slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Hydrium™

U žaru ljeta, svatko na svoj način traži spas u osvježenju. Neki će se uputiti na more, gradski bazen ili rijeku, a neki će potražiti debeli hlad u parku. A sad zamislite da ne morate nikamo ići, već da u svom vrtu iza kuće imate privatnu malu plažu, svoj vlastiti osvježavajući raj!

Lijepo je kad imaš svoj bazen, zar ne? Nudi mnoštvo načina za zabavu, rekreaciju i druženje s obitelji i prijateljima, možeš se kupati koliko god hoćeš i kada hoćeš, ne čekaš u redu, ne narušava tvoju privatnost niti mijenja izgled okućnice, a ujedno nemaš velikih izdataka za njegovo čišćenje jer se bazen i bazenska voda lako održavaju!

Dodaš li k tome i briljantnu pogodnost da svoj montažni bazen, jednom kad se montira na određenoj poziciji u vrtu, više ne moraš rastavljati prije dolaska zime, shvatiš da si srećković jer imaš sve najbolje što na tržištu vrtnih bazena u ovom trenutku postoji! Upravo takvi su visokokvalitetni montažni bazeni Hydrium™!

 

Tri razloga zašto su Hydrium™ montažni bazeni najčvršći modeli u Bestway® ponudi

U usporedbi s drugim Bestway® samostojećim nadzemnim modelima bazena, montažni bazen Hydrium™ s metalnom konstrukcijom na samom je vrhu ponude. Odlikuje ga mnoštvo sjajnih značajki, od kojih ćemo naglasiti tri najimpresivnije:

·    nevjerojatno izdržljiv čelični okvir obrađen je posebnim cinčanim premazom protiv hrđe, korozije i negativnih utjecaja UV zračenje, a glavna mu je uloga da dodatno stabilizira ovaj iznimno kvalitetan model velikog bazena,

·    metalne stijenke, odnosno zidovi pružaju dodatnu podršku i stabilnost cijelog bazena, posebice tijekom aktivnosti kao što su plivanje i obiteljskih sportskih igara,

·    bazensko platno od PVC-a ojačano prekriveno je premazom koji je otporan na UV zračenja i niske temperature, zbog čega bez ikakvog straha može ostati u vrtu tijekom cijele godine.

Dakle, montažni bazen Hydrium izvrstan je izbor za svakoga tko želi velik i pouzdan bazen kojeg se ne treba se rastavljati na kraju kupališne sezone, za razliku od modela Steel Pro® MAX™ ili Power Steel® za kojeg bi svakako preporučili da prezime u suhom i zatvorenom prostoru.

 

Okrugli ili ovalni montažni bazen Hydrium™?

Na online shopu Bestway.hr možete birati bazene različitih oblika, okrugle, ovalne ili pravokutne. Kvalitetan montažni bazen Hydrium™ dolazi kao okrugli ili ovalni, svaki u različitim veličinama i dubinama. Odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama (broju osoba koji će uživati u brčkanju) i veličini slobodnog prostora u vašem dvorištu.

Također možete izabrati između bazena neutralne bijelo-sive boje ili efektne smeđe kao uvjerljivu imitaciju drva. Koji god dizajn odabrali, montažni bazeni Hydrium™ elegantno će se uklopiti u vaše dvorište, ne narušavajući pritom estetiku eksterijera.

 

Dodaci za bazene čine razliku!

Svi Hydrium™ bazeni opremljeni su izvrsnim dodacima, među kojima su vrhunska pumpa s pješčanim filtrom koja pročišćava vodu bolje i brže od filtracijske pumpe s filter uloškom, skimmer za uklanjanje čestica s površine bazenske vode, te nezaobilazan pokrivač za bazen adekvatne veličine kao dodatna zaštita vode u periodu kada se bazen ne koristi, a pogotovo tijekom zimske neaktivnosti.

Dobro razmislite o poziciji gdje ćete postaviti bazen u svoje dvorište. Najprikladnije mjesto je prostor dovoljno udaljen od drveća i ograde kako lišće, pelud, grančice i ostala prljavština ne bi svakodnevno onečišćavali bazen. Podloga za bazene izuzetno je važna karika za dugovječnost ove ljetne atrakcije, stoga naši montažni bazeni Hydrium™ vrhunske kvalitete u svom paketu sadrže i zaštitne podloge za dodatnu izolaciju između tla i bazena kako bi se spriječilo da bilo kakva travka, životinja ili ljudski nepažljiv potez napravi štetu.

artikla
na stranicu
artikla