slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Podrška kupcima

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Popusti za valentinovo

Jeste li znali da za najromantičniji dan u godini ne trebate pakirati kofere, bookirati termin u otmjenom wellness centru niti rezervirati stol za dvoje u skupom restoranu, već da ljubavnu čaroliju možete stvoriti i u svoja četiri zida? Poklonite sebi i svojoj boljoj polovici nezaboravan Dan zaljubljenih u privatnom spa aranžmanu kojeg ćete se još dugo sjećati!


Valentinovo samo što nije stiglo, zbog čega su neki ljudi već tjednima u grčevitoj potrazi za idejama i prijedlozima što pokloniti ili kako iznenaditi svoje bližnje na ovaj svjetski praznik ljubavi. Postoji nekoliko teorija kako je nastao blagdan zaljubljenih, među kojima se spominju rimski bog ljubavi Kupid, tragično preminuli katolički svetac Valentin te „ptičja vjenčanja“ koja priroda već tisućama godina organizira upravno na 14. veljače. I bez obzira koja je od njih ispravna, jedno je sigurno – Valentinovo se slavi diljem svijeta kao blagdan zaljubljenih kada je uobičajeno pridavati više pozornosti osobama do koje nam je stalo i koje volimo.


Proslavite Valentinovo na svoj način uz – vanjski jacuzzi


Crvene ruže, čokoladne bombonijere i večera uz svijeće najčešći su mali znakovi pažnje kojima obasipamo voljene za Valentinovo. No, zašto biste bili kao i svi ostali? Bilo da ste tek počeli izlaziti ili ste godinama zajedno, mi u Bestwayu® znamo da je romantika jedan od ključnih elemenata u vezi, a ona ne mora biti ni ozbiljna niti skupa. Dapače, romantika može biti zabavna, a da uopće ne izlazite iz udobnosti svog doma.

Artikl  1  -  12  od  17 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  17