slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email info@bestway.hr
Podrška kupcima

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Masažni bazeni

Cjelovito opuštanje tijela,koje se prije mogli doživjeti samo u wellness ili spa centrima, sada je postalo dostupnije i možete si ga priuštiti također kod kuće. Najbrže i najjeftinije ćete do svog vlastitog kutka za redovito opuštanje, s toplom vodom, hidromasažom i kromoterapijom, doći tako da hidromasažni masažni bazen na napuhavanje, ili kako ga neki zovu „jacuzzi na napuhavanje“, nabavite na Bestway.si i uredite si svoj mali raj za opuštanje i regeneraciju.
Masažni bazeni Lay-Z-Spa™ su super opcija za one koji se ne mogu priuštiti izvedbu zahtjevnih građevinskih zahvata ili jednostavno žele imati bazen za masažu na napuhavanje, koji po želji mogu prenijeti na drugo mjesto ili ga zimi isprazniti i pospremiti do sljedeće sezone.

Koji su masažni bazeni na napuhavanje i masažni sustavi dostupni?

Najmanja masažna kada na napuhavanje linije Lay-Z-Spa™ prima do 4 čovjeka, a veće također čak do 8 ljudi odjednom. Nudimo tri različite tehnologije masaže: AirJet™ sustav koristi zračne mlaznice za stvaranje mjehurića koji opuštaju vaše tijelo, HydroJet™ masažni sustav čine podesive mlaznice za vodu, koje stvaraju snažne masažne mlazove koji vas izmasiraju od glave do pete. HydroJet Pro™ sustav kombinira najbolje od sustava HydroJet™ i AirJet™ masaže Lay-Z-Spa™. Ove godine je ponuda masažnih sustava proširena inovativnim proizvodom Milan AirJet Plus™, koji korisniku omogućuje da jacuzzijem na napuhavanje, koji je postavljen u kući ili u njenoj okolici - ako ima pristup wi-fi mreži – može upravljati na daljinu putem mobilne aplikacije. Ova funkcija je posebno korisna za ljude koji su vrlo mobilni i žele optimalno iskoristiti svoje vrijeme. Bez obzira na to gdje ste, ako imate pristup internetu, putem telefona ili tableta svoj masažni bazen možete aktivirati, postaviti temperaturu vode i eventualno, tik prije nego što dođete kući, uključite hidromasažu, da vas u toplini doma dočeka i opuštajući zvuk brborenja vode.

Masažni bazen za dobrobit tijela i fini izgled kuće

Neki Bestway® masažni bazeni na napuhavanje - i pripadajuća ili dodatna oprema – pružaju i dodatne funkcije, koje ne utječu samo na vaš dobar osjećaj, već mogu pridonijeti i profinjenijem izgledu vašeg doma te stvoriti čarobno ozračje. Jedna od tih funkcija je osvjetljenje vode podvodnim ili plutajućim led lampicama, koje mogu svijetliti u jednoj boji ili izmjenjivati čak sedam boja. Ako razmišljate o tome da si nabavite spa na napuhavanje i time svoj dom opremite svojim malim wellness utočištem, predlažemo vam da razgledate našu ponudu i pročitate iscrpne opise proizvoda koje smo pripremili za vas. Ako neko pitanje ostane neodgovoreno, možete nas kontaktirati i rado ćemo vam dati savjet kako biste saznali koji je gumeni jacuzzi za vas najbolji. Kontaktne podatke naći ćete >> ovdje.

Artikl  1  -  12  od  32 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  32