slo hrv
Podrška
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Filtar ulošci

U ovo moderno i užurbano doba nevjerojatna je sreća i komocija imati mjesto u svom domu u kojem se možeš opustiti nakon napornog dana. Montažni bazen u dvorištu kuće je fantastičan primjer takvog utočišta – i to za cijelu obitelj! Složit ćete se s nama kada kažemo da bazen pun kristalno čiste vode svakog čovjeka privuče svojom čistoćom i svježinom, jednostavno kao da zove na kupanje.

No, da bi ta voda uistinu bila tako očaravajuće savršena za brčkanje, potrebno ju je pravilno održavati uz pomoć kemijskih proizvoda i sustava za filtriranje vode kao što su filtarske pumpe.

 

Filtar ulošci za bazene su najjači adut protiv nečistoće

Uz skoro svaki Bestway® montažni bazen dolazi i adekvatna pumpa koja pomaže u održavanju bazena u optimalnom radnom stanju. Postoje dvije vrste pumpi, one s kartonskim filtrom i one s pijeskom, a o kojima više možete pročitati u našem članku o dodatnoj opremi za montažne bazene.

Obje vrste filtarskih pumpi održavaju bazensku vodu bistrom, čistom i zdravom tako da „usisavaju“ vodu iz bazena i provlače je kroz Flowclear™ (kartuša). Voda se kroz sitne otvore na valjkastom filtru pročišćava od najsitnije prljavštine kao što su pelud ili majušni insekti dok anti-mikrobni modeli kontroliraju i rast bakterija

Doduše, u posljednje vrijeme umjesto pijeska se sve češće koristi zamjensko punilo Flowclear™ Polysphere™ u obliku kuglica jer je lakši i praktičniji za održavanje od pijeska, te ujedno iznimno učinkovit i ekološki prihvatljiv.

 

Filtar ulošci za bazene su jednostavni za održavanje

Filtar uložak je vrlo važan dio bazenske opreme. Jedna od najčešćih grešaka kod održavanja montažnog bazena jest neredovito čišćenje i zamjena kartonskih filtera. Jedno je sigurno – što se nadzemni bazen više koristi, to će se filter uložak brže zatrpati prljavštinom. Nemojte dozvoliti da se to dogodi i vama, nego svakog dana filter uložak isperite pod mlazom čiste vode, odnosno zamijenite ga novim nakon 10-14 dana korištenja.

U Bestway® ponudi pronaći ćete zamjenske uloške za sve vrste i veličine filtarskih pumpi:

·   Filtar oznake I – za sve filtarske pumpe s protokom do 1249 litara na sat

·   Filtar oznake II – za sve filtarske pumpe s protokom od 2006 i od 3028 l/h

·   Filtar oznake III – za sve filtarske pumpe s protokom od 5678 l/sat, te

·   Filtar oznake IV – za sve filtarske pumpe s protokom od 9,463 l/h.

 

Jednim klikom ili telefonskim pozivom do savjeta o kupnji filtar uložaka!

Vodite računa o redovitoj i pravilnoj cirkulaciji vode u vašem bazenu i „naoružajte“ se pravim priborom na vrijeme. Ukoliko vam je potrebno više informacija o filtar ulošcima za bazene, njihovom održavanju ili samo trebate pomoć pri odabiru prave veličine samog uloška kako bi odgovarao vašoj filtracijskoj pumpi, slobodno pošaljite upit na Bestway® info centar ili nas kontaktirajte na telefon 099/7930168 od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.

Želimo vam čistu vodu u bazenu i najzabavnije kupanju do sad!

artikla
na stranicu
artikla