slo hrv
Podrška
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Rezervni dijelovi

Koliko god se trudili i pazili na svoj omiljeni bazen, prije ili kasnije se mogu dogoditi neugodna oštećenja na bazenskim dijelovima. Neke od njih nastat će zbog lošeg rukovanja, a neke zbog dotrajalosti samog materijala. Možda će vam se ta se puknuća, ogrebotine ili kvarovi na prvi pogled činiti malima, ali nikako ih nemojte zanemariti jer s vremenom mogu prouzročiti još veću štetu. Najbolji način da spriječite daljnju štetu je čim prije zamijeniti ih rezervnim dijelovima.

Na našem online shopu ćete pronaći različite zamjenske dijelove za svoj montažni ili hidromasažni bazen, od brtvi za cijevi i ventile pa sve do novih bazenskih platna.

Rezervni dijelovi za hidromasažne bazene

Čak se i redovno uređivan hidromasažni bazen sa savršeno balansiranom kvalitetom bazenske vode ponekad može pokvariti. Baš kao što je automobilima potrebna promjena kojekakvih dijelova zbog dotrajalosti ili ljudske nepažnje, tako i bazenska oprema zahtijeva održavanje kako bi mogla ostati u vrhunskom stanju i služiti vas još godinama.

Na Bestway.hr čekaju vas pouzdani rezervni dijelovi za bazene s kojima ćete brzo i jednostavno oživjeti svoj jacuzzi i ponovno uživati u blagodatima hidromasaže:

·         rezervne brtve, matice i podlošci za crijevo pumpe, ventile i otvore

·         rezervni čep za otvor na bazenskom platnu

·         rezervni ventil

·         rezervno kućište filtra 

·         rezervna mrežica za otpad

·         rezervna mlaznica

·         rezervni mjerač pritiska, i drugi.

Rezervni dijelovi za masažne bazene Lay-Z-Spa®

Jedna od najvećih pogrešaka koju vlasnik bazena može napraviti je odgađanje popravka kada otkrije da iz masažnog bazena curi voda. Ako vaš Lay-Z-Spa® bazen gubi vodu zbog površinskog oštećenja, nužna je njegova hitna zamjena. 

Nova bazenska platna su uobičajeni rezervni dijelovi za jacuzzi na napuhavanje. Svaki model masažnih bazena Lay-Z-Spa® ima svoje zamjensko platno kako korisnik zbog ovakvog kvara ne bi trebao kupovati potpuno novi bazen. Isto se može učiniti i u slučaju potrganog, istrošenog ili neupotrebljivog poklopca ili vanjskog pokrivača.

Rezevni dijelovi za hidromasažne bazene na napuhavanje uključuju i rezervni grijač koji je vrlo važan za grijanje, filtriranje, upravljanje sustavom za masaže i za održavanje masažnog bazena.

Rezervni dijelovi za montažne bazene Bestway®

Pod zamjenske dijelove ubrajaju se rezervni dijelovi za masažni bazen, ali i rezervni dijelovi za bazene s metalnom konstrukcijom. Udahnite svom montažnom Bestway® bazenu novi život originalnim i odgovarajućim:

·         rezervnim bazenskim platnom za modele bazena Power Steel®, Steel Pro MAX™, Power Steel Pro® MAX™, Power Steel® Swim Vista Series™, Power Steel™ Comfort Jet Series™ 

·         rezervna folija za Hydrium™ model bazena

·         rezervni vanjski pokrivači

·         rezervni T konektori, prečke, noge, i drugi.

Rezervni dijelovi za bazensku tehniku FlowClear™

Pouzdani rezervni dijelovi za masažne bazene i montažne bazene omogućuju vlasnicima da se brzo vrate rutini brčkanja i opuštanja u svojem omiljenom kutku doma. Među zamjenskim predmetima su i elementi za bazenske pumpe i filtere, te ostalu dodatnu filtracijsku opremu.

Kako biste bez brige mogli nastaviti uživati u svom bazenu, opremili smo svoj online shop rezervnim dijelovima za bazensku tehniku FlowClear™, a koja uključuje rezervne spremnike za pješčani filter, upravljačke ventile, baze, poklopce, ventile, cijevi, obujmice, brtve, pa čak i motor za pješčane pumpe. 

Želite zamijeniti dotrajali ili oštećeni dio konstrukcije bazena kako biste svoj omiljenu vodenu atrakciju vratili u top formu? Ne tražite dalje jer se svi rezervni dijelovi za masažni bazen ili montažni bazen nalaze – na jednom mjestu!

Artikl  1  -  12  od  242 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  242