slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć pri
odabiru masažnog bazena?

Pročitajte vodič

Dodaci za masažne bazene

Ima nešto čarobno u uranjanju u toplu kupku nakon napornog radnog dana, kada sve što tražimo su mir, tišina i opuštajuća atmosfera. Taj osjećaj dobro poznaju vlasnici Lay-Z-Spa® hidromasažnih bazena koji mogu guštati u milijunima zavodljivih mjehurića bez obzira na vremenske uvjete i godišnje doba.

Ako ste i vi jedan od sretnika koji imaju svoju vlastitu spa oazu u dvorištu ili na terasi, sigurno ste jednom poželjeli podići ovaj privatni wellness doživljaj na novu razinu. Kako to postići? Sve što vam trebaju su mali, ali vrlo efektni dodaci za masažne bazene. Iz naše široke ponude izdvojili smo najupečatljivije i najatraktivnije elemente koji se savršeno uklapaju uz sve Lay-Z-Spa® modele.

 

LED lampe stvaraju poseban ugođaj

Svima je jasno koliko rasvjeta može utjecati na ljudsko raspoloženje. Lagano osvjetljenje savršeno obogaćuje romantični ugođaj tijekom čarobne večeri u dvoje, a žarke boje će svako druženje u bazenu pretvoriti u zabavu.

Želite li svojoj večernjoj kupki dodati malo boje, nabavite LED svjetiljke na baterije koje se lako mogu ugraditi na sve modele Lay-Z-Spa® whirlpoola na napuhavanje. Tu su i svjetla na vodeni pogon koja su kompatibilna s modelima serije HydroJet Pro modela.

Ako vas brine napajanje LED lampi, ne trebate strahovati jer iste rade na klasične baterije i u potpunosti su vodootporne. Ako razmišljate o napajanju LED svjetiljki, ne brinite - one rade na klasične baterije i u potpunosti su vodootporne. Modeli na vodeni pogon uopće ne trebaju baterije jer ih pokreće voda koja teče iz mlaznica.

Oba tipa LED lampi će vašem privatnom spa utočištu dodati svjetlosne efekte u čak sedam boja koje zovu na opuštanje ili zabavu – i to samo jednim pritiskom na gumb!

 

Dodaci koji podižu nivo udobnosti

Lay-Z-Spa™ hidromasažni bazeni® stvoreni su da opuste sva osjetila, podjednako smiruju i tijelo i um. Zahvaljujući nekim segmentima iz naše ponude, pojedina kupanja u bazenu mogu biti još ležernija, opuštenija i, usudit ćemo se reći luksuznija. Ovo su dodaci za masažne bazene koje bismo preporučili svakom postojećem, ali i budućem vlasniku:

·   Jastuki za masažni bazen – ergonomski dizajniran i 100% vodootporan jastuk pruža potporu za glavu i vrat tijekom idealnog spa tretmana. Odlično pristaje uz stijenke (zidove) whirlpoola i jednostavno se čisti mekanom krpicom.

·   Držači čaša za masažne bazene – za još više relaksacije u vlastitom jacuzziju znajući da više nećete morati izaći iz bazena i osušiti se kada poželite piće ili grickalicu! Lako se postavlja na bilo koji dio bočne stijenke bilo kojeg modela Lay-Z-Spa® hidromasažnog bazena (osim Helsinki i Vancouver).

·   Zaštitni krovi za masažne bazene – vodootporni krov s prozorima i UV zaštitnim premazom prigodan je zaklon od vjetra i sunca, ali i kada tražite malo privatnosti od pogleda znatiželjnih susjeda. Lako se postavlja uz pomoć uklonjive zatezne užadi i, osim što vas štiti, daje dašak luksuza vašoj osobnoj oazi mira.

 

Dodaci za masažne bazene oplemenjuju vaše wellness utočište – istražite našu ponudu, a ukoliko imate još pitanja vezano za ove proizvode, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila [email protected] ili putem telefona +385 98 98 67473.

Artikl  1  -  12  od  20 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  20