slo hrv
Podrška
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Gumeni čamci Hydro-Force™

Ako spadate među one koji vole uživati u ljetu na aktivan način, ako se ljeti ne možete izležavati na plaži, već tražite sljedeću avanturu koja će vam uljepšati ljetne dane, onda ste vjerojatno već plovili ovakvim ili drukčijim čamcem na napuhavanje, a ako još niste, pred vama je uzbudljivo razdoblje – uskoro ćete naći nešto za svoju dušu.

Spremate se na kupnju gumenjaka?

Zanima vas gdje možete povoljno kupiti gumenjak, a da pritom budete sigurni da je dobar, kvalitetan, da će vas dugo služiti te da će zadovoljiti vaše potrebe i želje? Zadržite se malo ovdje, na pravom ste mjestu – mi vam možemo pomoći! Priznata marka Hydro-Force™, podmarka matičnog poduzeća Bestway®, nudi bogat izbor kvalitetnih čamaca gumenjaka za sve moguće ukuse i potrebe. U našoj ponudi sigurno ćete naći nešto za sebe, jer se proizvođač potrudio izraditi program koji će – ukoliko je to moguće - zadovoljiti potrebe što šire javnosti.


Naši čamci na napuhavanje mogu se koristiti za više namjena:

·    Zanima vas gumenjak za profesionalnu uporabu?

·    Trebate byboat ili dinghy za jedrilicu?

·    Tražite gumenjak na napuhavanje za obitelj?

·    Želite povoljno kupiti malen gumenjak za avanture s prijateljima?

·   Trebate čamac na napuhavanje za ribolov?

 

Zašto je gumenjak Hydro-Force™ dobar izbor?

Poduzeće Bestway® (i njegove podmarke) ima dugogodišnju tradiciju projektiranja i proizvodnje proizvoda na napuhavanje, zato iza svakog proizvoda stoje godine iskustva i usavršavanja funkcija i materijala te puno testiranja. Svaki gumenjak koji kupite kod nas bio je testiran prije nego što je došao u naše skladište. Osim toga, svim našim strankama (a također i onima koji se samo zanimaju te simpatizerima) na raspolaganju je Centar za podršku strankama. Ako nam pišete ili se telefonski obratite nekom od naših operatera u centru za podršku, dobit ćete odgovor na sva tehnička pitanja, bez obzira na to kupujete li maleni čamac na napuhavanje, veliki gumenjak za jedrilicu ili bilo koji drugi proizvod iz ove ili neke druge kategorije naše internetske trgovine. Centar za podršku možete kontaktirati na adresu elektroničke pošte [email protected] te također svakim radnim danom između 8 i 16 sati na telefonski broj 00386 5 66 21 206.

 

Svojstva gumenjaka Hydro-Force™ iz naše ponude

Nudimo velik izbor plovila na napuhavanje od kojih svaki ima različite specifičnosti. Ono što im je zajedničko je kvaliteta originalnih proizvoda za plovidbu Bestway®, koji su izrađeni od iznimno gustog i otpornog PVC materijala kojem je dodan čvrsti sintetički poliester ojačan dodatnim vlaknima. Taj materijal obično se koristi za izradu jedara i sličnih proizvoda koji moraju izdržati sunce, morsku vodu i masnoće, a koji zovemo »terylene«. Neki 3-metarski gumenjaci s kobilicom na napuhavanje omogućuju montažu izvanbrodskog motora od 3 sve do 10 konjskih snaga, odnosno od 2.25 do 7.5 kilovata.

Svim gumenjacima su priložena vesla i užad koja se kroz obruče montira po cijelom obodu ili samo na tubuse čamaca. Uključena je također i ručna pumpa, a ako želite, možete nabaviti i električnu. Ipak, ako ćete napuhavati svoj čamac na napuhavanje električnom pumpom, morate paziti, jer ga pretjeranim napuhavanjem možete oštetiti. Svi gumenjaci nove generacije imaju dno na napuhavanje od drop-stitch materijala, što osigurava stabilnost, čvrstoću i, naravno, iznimnu praktičnost, jer takvo dno nakon uporabe ispraznite i stavite u prtljažnik čak i najmanjeg automobila. U čamcu koji ima drop-stitch dno s lakoćom možemo ustati, okrenuti se i pomaknuti na drugo sjedište, bez ugrožavanja stabilnosti cijelog plovila.

 

Sigurnost gumenjaka Hydro-Force™

Svi čamci Hydro-Force™ su sigurni i imaju odlična plovna svojstva. Dobra plovna svojstva dijelom su posljedica dna na napuhavanje, koje zbog drop-stitch materijala osigurava stabilnost, kako s aspekta putnika koji u njemu sjede ili stoje, tako i s aspekta kvalitete plovidbe. Stabilnosti također pridonosi i kobilica na napuhavanje te čvrstoća kvalitetnih bočnih tubusa.
Provjerite sve proizvode u našoj ponudi i uvjerite se u njihove kvalitete. Stranice s proizvodima smo opremili svim raspoloživim informacijama o proizvodima, ali ako mislite da na neko pitanje nismo adekvatno odgovorili, molimo vas da nam se obratite putem ove >> poveznice.

artikla
na stranicu
artikla