slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Fast Set™

Ne postoji bolji način da pobijedite ljetne vrućine od kupanja u bazenu - pogotovo ako je bazen u vašem dvorištu! Da biste se rashladili od vrtoglavo visokih temperatura i uživali u brčkanju u vodi nisu potrebni veliki građevinski zahvati i višetjedno uređenje vrta. Dovoljno je nabaviti jednostavan okrugli bazen s rubom na napuhavanje koji ne zauzima puno mjesta, i koji se za tren postavi i napuni vodom.

Okrugli bazeni na napuhavanje iz Fast Set™ linije odličan su izbor za osvježavajuće ljetne trenutke. U želji da vam olakšamo pronalazak bazena koji odgovara vašim potrebama i budžetu, na našem online shopu izdvojili smo modele različitih veličina, izgleda i kapaciteta vode. Na Bestway.hr svatko može pronaći bazen iz snova!

 

Dopustite da vas okrugli bazeni Fast Set™ iznenade svojim nevjerojatnim odlikama

Okrugli bazeni savršeno se uklapaju u svaki prostor. Male vrtove lako pretvaraju u zabavne oaze, dok velikim dvorištima daju dašak elegancije. Osim što nude beskrajnu razonodu i osvježenje, okrugli bazeni na napuhavanje Fast Set™ mnogima su omiljeni Bestway® modeli zbog svoje:

 

·   jednostavnosti – za postavljanje nije potreban poseban alat niti tehničko znanje, dovoljno je pronaći ravnu površinu, napuhati gornju konstrukciju (prsten) zrakom i napuniti bazen vodom

·   praktičnosti - Bazen je vrlo praktičan jer je izuzetno jednostavan za prenošenje. Možete ga postaviti bilo gdje u vrtu ili dvorištu. Čak i ako ga želite premjestiti na drugo mjesto, jednostavno ispraznite vodu s priloženim adapterom pomoću vrtnog crijeva i premjestite ga na drugu lokaciju.

·   povoljne cijene – u usporedbi s ukopnim i nadzemnim bazenima s čeličnom konstrukcijom, bazeni s rubom na napuhavanje su ekonomičniji izbor.

 

Pronađite savršen okrugli bazen Fast Set™ za sebe!

Fast Set™ okrugli bazeni u vrtu ili na terasi dizajnirani su da bi veselili i velike i male. My First Fast™ model promjera 1,52 m i visine 38 cm oduševit će roditelje s malom djecom koja još ne znaju plivati, dok će skoro duplo veći model promjera 366 cm i visine 76 cm biti idealan za mališane koji tek uče plivati. Dovoljno je velik da u njemu može uživati više osoba, što je odličan argument za razigrane rođendanske zabave i vikend pool partyje.

Ljetne zabave na otvorenom u društvu prijatelja i susjeda uljepšat će okrugli bazen s modernim i vrlo efektnim dizajnom sivog ratana koji vaš vrt za čas pretvara u čarobno vodeno utočište. U paketu s ovim atraktivnim montažnim bazenom dimenzija 457 x 107 cm dolaze i pumpa s kartonskim filtrom, kartuša i bazenske ljestve.

 

Za dodatnu zaštitu i sigurnost: Bazenski dodaci štede vaše vrijeme i novac

Ovog ljeta izbjegnite sparinu uz Bestway® bazene i na vrijeme se naoružajte praktičnim bazenskim dodacima koji će im produljiti životni vijek. Preporučujemo da prije postavljanja bazena izolirate sve neravnine na tlu uz pomoć podloga za bazen. Okrugli bazeni s rubom na napuhavanje kao što su Fast Set™ modeli mogu se postaviti na prirodni (zemljani i travnati) teren ili pak beton i pločice, no koliko god vam se oni činili ravni savjetujemo da navedena područja zaštitite adekvatnom podlogom i zbog sigurnosti samih kupača.

Nadalje, nakon svake upotrebe ga svakako prekrijte prikladnim pokrivačem za bazen. Taj dodatni komad opreme bit će vam od velike koristi u barem tri slučaja: zagrijat će bazensku vodu prije jutarnjeg kupanca, spriječiti ulazak lišća, kukaca i ostale prljavštine u bazen, te vas tako poštedjeti vremena za čišćenje i dodatnih troškove električne energije zbog dužeg rada pumpe.

artikla
na stranicu
artikla