slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Plovila

Ako ste željni dogodovština na vodi i avantura na moru, rijekama ili jezerima, bit ćete oduševljeni jer ste došli na pravo mjesto! Kod nas ćete naći sve što vaše društvo i/ili obitelj treba za ljetni bijeg u uzbudljiv vodeni svijet.

Kakva je naša ponuda plovila na napuhavanje?

Naša ponuda proizvoda marke Hydro-Force™ je široka i duboka. Sigurno ćete naći proizvod koji će zadovoljiti avanturista ili avanturistkinju u vama, jer nudimo plovila različitih dimenzija, te također za različne funkcije i načine uporabe:

·    plovila na napuhavanje, za more

·    plovila na napuhavanje za jednu osobu

·    plovila na napuhavanje za više osoba

·    plovila na napuhavanje za plovidbu po rijeci

Naći ćete pravo plovilo na napuhavanje za sebe!

 

Zašto plovila Hydro-Force™?

Podmarka krovne marke Bestway® ponosi se dugogodišnjom tradicijom proizvodnje kvalitetnih proizvoda za plovidbu po moru i veslanje po rijekama i jezerima. Pokrivamo sve vodene površine. Bez obzira na to, zanimaju li vas plovila na napuhavanje općenito i još ne znate koje biste točno izabrali i gdje biste ga koristili ili su vaše želje vrlo specifične, uvjereni smo da ih možemo zadovoljiti; zato odvojite malo vremena i pregledajte cijelu ponudu.

A što je s opremom za plovila na napuhavanje?

Da. I to ćete naći kod nas. Oprema Hydro Force primjerena je za proizvode te marke, a mnoge proizvode možete koristiti kao generički komad opreme za vaše plovilo. Nudimo:

·    Pumpe za plovila na napuhavanje

·    Jednostruka vesla

·    Dvostruka vesla

·    Vesla za SUP-ove

·    Električne pumpe za čamce

·    Ručne pumpe za čamce

 

Zašto su plovila na napuhavanje bolja od običnih drvenih ili plastičnih?

Glavna prednost povila koja se napuhuju je to što takvo plovilo iznimno lako prevozite bilo kamo. Pomislite kako je to kad ne trebate posebnu prikolicu ili vrlo izdržljiv prtljažnik s atestom. Hydro-Force™ plovilo dovezete u automobilu i na samoj plaži ga napušete i pripremite za plovidbu. Trebate samo još avanturistički duh i dobro društvo, za sve ostalo je tu Hydro-Force™ Bestway®!