slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Steel Pro® MAX™

Šarolika paleta Bestway® proizvoda dokaz je da plivanje, brčkanje i ronjenje u vlastitom dvorištu više nije luksuz. Danas i vi možete uživati u opuštajućim ljetnim danima kod kuće i stvoriti nezaboravne uspomene uz bazen po vašim željama i pristupačnim cijenama.

Montažni bazeni Steel Pro® MAX™ savršen su odabir za sve one koji bi svoju okućnicu rado pretvorili u malo privatno kupalište. Dovoljno su veliki da se u njima mogu rashladiti cijele obitelji, čvrsti zahvaljujući stabilnim metalnim konstrukcijama. 

Zašto se isplati investirati u montažni bazen Steel Pro® MAX™?

Već dugo sanjate o vlastitom osvježenju ispred kuće, ali mislite da je vaše dvorište premalo za ukopni bazen? Mrska vam je pomisao na bagere i građevinske radove? Razmišljate što će biti s vašim bazenom za dvorište preko zime?

Uz kvalitetni Steel Pro® MAX™ montažni bazen možete biti mirni jer:

·         za njegovu montažu nisu potrebni nikakvi arhitektonski zahvati niti će bazen trajno izmijeniti izgled dvorišta budući da se postavlja nad zemljom

·         vrlo brzo i lako se postavlja i rastavlja bez ikakvih dodatnih alata 

·         stabilnija konstrukcija bazena omogućuje sigurno kupanje

·         čišćenje i održavanje bazena je jednostavno

·         financijski gledano bazen je relativno povoljan

·         bazen će vas služiti duže ako se pravilno skladišti preko zime

·         izbor modela je iz godine u godinu sve veći.

Što sve dolazi u paketu s Steel Pro® MAX™ bazenom?

Za one koji žele jednostavan i vrlo povoljan bazen, najsretnije rješenje su bazeni s rubom na napuhavanje. S druge strane, obitelj s više članova i većim dvorištem oduševit će kvalitetni montažni bazen Steel Pro® MAX™. Na našem online shopu Bestway.hr mogu se naći različiti modeli ovog dizajna montažnih bazena – okrugli ili pravokutni, kapaciteta od 2300 litara do 9150 litara, klasične sive boje vanjskih bazenskih stijenki do onih s uzorkom kamena ili drveta, itd.

Skoro svi okrugli montažni bazeni Steel Pro® MAX™ dolaze na vašu adresu s prijeko potrebnom pumpom za filtriranje vode s kartonskim filtrom, pokrivačem koji štiti bazen od nečistoće te ljestvama za bazene iznad 100 cm visine. Savjetujemo da prije kupnje provjerite rubrike „Sadržaj paketa“ i „Dodatna oprema i pribor“ kako bi doznali što sve dolazi s bazenom, odnosno koja se oprema može dodatno nabaviti.

Da bi kupanje bilo još sigurnije, preporučujemo da prije montiranja na zemlju postavite podloge za bazene kako bi se spriječila iznenadna i nepotrebna oštećenja bazenskog platna.

Kvalitetan Steel Pro® MAX™ montažni bazen ima za svakog ponešto!

Ovog ljeta pretvorite svoj vrt u kupališni raj i zabavljajte se svaki dan uz čvrst, siguran i vizualno upečatljiv nadzemni bazen s čeličnom konstrukcijom. Upravo takvi su i montažni bazeni Steel Pro® MAX™, u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Za obitelji s malom djecom koja nisu vješti plivači idealni su pravokutni plitki bazeni do visine od 100 cm jer omogućuju roditeljima bolji nadzor nad djecom za vrijeme igre. Okrugli bazeni visine iznad 100 cm su čvršći i izdržljiviji, i kao takvi savršeno stvoreni za stariju i plivački aktivniju djecu i mlade. 

S druge strane, tu je i montažni bazen Steel Pro™ MAX promjera 457 cm s djelomično prozirnim bazenskim platnom i LED lampicama koje mijenjaju boju bazenske vode, kao i model promjera 366 cm koji dolazi zajedno s nadstrešnicom za dodatnu privatnost i zaštitu od sunca. Ako pak želite nešto viši bazen, oduševit će vas naš najveći okrugli montažni bazen promjera 610 cm s uvjerljivim printom kamena.

Artikl  1  -  12  od  18 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  18