slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Za najmlađe

Da bi djeca predškolske dobi zavoljela plivanje i s oduševljenjem provodila vruće ljetne dane u plićaku ili montažnom bazenu u vrtu svog doma, važno je osigurati im kvalitetnu opremu koja istovremeno pruža sigurnost i zabavu u vodi. Bebe i najmanju djecu oduševit će dječje kade i madraci na napuhavanje, igračke i koluti sa sjedalom, dok će se vrtićanci zabavljati s narukvicama, prslucima, daskama i maskama za plivanje, ali i madracima na napuhavanje u obliku životinja.

Ova je kolekcija posvećena mališanima koji se tek upoznaju s čarima plivanja, budućim plivačima i fanovima vodenih igara, među kojima su poznati brendovi poput Fisher Price™, Puddle Jumper, Swim Safe™ te Up, In & Over™.

Dječje narukvice za plivanje

Bestway® proizvodi za najmlađe izrađeni su od materijala udobnih za korištenje, koji pružaju potporu i stabilnost tijekom plivanja, te im pomažu u stvaranju sigurnog okruženja dok se igraju i istražuju čari kupanja u moru, jezerima i bazenima.

Odrasli se s nostalgijom prisjećaju svojih prvih plivaćih zamaha i susreta s dubinama, kada su im kultni rukavići, leptirići, plivice ili kako god već nazivali plutajuća pomagala koja se nataknu na dječju nadlakticu, ublažili strah od kupanja u dubokoj vodi. Upravo su te plastične, zrakom napunjene narukvice za plivanje i današnjoj djeci najdraže oruđe protiv osjećaja nelagode kad više ne osjete morsko ili bazensko tlo pod nogama.

Pri biranju odgovarajućih narukvica za plivanje pripazite da veličinom odgovaraju uzrastu i težini djeteta, da se lijepo prilagođavaju rukama i da su udobne za duže nošenje. U našoj ponudi možete pronaći narukvice različitog dizajna i atraktivnih motiva koje će djeca s oduševljenjem koristiti.

Dječji prsluci na napuhavanje

Osim narukvica za plivanje, među najtraženijim plutajućim proizvodima na napuhavanje su i prsluci za plivanje jer potiču dijete na pravilno držanje tijela tijekom plivanja, olakšavaju učenje plivanja, a ujedno podižu i djetetovo samopouzdanje. Uz prsluk za plivanje osjećat će se sigurno i odmorno jer s lakoćom drži glavu iznad površine vode.

Prsluci za plivanje na napuhavanje dolaze u različitim dizajnima i veličinama. Za što bolji doživljaj kupanja i uživanja u moru ili bazenu birajte prsluk koji odgovara visini i težini vašeg djeteta u realnom vremenu – izbjegavajte kupovati veće brojeve u nadi da će ga dijete nositi još nekoliko godina. Zapamtite, sva pomagala za plivanje koja ne odgovaraju realnim mjerama korisnika su neudobna i potencijalno opasna. Neka vam sigurnost djeteta uvijek bude na prvom mjestu! 

Dječji pjenasti prsluci za plivanje

Prsluk za plivanje djetetu čini kupanje zabavnijim, a njegovim roditeljima daje malo olakšanja. Jednostavnije je i praktičnije brinuti o djetetu koje pluta, pa makar s pomagalom kao što je prsluk, zar ne? 

Uz prsluk na napuhavanje, na Bestway.hr pronaći ćete i pjenaste prsluke za plivanje. Koja je razlika?

·         Pjenasti prsluk za plivanje ne treba napuhati zrakom jer je ispunjen pjenastim umetcima koji će dijete držati na površini,

·         tkanina kojom je prsluk izrađen je glatka i udobna,

·         ima patentni zatvarač na prednjoj strani za lakše oblačenje i svlačenje, te podesivu kopču i remen za bolje prianjanje uz tijelo.

Dječje daske za plivanje

Naša široka paleta proizvoda namijenjena je djeci različitih dobnih skupina i vještina plivanja kako bi svako dijete pronašlo pomoćni rekvizit koji odgovara njegovim potrebama i preferencijama. I dok su koluti namijenjeni malim bebama, dječje daske za plivanje razveselit će pred školarce koji misle da su prerasli narukvice i prsluke.

Daska za plivanje savršeno je pomagalo za obuku i školu plivanja jer:

·         je izrađena od lagane pjene koja odlično podnosi opterećenja

·         je ergonomskog oblika za što prirodniji položaj tijela i ublažavanje bolova zbog napetosti gornjem dijelu tijela djeteta koje se silno trudi biti iznad površine vode

·         uči dijete pravilnom položaju stražnjice i važnosti „mahanja“ nogama tijekom plivanja

·         je djeca bez problema koriste i nose.

 

Daska za plivanje i ostali rekviziti iz ove kolekcije su najbolji prijatelji mališanima koji žele uživati u vodenim aktivnostima i naučiti samostalno plivati. Odaberite onaj oblik i dizajn narukvica, koluta, prsluka ili daske koji odgovara vašem djetetu kako bi ovo ljeto izgradilo povjerenje u sebe i razvilo plivačke sposobnosti. 

Artikl  1  -  12  od  33 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  33