Bestway® Čamci, kajaci i gumenjaci na napuhavanje Hydro-Force™

Plovila

Čamci za zabavu i ribički čamci

Velik izbor malih i velikih čamaca za djecu, obitelj i čamaca za ribolov. Čamci na napuhavanje za slobodno vrijeme marke Hydro-Force™ jednostavni su za uporabu i izdržljivi.

Kajaci na napuhavanje Hydro-Force™

Popularni kajaci na napuhavanje Hydro-Force™ narančaste boje izbor su avanturista na vodi, koji vole izlete kajakom po moru, jezeru ili rijeci. Kvaliteta Bestway®

Gumenjaci Hydro-Force™

Gumeni čamci na napuhavanje s čvrstim dnom za profesionalnu ili rekreativnu uporabu izvrsni su kao pomoćni čamac ili samostalni gumenjak za izlete na vodi.

SUP daske na napuhavanje Hydro-Force™

Daske za SUPanje na napuhavanje osvojile su svijet! Nova serija SUPova Hydro-Force™ nudi pregršt mogućnosti SUPanja: SUPanje na rijeci, SUPanje sa psom, SUPanje sjedeći.

Blog Vodič po SUPovima i SUPanju

Pročitajte članak koji će vam pomoći u izboru daske za SUPanje.

Oprema i dodaci za plovila Hydro-Force™

Na zalihi imamo dodatnu opremu za vaš čamac Hydro-Force™. Sve što trebate za montiranje motora na čamac, za napuhavanje gumenjaka i tako dalje.

Plovila

Ako ste željni dogodovština na vodi i avantura na moru, rijekama ili jezerima, bit ćete oduševljeni jer ste došli na pravo mjesto! Kod nas ćete naći sve što vaše društvo i/ili obitelj treba za ljetni bijeg u uzbudljiv vodeni svijet.

Kakva je naša ponuda plovila na napuhavanje?

Naša ponuda proizvoda marke Hydro-Force™ je široka i… duboka (šala nije slučajna ;) ). Sigurno ćete naći proizvod koji će zadovoljiti avanturista ili avanturistkinju u vama, jer nudimo plovila različnih dimenzija te također za različne funkcije i načine uporabe:

Naći ćete pravo plovilo na napuhavanje za sebe!

Zašto plovila Hydro-Force™?

Podmarka krovne marke Bestway® ponosi se dugogodišnjom tradicijom proizvodnje kvalitetnih proizvoda za plovidbu po moru i veslanje po rijekama i jezerima. Pokrivamo sve vodene površine. Bez obzira na to zanimaju li vas plovila na napuhavanje općenito i još ne znate koje biste točno izabrali i gdje biste ga koristili ili su vaše želje vrlo specifične, uvjereni smo da ih možemo zadovoljiti; zato odvojite malo vremena i pregledajte cijelu ponudu.

A što je s opremom za plovila na napuhavanje?

Da. I to ćete naći kod nas. Oprema Hydro Force primjerena je za proizvode te marke, a mnoge proizvode možete koristiti kao generički komad opreme za vaše plovilo. Nudimo:

Zašto su plovila na napuhavanje bolja od običnih drvenih ili plastičnih?

Glavna prednost povila koja se napuhuju je to što takvo plovilo iznimno lako prevozite bilo kamo. Pomislite kako je to kad ne trebate posebnu prikolicu ili vrlo izdržljiv prtljažnik s atestom. Hydro-Force™ plovilo dovezete u automobilu i na samoj plaži ga napušete i pripremite za plovidbu. Trebate samo još avanturistički duh i dobro društvo, za sve ostalo je tu Hydro-Force™ Bestway®!

KUPON ZA 5% POPUST


tek je prva od pogodnosti koje nudimo novim članovima.

Prijavite se u Bestway Klubi prvi ćete saznati za akcije, popuste, akcije, popuste,

novosti i nagradne igre, koje provodimo, povremeno ćete primati KUPONE,

s ekskluzivnim POPUSTIMA, koji će biti dostupni samo Vama.

Prijavite se i primite KUPON S 5% POPUSTA na svoju mail-adresu.