slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Mali koluti za plivanje

Mali kolut za plivanje na napuhavanje neizostavan je dio naših djetinjstava i plivačkih početaka. Zamišljen je kao pomoćno sredstvo za lakše upoznavanje djeteta s vodom u bazenu ili moru, a slabijim plivačima za jačanje samopouzdanja i pružanje podrške za vrijeme učenja plivanja. Stotinjak godina kasnije djeca diljem svijeta i dalje mu se raduju!

Uronite u zabavu - s malim plivačkim kolutima za djecu!

Jedan od najvažnijih elemenata prilikom učenja plivanja je dopustiti djetetu da se upozna s čarima brčkanja u vodi. Samouvjereno dijete će se istovremeno zabavljati i osjećati ugodno u vodi, a plivanje općenito doživljavati kao ugodnu aktivnost. 

Vodeni rekviziti kao što su koluti za plivanje, odnosno šlaufovi i prstenovi, mogu pomoći djeci u savladavanju straha od duboke vode. Dok plutaju oslonjeni pazusima na obruč napuhan zrakom, djeca lako nauče kako održavati glavu iznad vode i kako se kretati nogama u vodi.

Postoje brojni mali koluti za plivanje na tržištu različitih promjera i dizajna. Vjerojatno se pitate kako onda odabrati najbolji kolut za plivanje za vaše dijete? Jedini kriterij na koji trebate obratiti pažnju je preporučena dob korisnika koju je odredio proizvođač:

·         dječji koluti za plivanje sa sjedalom posebno su dizajnirani za malu djecu od 1 do 2 godine

·         dječji koluti za plivanje namijenjeni djeci starosti 3 do 6 godina.

Sigurnost i zabava na prvom mjestu!

Sigurnost djeteta je iznimno važna za vrijeme boravka u vodi. S jedne strane je neophodan stalan nadzor roditelja nad djetetom, dok su proizvođači s druge strane svoje najtraženije rekvizite, poput dječjih narukvica i kolutova, opremili zaštitom koja djeci jamči najbolji osjećaj tijekom plivanja.

Koluti za plivanje za djecu iz naše ponude imaju sigurnosne ventile koji sprječavaju mogućnost iznenadnog gubitaka zraka iz obruča tijekom kupanja.

Savršen suputnik za izlet na plažu ili zabavu na bazenu

Mali koluti za plivanje sastavni su dio ljetnih torbi za plažu mnogih roditelja s malom djecom. Njihove vesele boje i motivi omiljenih likova iz crtića učinit će ljetne dane još zabavnijima i opuštenijima. Na Bestway.hr online shopu svaki roditelj može pronaći mali kolut za plivanje za svoje dijete:

·         okrugli ili četvrtasti kolut za bebe Swim Safe sa sjedalom u obliku gaćica 

·         šareni Disney Junior® koluti s Mickeyjem Mouseom za beskrajnu zabavu na vodi

·         Splash Pal Minnie/Mickey kolut razigranog dizajna s ušima za dodatnu stabilnost

·         svjetlucavi Shimmer n' Float kolut napunjen šljokicama u obliku plamenca ili labuda

·         Lil' Pal AnimalTM u tri slatka životinjska lika za nezaboravne uspomene na ljeto

·         simpatični SplashPals™ u obliku pande ili žabe…

 

Kolut za plivanje za djecu, zajedno s dječjim naočalama i kapom za plivanje, donosi nezaboravne vodene avanture u bazenu i na plaži. Razveselite svog mališana već danas ovim zabavnim, sigurnim i neizostavnim dodatkom za kupanje na bazenu, rijeci ili moru!

Artikl  1  -  12  od  13 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  13