slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Životinje na napuhavanje

Kod uživanje u aktivnostima na vodi, na rijekama, morima ili jezerima, oprema može biti razlog za dvoje:

  1. iznimno zabavan dan ili
  2. iznimno dosadan dan.

Dosadni nas ne zanima, zar ne? Ali zabavni – o, i te kako!

Posljednjih godina su madraci i životinje na napuhavanje za vodu postali omiljen izbor među ljubiteljima brčkanja, jer pružaju razigran i maštovit način za beskrajne sate zabave. Budući da je ponuda danas doista bogata, izbor životinje na napuhavanje za vaše pustolovine može biti prilično zahtjevan zadatak (iako možda na prvi pogled ne izgleda tako!).

U nastavku ćemo istražiti što sve prilikom kupnje moramo imati na umu, a uz to ćemo provjeriti šaroliku paletu životinja na napuhavanje za vodu, životinja na napuhavanje za more i životinja na napuhavanje za plažu, kako bismo bili sigurni da se zbog svog izbora nikako nećete pokajati!

 

Što sve trebate imati na umu kod izbora životinje na napuhavanje za vodu?

·   Veličina i kapacitet:

Većina životinja na napuhavanje namijenjena je jednoj osobi, zato razmislite o kupnji više proizvoda ako kod kuće imate više nadobudne djece. Iznimka je samo jednorog, na kojem je dovoljno mjesta i za one koji su djeca samo još duhom.

·   Prenosivost:

Izberite životinje koje se mogu jednostavno napuhati, isprazniti i prenijeti na drugu lokaciju. Nakon uporabe ih isplahnite čistom vodom, osušite, složite i pažljivo pospremite u svoju uobičajenu veću torbu za plažu.

·   Oblik i estetika:

Životinje na napuhavanje dostupne su u različitim oblicima – od strašnih morskih bića kao što je morski pas, do slatkih životinja iz mašte kao što je jednorog. Izaberite onu koja odgovara vašoj osobnosti i vašim aktivnostima u vodi će dodati najbolji dašak zabave.

 

Jeste li labud ili jednorog?Možda plamenac? Ne valjda morski pas?

·   Elegantni konj:

Konj je klasičan izbor zbog svog elegantnog dizajna i prostora za sjedenje. Idealan je za izležavanje i opuštanje na mirnim vodama. Oni s posebnim dodacima, kao što je primjerice zlatna boja, osigurat će još i dašak estetike tijekom vašeg opuštanja na vodi.

·   Živopisni plamenac:

Sjedala na napuhavanje u obliku plamenca, vašim dogodovštinama na vodi dodat će tropsku atmosferu. Često su opremljeni ručkama i udobnim naslonima, što osigurava potpuno raskošno iskustvo tijekom lebdenja na vodi.

·   Nestašni jednorog:

Jednorozi na napuhavanje su zbog svog dražesnog izgleda omiljeni kako među djecom tako i među odraslima. Zbog svog simpatičnog dizajna i živopisnih boja privlače pozornost, a njihova konstrukcija omogućava igru u vodi bez obzira na starost korisnika.

·   Strašni morski pas:

Morski psi na napuhavanje su kao stvoreni za obitelji s djecom. Djeca obožavaju zaigran i ujedno malo zastrašujuć dizajn morskog psa, koji unatoč svom obliku osigurava beskonačnu zabavu.

·   Preslatka kornjača:

Napuhanci u obliku kornjače odličan su izbor za one koji traže više stabilnosti i  opuštanja tijekom brčkanja. Zbog svog širokog tijela i niskog težišta, kao stvorene su za opušteno uživanje djece na vodi.

 

Vrijeme je za izbor!

Kao što vidite, prilikom izbora životinje na napuhavanje za vaše vodne aktivnosti u obzir morate uzeti više čimbenika. Pazite na veličinu, izdržljivost, prenosivost i želje u vezi s oblikom i bojom. Uz široku paletu raspoloživih mogućnosti, životinja na napuhavanje je primjerena za svakog ljubitelja vode (i odraslog), jer jamči nezaboravno i ugodno iskustvo na rijekama, morima i jezerima.

Izaberite svog najdražeg pratitelja na napuhavanje, krenite na vodu i prepustite se nezaboravnim dogodovštinama na vodi! I, da, ne zaboravite izabrati nekog i za svoju djecu. 

Artikl  1  -  12  od  14 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  14