slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Vodeni parki i klizališta

Zašto vodeni parki na napuhavanje? Imate veliko dvorište ili vrt ispred ili iza kuće i pitate se kako biste taj prostor najbolje pripremili za osvježavajuću ljetnu zabavu svoje djece? Vrtne sprave za igru već imate, ali nakon godinu dana nisu više tako atraktivne, a osim toga ne nude baš posebno osvježavajuće iskustvo. Možda još ne znate, ali ono što tražite i što vaša djeca sigurno žele su sprave za igru  na napuhavanje i vodena klizališta.

 

Prava vodena sprava na napuhavanje vaš vrt će pretvoriti u vodeni park

Nekoć je kupnja sprava za igru na napuhavanje bila samo pusta želja najvećih sanjara jer smo velike sprave za igru na napuhavanje mogli vidjeti samo na sajmovima, feštama i općinskim praznicima, pa su naša djeca samo jednom u godini ili dvije imali priliku uživati u dvorcima i drugim bajkovitim konstrukcijama na napuhavanje. Ali sada vam Bestway omogućuje kupnju baš pravih velikih vodenih parka na napuhavanje po dostupnim cijenama i nikad se više nećete trebati nekamo voziti, plaćati ulaznice i čekati u radu, ili u gužvi tražiti svoju djecu. Osim toga, takve sprave za igru inače obično nisu napravljene samo za ljeto i ne omogućuju osvježenje, osim naravno onih u vodenim parkovima, što opet sa sobom nosi ulaznice, gužvu, putovanja i brige.

 

Kako napuhati vodeni park na napuhavanje?

Vjerojatno ne možete ni zamisliti koliko se lako mogu napuhati Bestway dvorci na napuhavanje i druge sprave za igru na napuhavanje. Naime, u paketu ćete dobiti tihi električni motor odnosno pumpu, koju priključite na kućnu električnu mrežu i svoj vodeni park na napuhavanje ćete napuhati u nevjerojatne dvije minute. Električna pumpa također održava napuhanost sprava za igru kad djeca po njemu skaču i igraju se, zato uvijek ostaju čvrste i ne prazne se, ako se pridržavamo preporučenog opterećenja koje je navedeno u uputama za uporabu.

 

Koje funkcije nude vodeni parkovi na napuhavanje Bestway®?

Vaša djeca će biti oduševljena! Sprave za igru na napuhavanje Bestway pružaju obilje funkcija koje zabavljaju djecu, a također pridonose razvoju njihovih motoričkih sposobnosti i jačanju kondicije. Nudimo više modela vodenih parkova na napuhavanje Bestway, koji su različitih dimenzija i  nude različite kombinacije funkcija. Za primjer navodimo popis funkcija koje su dostupne:

·    tobogan na napuhavanje

·    dvostruki tobogan na napuhavanje

·    vodeni top

·    stijena za penjanje

·    tunelčić

·   klizalište

·    bazenčić

·    vjedro iznenađenja

·    prskalica

 

A što je s vodenim klizalištima na napuhavanje?

Možda ispred ili iza kuće nemate toliko prostora da biste mogli montirati veliku spravu za igru na napuhavanje ili si je ne možete priuštiti, ali ne očajavajte: i vaša djeca mogu doživjeti nezaboravno osvježavajuće ljeto ispred kuće. Vodena klizališta su odlično rješenje! I na manjem prostoru može biti puno zabave! Nudimo više vrsta klizališta:

·    jednostruko vodeno klizalište

·    dvostruko vodena klizalište

·    trostruko vodeno klizalište

·    klizalište s obaranjem čunjeva

·    klizalište s „čamčićima“ na napuhavanje


Klizalište Bestway spremno je u nekoliko trenutaka. Postavite ga, napušete dijelove vodenog klizališta na napuhavanje, priključite na vrtnu cijev i već ste spremni na svježu brzinsku zabavu. Kod dvostrukog klizališta djeca se mogu klizati usporedo i natjecati tko će prije pristati u završnom bazenčiću s vodom.

Priuštite svojoj djeci nezaboravno ljeto na vrtu pomoću sprava za igru i klizališta na napuhavanje Bestway®! Ako trebate više informacija ili savjet, stupite u kontakt s nama putem ove >>> poveznice.

Artikl  1  -  12  od  26 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  26