slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Podrška kupcima

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć pri
odabiru masažnog bazena?

Pročitajte vodič

SUP daske

Veslanje na daski stojeći ili supanje je u zadnjem desetljeću potpuno osvojilo sve generacije i čak si je priskrbilo laskavi naziv najbrže rastućeg vodenog sporta. A mi u Bestwayu dobro znamo zašto je tako! SUP daska (engleski:  stand-up paddle board) naime omogućuje opuštenu, zanimljivu i zdravlju korisnu aktivnost na otvorenom, koja ne zahtijeva posebno predznanje ili pripremu.

Ako na istraživanje obale još nikad niste krenuli opskrbljeni SUP daskom, krajnje je vrijeme da se okušate u novom hobiju. Neće vam biti žao!

 

Supanje - jedan sport i bezbroj oblika!

Čar SUP daske je u tome da se može koristiti na tisuće načina te na najrazličitijim vodenim površinama. Na moru se možete uputiti na opušteno istraživanje skrivenih uvala ili na adrenalinsku avanturu na valovima, a u domaćem okruženju možete otkrivati ljepote lokalnih jezera i rijeka. Supanje je naime moguće posvuda gdje nema upozorenja o opasnosti! Pazite samo da voda bude dovoljno duboka (bar 1 metar), da se u slučaju eventualnog pada ne ozlijedite.
SUP daska je isto tako savršen rekvizit za gotovo svakoga. Najmlađima će uveseliti odmor, aktivni sportaši će na njoj jačati mišiće, a stariji će poboljšavati ravnotežu i uživati na svježem zraku!

 

Supanje nije samo zabavno, već je i zdravo!

Upravljanje SUP daskom ne zahtijeva poseban napor, pa se u supanju može okušati baš svatko tko zna plivati. Ali stojeće veslanje ipak zahtijeva stalno održavanje ravnoteže i kretanje, zbog čega se aktiviraju i jačaju skoro sve mišićne grupe. Zato je, ako veslate nešto brže, supanje odlična aktivnost za gubitak kilograma! Postoji li uopće išta ljepše od opuštenog uživanja u prekrasnom ambijentu, u kojem ćete istodobno potrošiti nešto kalorija?

 

SUP daske na napuhavanje otklanjaju problem transporta

Privlači vas ideja o tome da se na SUP dasci okušate na Bohinjskom jezeru, u Mesečevu zalivu ili na Ljubljanici, ali ne znate kako je prevesti dotamo? U Bestwayu imamo rješenje - SUP daske na napuhavanje! Jednostavno ih složite te zajedno s veslom, pumpom i sigurnosnim užetom pospremite u posebnu torbu.
Tako dasku možete složiti u gotovo svaki automobil, a na cilju je pomoću priručne pumpe u trenu napuhnete, i u samo nekoliko minuta ste spremni za avanturu.

 

SUP daske za svaku situaciju

Želite supati uzduž hrvatske obale ili biste radije iskušali brzace neke od naših magičnih rijeka? Bliže vam je veslanje po jezerima? U Bestwayu se može naći prava SUP daska za svakoga i svaku priliku.Naša široka ponuda naime također obuhvaća proizvode prilagođene posebnim uvjetima različitih aktivnosti u vodi.

·    Ako se želite iskušati na riječnim brzacima, kod nas vas već čekaju SUP daske opremljene dodatnim perajama na rubovima te podignutom podlogom na stražnjem dijelu. Takva daska omogućuje vam lakše manevriranje na uzburkanoj vodenoj površini, a time i više adrenalinskog užitka.

·    Za početnike i one koji trebaju više stabilnosti, u ponudi imamo nešto šire SUP daske koje olakšavaju prve korake i održavanje ravnoteže. 

·    S druge strane su svima čija SUP daska moba biti prije svega brza na raspolaganju uži modeli za iskusnije fanove supanja. 

·    Želite krenuti u avanturu u društvu četveronožnog prijatelja? Onda će vam odgovarati SUP daske s posebnom podlogom za pse. 

·    Ponekad poželite sjesti tijekom veslanja? Savršen izbor za vas je dakle SUP daska s “kajak funkcijom”. To znači da daski dodate sjedište, koristite dvostrano veslo i već imate kajak za udobno i opušteno veslanje.

 

SUP daske na napuhavanje Hydro-Force™

SUP daske na napuhavanje marke Hydro-Force primjerene su kako za početnike tako i za iskusne obožavatelje sportova na vodi. One naime združuju jednostavnu i praktičnu konstrukciju, privlačan dizajn te napredne materijale koji pružaju beskompromisnu zaštitu. Njihovu kvalitetu jamči kombinacija inovativnih tehnologija DROPSTITCH i TRITECH™.
Tehnologija DROPSTITCH omogućuje da i SUP daska na napuhavanje bude tvrda, stabilna te prije svega pouzdana u svim vremenskim uvjetima. Njena tajna je u povezivanju tisuća poliesterskih niti koje stvaraju čvrst, kontinuiran spoj.
TRITECH™ je troslojni materijal koji može izdržati i veću težinu, a ujedno je otporan na oštećenja kod pomicanja i na UV zrake.

 

Bestway - vaš partner u izboru savršene SUP daske!

Kupnja daske za supanje nije mačji kašalj, jer je savršena zabava na vodi moguća uz model koji odgovara vašim sposobnostima i potrebama. Da biste u bogatoj ponudi najlakše izabrali pravu za sebe, svaka naša SUP daska je detaljnije opisana, a na vaša dodatna pitanja će rado odgovoriti naša iskusna ekipa savjetnika. Ako želite stopiti u kontakt s nama, samo kliknite >>> ovdje.

12  artikla
na stranicu
12  artikla