slo hrv
Podrška
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Bazeni za dvorište

Ovog ljeta zaronite u novu dimenziju osvježenja, bez potrebe odlaska na more ili u terme. Sve što trebate su bazen za dvorište i raznoliki šareni dodaci za plivanje, brčkanje i igru u vodi. Vjerujte nam, svaki ćete dan uživati u urnebesnoj zabavi u svojoj privatnoj vodenoj oazi dok vam se prsti na rukama i nogama ne smežuraju.

 

Najbolji bazeni za dvorište: Kako izabrati onaj pravi?

Svatko tko ima bar malo slobodnog prostora u dvorištu ili na vikendici razmišljao je o postavljanju bazena u kojem će se opuštati nakon posla, a djeca prskati i bućkati do mile volje. Ovakve se želje lako mogu ispuniti zahvaljujući nadzemnim montažnim bazenima, a Bestway® u svojoj ponudi ima bazene za sve prilike.

Za početak razmislite koja će vrsta bazena najbolje funkcionirati u vašem vrtu i koju veličinu si možete priuštiti s obzirom na veličinu prostora i broj kupača. Naime, bazeni s rubom na napuhavanje idealni su za obitelji s malom djecom, a mogu se postaviti u mala i velika dvorišta. Za obitelji s više članova tu su montažni bazeni za dvorište s metalnim konstrukcijama ili pak oni s metalnim bočnim stijenkama.

Prije negoli se odlučite za kupnju, svakako pogledajte koje sve modele nudimo u bazeni na akciji ponudi – po primamljivim cijenama sniženim i do 40% !

 

Montažni bazeni za dvorište - bazeni za svaku priliku!

Bestway® bazeni za dvorište su uistinu različiti, ne samo po veličini i obliku, nego i po načinu postavljanja. Svaki model bazena ima svoje jedinstvene karakteristike. Kako bi vam olakšali kupovinu, u nastavku ćemo vas upoznati s odlikama svakog pojedinog modela iz Bestway.hr kolekcije za male i velike obitelji i dvorišta:

 

Montažni bazeni Fast Set™

Bazeni s rubom na napuhavanje, su stvoreni za vruće ljetne dane kada obitelji s malom djecom traže brzo i cjenovno najpovoljnije rješenje za osvježenje u vodi. Fast Set™ linija bazena se postavlja u tren oka i nevjerojatno jednostavno. Dovoljno je napuhati obruč bazena zrakom, a bazen puniti vodom kako bi se njegove stijenke počele uspravljati – i vaš će bazen biti spreman za kupanje za desetak minuta!

 

Montažni bazeni Steel Pro® MAX™

U potrazi ste za čvršćim modelom bazena za svoju obitelj? Onda su bazeni Steel Pro® MAX™ linije odličan izbor jer se mogu prilagoditi obliku vašeg dvorišta ili vrta. Pravokutni ili okrugli? Plitki ili duboki (do 122 cm visine)? Mali (dužine 3 m) ili veliki (promjera 5,5 m)? Štogod zaželite, Bestway® već to ima na svojem online shopu. Čelični kompaktni okvir i izdržljiva PVC tkanina Steel Pro® MAX™ bazenima daju snagu i stabilnost te osiguravaju dugotrajnu upotrebu.

 

Montažni bazeni Power Steel® Rectangular 

Bazeni za kupanje pravokutnog oblika sjajni su faktori zabave u većim dvorištima. Ova moćna, izdržljiva i prostrana vodena igrališta obožavat će svi ljubitelji plivanja bez obzira na dob – svi će htjeti sudjelovati u obiteljskim vodenim igrama u Power Steel® Rectangular bazenu čija je unutrašnjost oslikana u moćnom mozaičnom stilu svjetloplavih nijansi koje zovu na osvježenje!

 

Montažni bazeni Power Steel® Oval

Velike okućnice uljepšat će i ovalni montažni bazeni koji, zahvaljujući oblijem obliku i sivoj boji vanjske stijenke, lako se uklapaju u svačije dvorište bez obzira na stil uređenja. Power Steel® Oval bazen krase dopadljiv uzorak mozaika u unutrašnjosti bazenskog platna, kao i pocinčan svijetlosivi metalni okvir i potporni metalni stupovi na bočnim stranama koji jamče sigurnu zabavu za vrijeme sunčanih dana.

 

Montažni bazeni Swim Vista Series™

Tražite li bazen koji će vašoj obitelji, a pogotovo djeci, pružati sate i sate veselja ovog ljeta, onda je Swim Vista Series™ linija nadzemnih bazena odličan odabir. Ponajviše zato jer što ovo jedini model bazena koji na svojoj stijenci ima ugrađene prozirne prozore kroz koje kupači i ronioci mogu gledati.

 

Montažni bazeni Power Steel® Special Series 

Impresivni ovalni bazen za dvorište iz Power Steel™ Special Series linije svidjet će se obiteljima s djecom i osobama koje vole organizirati zabave u svojoj kući ili vikendici. Možete birati između tri modela dužine od 610 cm i 732 cm, što je itekako dovoljno prostora za plivanje i druge vodene aktivnosti.

 

Montažni bazeni Hydrium™

Montažni bazen Hydrium™ odličan je izbor ukoliko želite velik i pouzdan bazen kojeg ne trebate rastavljati na kraju sezone kupanja. Ove okrugle i ovalne bazene odlikuje iznimno čvrsta čelična konstrukcija, metalne stijenke (zidovi) koji pružaju dodatnu podršku i stabilnost te snažno bazensko platno od PVC-a.

 

Masažni bazeni Lay-Z-Spa

Ako vas više zanimaju bazeni za dvorište, ali u obliku hidromasažnih bazena koje krase vrhunska konstrukcija, jednostavna instalacija i napredne tehnološke karakteristike, onda smo sigurni da ćete među Lay-Z-Spa® modelima naći ono što vas veseli.

Bez obzira radi li se o okruglom, ovalnom ili pravokutnom obliku, Lay-Z-Spa® masažni bazeni na napuhavanje iz naše ponude tehnološki su najbogatiji bazeni te vrste na svijetu. Ujedno ih odlikuje čvrstoća, mekoća i udobnost, a mogu se koristiti 365 dana u godini!

 

Bazeni za dvorište s pumpom

Skoro svi navedeni bazeni za dvorište, bilo da su bazeni montažni ili na napuhavanje, dolaze u paketu s odgovarajućim filtracijskim sistemom – pumpama s kartonskim ili pješčanim filtrom. Za ovaj dio opreme se s pravom kaže da su „srce bazena“ jer uspješno odvaja prljavštinu iz bazena, pročišćava vodu i vraća ju natrag u bazen bistriju i sigurniju za kupanje.

Artikl  1  -  12  od  38 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  38