otporni na UV zračenje, morsku vodu i naftne derivate.

KUPON ZA 5% POPUST


tek je prva od pogodnosti koje nudimo novim članovima.

Prijavite se u Bestway Klubi prvi ćete saznati za akcije, popuste, akcije, popuste,

novosti i nagradne igre, koje provodimo, povremeno ćete primati KUPONE,

s ekskluzivnim POPUSTIMA, koji će biti dostupni samo Vama.

Prijavite se i primite KUPON S 5% POPUSTA na svoju mail-adresu.