slo hrv
Podrška
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć pri
odabiru masažnog bazena?

Pročitajte vodič

Masažni bazeni

Započnite jutro relaksacijom ili se navečer opustite uz premium hidromasažne bazene na napuhavanje koje krase vrhunska konstrukcija, jednostavna instalacija i napredne tehnološke značajke. Lay-Z-Spa® masažni bazeni na napuhavanje savršen su izbor za one koji nemaju vremena za odlazak u wellness centar ili iz nekog razloga nisu u mogućnosti izgraditi ugradbeni masažni bazen na svojoj imovini, a žarko bi htjeli uživati u toploj kupki s milijun mjehurića koji miluju i masiraju tijelo – kada i koliko god požele.

 

Masažni bazeni za dvije do čak osam osoba

Masažni bazeni na napuhavanje dostupni su u različitim veličinama, oblicima i dizajnima kako bi svatko mogao pronaći savršeno privatno wellness utočište za svih 365 dana u godini. Iznimno izdržljiva konstrukcija omogućuje im da ugoste i do osam osoba odjednom, a da svaka od njih ima dovoljno mjesta za relaksaciju i regeneraciju.

 

Lay-Z-Spa® hidromasažni bazeni na napuhavanje dijele se prema:

·    obliku – postoje okrugli, pravokutni i ovalni, kao što je primjerice Lay-Z-Spa® Mauritius AirJet™ s unutrašnjom površinom od impozantnih 220 cm, što je i više nego dovoljno za brčkanje pet do sedam osoba

·    sustavu masaže ili metodi ispuštanja mjehurića - osnova je Airjet™ sustava, gdje vrući mjehurići dolaze iz donjeg dijela stijenke. Za još bolji osjećaj zaslužan je sustav AirJet Plus™ koji ispušta mjehuriće i sa stijenke i sa sredine dna masažnog bazena, preplavljujući time cijeli bazen mekim mjehurićima i omogućujući čak i masažu stopala. Sam vrh ponude zauzima HydroJet Pro™ sustav, jer njegove hidrodinamičke mlaznice raspršuju snažne mlazove vode savršene za hidroterapiju, a njihova se jačina i smjer ujedno mogu podešavati.

·    broju osoba – u svaki masažni bazen stane najmanje dvije osobe, dok u Lay-Z-Spa® Grenada AirJet™ jacuzzi na napuhavanje stane i do osam osoba odjednom.

Lay-Z-Spa® energetski učinkoviti masažni bazeni postavljaju se unutar svega nekoliko minuta bez potrebe za ikakvim pomoćnim alatom, a po želji se mogu prenijeti s jednog mjesta na drugi ili ispuhati i pohraniti do sljedeće sezone kupanja na otvorenom.--> samo dodaj: "- ali nema potrebe za time, jer ih možete koristiti 365 dana u godini!

 

Masažni bazeni vrhunske tehnologije

Svi hidromasažni bazeni na napuhavanje iz naše ponude su tehnološki najbogatiji bazeni takve vrste na svijetu. Svi masažni bazeni na napuhavanje iz naše ponude tehnološki su najbogatiji bazeni te vrste u svijetu. Izrađeni su od iznimno izdržljivog materijala DuraPlus™ koji osigurava izuzetnu stabilnost konstrukcije, otporan je na udarce i kidanje te nudi zaštitu od UV zračenja. Zahvaljujući tom materijalu vaš će odabrani bazen uvijek zadržati svoj izvorni oblik – bez obzira koliko ga puta praznili i ponovno napuhavali. Ostat će čvrst, ali udoban i mekan.

Neki modeli, kao što su Helsinki i Vancouver, mogu se pohvaliti materijalom Drop Stitch. To je inovativna tehnika površinskog lijepljenja koja materijalu osigurava nevjerojatnu čvrstoću i trajnost. Budući da su stijenke bazena nešto tanje, dobiva se na većoj iskoristivoj površini, a zbog nevjerojatne izdržljivosti materijala bit ćete mirni i bezbrižni čak i ako kod kuće imate četveronožne ljubimce.

Spomenimo još i inovativnu Freeze Shield™ tehnologiju koja sprječava smrzavanje vode čak i zimi, kada vanjska temperatura zraka padne ispod šest stupnjeva, te ChemConnect™ priključak koji pravilno regulira brzinu otapanja kemijskih tableta.

S obzirom na to da govorimo o tehnologiji, ne smijemo propustiti i Lay-Z-Spa® WiFi aplikaciju pomoću koje se upravlja masažnim bazenom – na daljinu. U svega par klika na mobilnom telefonu može se uključiti višenamensku pumpu, aktivirati mlaznice, regulirati temperatura vode,  upotreba filtarskog sistema i još mnogo drugih funkcija!

 

Masažni bazeni na napuhavanje su stvoreni da bi vas opustili na kraju napornog radnog dana, obogatili vaša vikend druženja s obitelji ili prijateljima, odnosno stvorili čarobno ozračje za romantične večeri u dvoje. Svaki model Lay-Z-Spa® opremljen je ‘najsuvremenijim tehnološkim rješenjima o kojima sve detalje možete doznati u opisima svakog bazena.

Treba li vam nešto više tehničkih informacija o pojedinom modelu, savjet o montaži ili održavanju, pa čak i nabava rezervni dijelova, slobodno se obratite našem Bestway® centru za podršku.

Artikl  1  -  12  od  39 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  39