slo hrv
Podrška
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Za SUPe i čamce na napuhavanje Hydro-Force™

Veslanje na vodi, bilo u kajaku, čamcu ili na SUP dasci, izuzetno je popularna aktivnost koja istovremeno donosi pustolovinu i osjećaj slobode svakom zaljubljeniku u vodene sportove. Međutim, kao i kod svake sportske opreme, vaša Hydro-Force™ SUP daska na napuhavanje ili kajak zahtijeva određenu pažnju i održavanje kako bi s njima mogli bezbrižno istraživati skrivene uvale, dražesne otočiće i bajkovite spilje.

Svakom se pustolovu može dogoditi da izgubi veslo ili da se SUP daska ili kajak ošteti, što od dotrajalosti i istrošenosti materijala zbog redovite upotrebe, a što od vanjskih faktora kao što su sunce, vode ili neadekvatnog skladištenja i transporta. Međutim, nemojte gubiti živce ako se nezgodno oštećenje i dogodi jer Bestway.hr ima zbirku rezervnih dijelova za SUPove i čamce na napuhavanje Hydro-Force™.

Širok izbor rezervnih dijelova za sup daske na napuhavanje

Svaka nova Hydro-Force™ daska za supanje, kajak ili čamac dolazi na vašu adresu u paketu sa svim dijelovima koji omogućuju čarobno iskustvo plutanja na vodi. Ako se ipak dogodi nezgoda zbog koje ste prisiljeni odgoditi vaše avanture, predlažemo vam da pronađete adekvatnu zamjenu za oštećeni dio.

Rezervni dijelovi za SUPovoe i čamce na napuhavanje Hydro-Force™ nalaze se na našem online shopu, kao što su:

·         rezervna peraja za SUP 

·         rezervno veslo za SUP

·         rezervna pumpa za SUP

·         rezervno platno za kajak

·         rezervno dno za kajak

·         rezervno dno za čamac

·         adapter za napuhavanje čamca

·         razni ventili

·         torbe za skladištenje.

Rezervni dijelovi za SUP daske, kajake i čamce na napuhavanje spas su za svakog strastvenog ljubitelja veslanja na vodi. Mnogi se odluče nabaviti rezervne dijelove i prije negoli se dogodi kvar, da ih imaju „za svaki slučaj“.

Originalni dijelovi za sup daske na napuhavanje

SUP Hydro Force™ daske, kajaci i čamci opremljeni su vrhunskom tehnologijom koja materijal čini iznimno čvrstim i istovremeno laganim za korištenje i prenošenje. Neki dijelovi mogu se okrznuti, poderati, probušiti, pa čak i izgubiti. No, niti jedan taj dio nije nezamjenjiv!

Uobičajeni rezervni dijelovi za SUP dasku i kajak su peraja i veslo. Peraja se najčešće ošteti prilikom struganja o kamenje u plićaku ili zbog lošeg načina skladištenja, dok se veslo obično izgubi ili potone u duboko more, rijeku ili jezero. S druge strane, u rezervne dijelove za čamac spadaju rezervno dno na napuhavanje, adapter za napuhavanje s manometrom te torba za skladištenje i transport.

Iako se prodaju zasebno kao zamjenski elementi, rezervni dijelovi za SUPove i čamce na napuhavanje Hydro-Force™ su uistinu originalni dijelovi koji savršeno odgovaraju Bestwayevim® proizvodima za veslanje na vodi. Koji god model SUP daske na napuhavanje, kajaka i čamaca posjedovali, znajte da će biti vaš SUP-er kompanjon na izletima po vodi – još godinama, ako im posvetite barem malo pažnje i njege.

Artikl  1  -  12  od  18 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  18