slo hrv
Podrška
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Za masažne bazene Lay-Z-Spa®

Znate onaj osjećaj kad kupiš nešto novo i onda mu se danima i mjesecima diviš, kao na primjer novom autu, tepihu ili masažnom bazenu? No, nakon nekog vremena korištenja primijetiš da tvojoj omiljenoj igrački treba mali face lifting tretman kojim bi se vratio onaj sjaj koji je postojao prvog dana korištenja. Kada su Lay-Z-Spa® masažni bazeni u pitanju, mogla bi proći cijela vječnost do prvog make overa jer su dizajnirani da traju – godinama.

Lay-Z-Spa® masažni bazeni na napuhavanje opremljeni su vrhunskim bazenskim platnom koji kupanje u milijunima mjehurića čini udobnim i sigurnim. Iako platno pod rukom djeluje ultra tanko i lagano, ono je zapravo moćno, kompaktno, stabilno, pouzdano i sigurno zahvaljujući DuraPlus™ materijalu i Drop-stich tehnologiji koji mu osiguravaju da zadrži isti oblik bez obzira na to koliko ga puta napuhali i ispuhali, te bude otporniji na trganje i rastezanje od konkurencije.

 

Kupiti novi bazen ili rezervno platno za masažne bazene?

Nezavisna istraživanja pokazala su da je tipični životni vijek platna za masažne bazene između 5 i 7 godina, ponekad i do 10 - ali pod uvjetom da se isti pravilno održavao. Prekomjerno kloriranje bazenske vode, dugotrajno izlaganje suncu, konzumiranje neprimjerene hrane i pića u bazenu, postavljanje blizu izvora vrlo visoke topline i neadekvatno skladištenje najveći su krivci za eventualne promjene na platnu. Kome ne bi smetala velika rupa ili neugledna promjena boje platna, zar ne?

U ovakvim situacijama kupnja novog bazena će mnogima biti prva pomisao, no ta investicija nije i jedino rješenje. Rezervno platno za masažne bazene je idealna solucija ako:

·   je na postojećem bazenu nastalo oštećenje koje se ne može popraviti

·   se traži jednostavniji i isplativiji način od kupnje potpuno novog bazena

·   na postojećem bazenu nema nikakvih kvarova, ali se vlasnik jednostavno zaželio  obnoviti svoju oazu mira, priuštiti joj već spomenuti make over.

Bazenska platna su, baš kao i ostali rezervni dijelovi za masažne bazene, dostupna na našem web shopu. Na vašu adresu stižu spremni za korištenje izravno iz kutije – mogu se odmah priključiti na vašu postojeću pumpu, napuniti vodom i brzo uživati u novom ambijentu.

 

Pokrovi, grijači, ventili i drugi rezervni dijelovi za masažne bazene

Osim platna za Lay-Z-Spa® hidromasažne bazene, ponekad je potrebno zamijeniti i neke druge elemente zbog istrošenosti ili same sigurnosti korisnika bazena. Rezervni dijelovi za masažne bazene su i:

·   Rezervni pokrov na napuhavanje – osmišljen da poboljšava izolaciju i održava toplinu vode dok bazen nije u funkciji, a ujedno i sprječava skupljanje prašine i smeća na površini vode

·   Rezervni vanjski pokrov – štiti bazen od prljavštine te održava vodu čistom i toplom unatoč niskoj vanjskoj temperaturi, dok ga kopče i čvrsta PVC navlaka čuvaju od naleta vjetra i snijega

·   Rezervni grijač ili višenamenska pumpa - upravlja sustavima filtriranja, grijanja i stvaranja neodoljivih mjehurića koji miluju tijelo

·   Rezervni ventili

·   Rezervna mlaznica

·   Rezervni čepovi, matice, mrežice, kućište filtra i dr.

 

Želite li više informacija o održavanju proizvoda, izboru djelova i načinu isporuke? Slobodno se obratite našem Centru za podršku Bestway® ili nas nazovite na broj +385 98 98 67473. Naša je želja da vlasnici Lay-Z-Spa® bazena što manje brinu, a što više vremena provode u stvaranju zajedničkih trenutaka s najmilijima!

Artikl  1  -  12  od  79 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  79