slo hrv
Podrška
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Za bazensku tehniku FlowClear™

Kada filtracijski sistem počne ispuštati čudne zvukove ili voda iznenada počne izlaziti iz njegovih dijelova, preporučljivo je što prije pronaći mjesto „nezgode“ i sanirati ga. Ako sami ne možete ukloniti kvar, najbolje rješenje je oštećeni dio zamijeniti novim. Zašto?

Pokušajte zamisliti pumpu kao da je srce vašeg bazena – izvlači vodu iz bazena, filtrira ju i vraća natrag u bazen čišću i zdraviju. Ako pumpa ne radi kako treba, svim svojim dijelovima i cijelom svojom snagom, sasvim je sigurno da će voda u bazenu biti mutna i ustajala, a vi ćete biti primorani dodatno ju tretirati kemikalijama da bi bila spremna za kupanje, ili pak zamijeniti cijelu bazensku vodu novom, čistom vodom.

Originalni rezervni dijelovi za bazensku tehniku FlowClear™

Dakle, poželjno je svakodnevno provjeravati stanje filtera u pumpama, ali i ostatak bazenske opreme koja je zadužena za čišćenje vode:

·         redovito provjeravajte i čistite skimmer košaru kako biste oslobodili protok vode prema pumpi, a koji je važan za sprječavanje pregrijavanja motora pumpe

·         pumpa s kartonskim filtrom ili pješčana pumpa mora cijelo vrijeme biti suha – ako oko nje ili na njoj uočite dosta vode, znači da negdje voda curi van (pregledajte brtve, namjestite crijeva,
          zavrnite ventile/poklopce…)

·         ako se na poklopcu pumpe pojave pukotine, odmah ga zamijenite novim

·         često mijenjajte kartonski filter, odnosno aktivirajte funkciju „Backwash“ na pješčanim pumpama kako bi očistili i pijesak i spremnik za pijesak

·         zveckanje, škripanje i neuobičajeno zujanje u pumpi nisu dobri znakovi, pokušajte pronaći i ukloniti razlog takvih zvukova.

U slučaju da vam je potreban rezervni dio, na nas se uvijek možete osloniti. Čak i ako se razumijete u mehaniku i volite „uradi sam“ metode popravaka, preporučujemo vam da radije nabavite originalni novi dio. Jedino tako ćete biti sigurni da će se kvar otprve i bez gnjavaže ukloniti.

Širok izbor rezervnih dijelova

Svi rezervni dijelovi za bazensku tehniku FlowClear™ čekaju vas na Bestway.hr! Bilo da se radi o rutinskom održavanju bazenske tehnike ili pokušavate sanirati oštećenje, možete odahnuti jer ćete na našem online shopu pronaći široku paletu originalnih rezervnih dijelova, kao što su:

·         rezervne baze pumpi 

·         rezervne obujmice

·         rezervni poklopci za pumpe s kartonskim filterom i pješčane pumpe

·         rezervne brtve

·         rezervni ventili

·         rezervni konektori

·         rezervne cijevi

·         rezervni motori svih modela pumpi 

·         rezervni adapteri te. gornji pokrov i okretna glava za robotske usisivače

·         rezervni dijelovi bazenskih usisivača (mrežice, spremnici…).

Rezervni dijelovi za bazensku tehniku FlowClear™ originalni su Bestway® elementi, isti oni koji su došli u paketu s vašim montažnim bazenom – a koji se mogu zasebno kupiti kako bi brzo i bez velike muke mogli nastaviti uživati u osvježavajućem raju unutar dvog doma.

Artikl  1  -  12  od  90 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  90