slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Podrška kupcima

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Steel Pro® MAX™

Ima nešto neodoljivo, ugodno i zabavno u brčkanju u hladnoj, osvježavajućoj vodi dok napolju cvrče cvrčci i prži sunce. Samostojeći montažni bazen je vladar svakog ljetnog partyja u dvorištu, roštiljadi s dragim susjedima i tulumu s prijateljima u vrtu. Uz njega se sparina i žega jednostavno zaborave!

 

Steel Pro Max™ – tehnologija u službi čovjeka

Tko još treba more kada se uzbudljivo ljeto može provesti kod kuće uz nadzemni bazen? Montažni bazeni Steel Pro Max™ omogućuju vrhunsku vodenu zabavu tijekom školskih praznika i godišnjih odmora – jer su stvoreni da odolijevaju vrućinama! Naime, ova serija Bestway® bazena oduševit će i najživahnije kupače jer je:

·   bazensko platno ojačano DuraPlus™ jezgrom od poliestera i dva debela sloja PVC-a za nevjerojatnu izdržljivost unatoč pritisku od nekoliko desetaka tisuća litara vode, ali i otpornost na klor i ultraljubičaste zrake

·   čelična konstrukcija obogaćena FrameLink System™ patentom s trostrukim konektorima koji sprječavaju koroziju na metalnim dijelovima i omogućuju korištenje bazena u svim vremenskim uvjetima

·   osmišljen kao izvrstan dodatak svačijem vrtu budući da vlasnik može birati između čak četiri dizajna vanjskih stijenki – klasičan sivi vizual te uvjerljiv print kamena, drva ili ratana.

U svakom setu Steel Pro MAX™ nadzemnog bazena nalazi se i adekvatan sustav za filtriranje vode, ljestve za lakši ulazak i izlazak iz bazena te pokrivač za bazen koji štiti od prljavštine i kiše.

 

Okrugli montažni bazeni koji se lako montiraju i održavaju

U setu se također nalaze i detaljno ispisane upute za sastavljanje i održavanje bazena s nizom korisnih savjeta kako bi vas bazen služio još mnogo godina. Izbjegnite najčešće greške pri održavanju bazena i na vrijeme nabavite neke od dodataka za bazene poput mrežice za čišćenje površine vode, robotskog usisivača za čišćenje dna bazena i kvalitetne podloge za bazen. Ne biste vjerovali koliko dobra priprema prije kupanja i redovito održavanje bazena tijekom cijele kupališne sezone mogu utjecati, ne samo na kvalitetu bazenske vode, nego i na njegu svih materijala od kojih je bazen izrađen te zdravlje samih kupača!

Želite li još godinama organizirati obiteljske zabave i kupati se u bazenu u svom vlastitom dvorištu, onda se podjednako pobrinite i za pravilno skladištenje svog vodenog mezimca za vrijeme zimskih mjeseci.

Ako postoji problem kod montaže i skladištenja bazena ili samo tražite prijedlog u svezi održavanja ovih cjenovno povoljnih montažnih bazena, naši stručni savjetnici u Bestway® centru za podršku korisnika rado će vam pomoći doći do odgovora i rješenja. U kratko vrijeme riješit ćemo sve vaše nedoumice kako bi vaše ljeto u „privatnom aranžmanu“ bilo kao iz snova.

Artikl  1  -  12  od  27 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  27