slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Podrška kupcima

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Za montažne bazene Bestway®

Svaki dio Bestway® montažnih bazena je važan, od ispušnog ventila i pumpe do čeličnog okvira. No, jedan dio uvijek zapne za oko baš svakoj osobi koja se približi bazenu i nemoguće ga je ignorirati. Bazensko platno je nesumnjivo najveći, najupečatljiviji i najatraktivniji element cijelog bazena – njegova površina je glatka i protuklizna kako bi kupanje u njemu bilo što ugodnije, izrađen je od izdržljivog materijala kako bi bez problema mogao podnijeti velik pritisak vode, a modernim uzorkom se savršeno uklapa u svačije dvorište.

Glavni adut bazenskog platna u gotovo svim Bestway® modelima bazena je DuraPlus™, poseban materijal ojačan poliesterskom mrežastom jezgrom i tri sloja PVC-a za vrhunsku čvrstoću i izdržljivost, ali i za otpornost na pucanje, trganje, probijanje i paranje, UV zračenja i niske temperature. Bazensko platno u Power Steel™ modelima izrađeno je od patentirane Tritech™ tehnologije koja stijenke čini još izdržljivijima i otpornijima.

 

Kada vam je potrebno rezervno platno za montažne bazene?

Iako su navedeni materijali moćni, ponekad se dogodi da popuste pod pritiskom. Ali nikada sami od sebe, nego uslijed nepravillnog rukovanja bazenom i samim bazenskim platnom:

·   kada se platno postavi direktno na tlo, umjesto na podlogu za bazen,

·   kada se platno opetovano zaboravi potpuno osušiti i posipati dječjim puderom prije skladištenja do sljedećeg ljeta,

·   kada se manja oštećenja na platnu nepravilno zakrpaju.

Redovito provjeravajte stanje bazenskog platna jer veća oštećenja, nažalost, zahtijevaju njegovu potpunu zamjenu. Ako se to i dogodi, nije potrebno kupovati novi bazen, nego samo rezervno platno! S druge strane, zamjena starog platna novim jedan je od najpraktičnijih i najisplativijih načina da svom bazenu priredite mali make over. Cijeli proces je uistinu jednostavan, doslovno vas par klikova dijeli do novog izgleda vašeg omiljenog ljetnog vrtnog namještaja jer se rezervni dijelovi za montažne bazene mogu naći na našem web shopu – i to za svaki model!

 

Rezervni pokrivač - čuvar bazena

Bazenska platna nisu jedini rezervni dijelovi za montažne bazene u našoj ponudi. Ako ste u potrazi za novim „oklopom“ za svog ljubimca jer vam je dosadilo skupljati lišće i ostalu nečistoću nakon vjetrovitog vremena, onda će vam rezervni pokrivač za montažne bazene biti od velike koristi.

Izrađen je od vrlo visokokvalitetnog PVC materijala koji, osim što čuva vodu čistom, pruža i dodatnu toplinsku izolaciju vode. Na sredini rezervnog pokrivača su drenažni otvori koji sprečavaju nakupljanje vode, a pouzdana užad kojom je pokrivač opasan omogućuje mu da se sigurno učvrsti za sam bazen.

U potrazi ste za rezervnim platnom ili pokrivačem za svoj montažni bazen? Ne tražite dalje jer ćete upravo u našoj ponudi pronaći sve rezervne dijelove – za svaki model Bestway® montažnih bazena. Ako niste sigurni kakvo rezervno platno ili rezervni pokrivač odgovara dimenzijama vašeg bazena, slobodno kontaktirajte Bestway® centar za podršku. Naš stručni tim rado će vam pomoći u pronalasku adekvatnih rezervnih dijelova za vašu najdražu ljetnu oazu sreće i osvježenja.

Artikl  1  -  12  od  66 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  66