slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Podrška kupcima

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Fast Set™

Osim što su jednostavni za postavljanje, ovaj tip bazena s rubom na napuhavanje je i cjenovno pristupačan. Fast Set™ modeli su vrlo povoljni montažni bazeni za svačiji džep! Do vaše ulaznice za osvježavajuće ljeto uistinu je lako doći – mogu biti vaši u svega par klikova!

Bazeni s rubom na napuhavanje koji se postavljaju bez alata i tehničkog znanja

Bestway® Fast Set™ bazeni s obručem na napuhavanje u svega nekoliko minuta će vaše dvorište pretvoriti u ljetnu oazu osvježenja i zabave. Da bi u tome uspjeli, najprije treba potražiti ravnu površinu u dvorištu dovoljno veliku da na nju stane cijeli bazen. Dobra priprema terena pred otvorenje kupališne sezone je važna koliko za sigurnost rada bazena, toliko i za sigurnost samih kupača. Stoga savjetujemo da u vašem dvorištu pronađete lokaciju koja bi ostavila još barem dva metra praznog mjesta oko bazena (da u neposrednoj blizini bazena nema nikakvih prepreka kao što su garaže, drvarnice, drveće…).

Montažni bazeni Fast Set™ kolekcije se lako i jednostavno postave na ravnu površinu. Prvo se raširi bazensko platno, zatim se gornji rub ili obruč napuše zrakom uz pomoć pumpe za bazene, a tek onda se bazen može početi puniti vodom. Kako volumen vode u bazenu raste, tako će se obruč početi dizati prema gore i time formirati oblik okruglog bazena sa stijenkama.

 

Što sve dolazi u Fast Set™ kompletu?

Bestway® montažni bazeni Fast Set™ su vrhunski vanjski bazeni za sve one žele imati svoju malu plažu u vlastitom dvorištu, uživati na suncu i brčkati se u vodi s članovima obitelji, prijateljima ili susjedima. U Fast Set™ kolekciji bazena mogu se pronaći okrugli modeli različitih promjera i dubina:

·   Dimenzije 244 x 61 cm ili 244 x 66 cm

·   Dimenzije 305 x 66 cm ili 305 x 76 cm

·   Dimenzije 366 x 76 cm

·   Dimenzije 457 x 84 cm ili 457 x 107 cm, te

·   Dimenzije 457 x 122 cm

Svaki model Fast Set™ bazena dolazi u paketu s čvrstim PVC bazenskim platnom određene dimenzije i zakrpom za popravke, a svi ostali dodaci za bazene poput zračne pumpe, podloge ili pokrivača za bazen, mrežice za čišćenje površine vode i sl. kupuju se zasebno.

Zanima li vas još koja informacija o proizvodu, cijeni, montaži ili dostavi? Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected] ili telefona 099/7930168 od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati, a naši stručni savjetnici će vam rado pomoći u slučaju tehničkih pitanja ili problema.

12  artikla
na stranicu
12  artikla