slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Bazeni s metalnom konstrukcijom

Bazen je izvrsna ideja za osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Ako kod kuće imate bazen, možete se odmah osvježiti u vodi i uživati u sunčevim zrakama. Pruža mnoge mogućnosti koje se mogu iskoristiti na različite načine. Naravno, najvažnije je u da svakom trenutku na raspolaganju imate kvalitetan bazen. 

Dostupni su razni bazeni, koji odgovaraju različitim kupcima ili korisnicima. Bazeni s metalnom konstrukcijom u pravilu pokrivaju najširi spektar želja i potreba prosječnih korisnika. Vrlo je vjerojatno da će vas takav bazen najviše impresionirati jer donosi idealnu kombinaciju jedinstvenih prednosti u odnosu na ostale. Djeluje vrlo dobro i za zahtjevnije korisnike, a ujedno su takvi bazeni i dalje vrlo povoljni. Dakle, odlično rješenje za vruće ljetne dane! 

Prednosti bazena s metalnom konstrukcijom

Bazeni s metalnom konstrukcijom ističu se uglavnom svojim dugim vijekom trajanja. Usporedimo ih s bazenima na napuhavanje, koji su nešto jeftiniji, ali teže opravdavaju ulaganje, jer traju samo nekoliko sezona. Dugoročno gledano, bazeni s metalnom konstrukcijom imaju puno bolju izvedbu, podnijet će i veća opterećenja redovitom uporabom tijekom godina. Ojačani su kvalitetnom čeličnom konstrukcijom, koja nudi stabilan i robustan okvir osjetljivijim dijelovima bazena. Takvi su bazeni stabilni i izdržljivi, te pružaju osjećaj uživanja u klasičnom bazenu. 

Inovativna čelična konstrukcija donosi i druge prednosti. Bazeni od metalne konstrukcije ističu se mogućnošću da se lako mogu postaviti na svoje mjesto, a također se brzo i jednostavno rastavljaju. Budući da se bazeni uglavnom koriste samo ljeti, svakako je vrlo važno da se mogu lako postaviti na otvorenom i lako rastaviti i pospremiti na sigurno. Postavljanje takvog bazena trajat će oko sat ili dva, međutim, za to nisu potrebni posebni alati, tehničko znanje ili fizički napor. U usporedbi s ugrađenim bazenima, ove su konstrukcije vrlo praktične, nisu potrebne dugotrajne i skupe intervencije na terenu, a prije svega ćete održati besprijekoran izgled okoline svog doma.

Kvalitetna metalna konstrukcija uvijek je dobro pripremljena za sve vremenske uvjete, pa se naši bazeni Hydrium mogu ostavljati na otvorenom preko zime bez ikakvih problema, ako se ne koriste. 

Atraktivna ponuda kvalitetnih bazena

Bazeni s metalnom konstrukcijom dostupni su u našoj ponudi u atraktivnim setovima. Uključeni su svi potrebni elementi koji vam omogućuju brzo i jednostavno postavljanje bazena u vašem vrtu. Iako je najizraženiji metalni okvir, u praksi, drugi dijelovi koji su uključeni u set mogu biti još važniji. 

Sam bazen sastoji se od kombinacije čeličnog okvira i unutarnje plastične folije. Od ostale potrebne opreme je tu i pumpa s filtrom na pijesak, jer takvi filtri pročišćavaju vodu bolje i brže od uloška. Sve se to može biti uključeno u set koji će biti dobar izbor za one koji žele izbjeći pregledavanje ponude mnoštva dodataka za kućni bazen. Međutim, također je moguće pronaći i pojedinačne komade i mnoge dodatke, koje možete kupiti zasebno kako biste iskustvo uživanja u bazenu učinili zaista savršenim.

Setovi donose gotovo sve što je potrebno za postavljanje kvalitetnog bazena u vašem vrtu. Ako želite uživati u prekrasnom iskustvu i dugi niz godina koristiti bazen, bazeni s metalnom konstrukcijom u našoj ponudi savršeni su za vas!

Artikl  1  -  12  od  36 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  36