6 ideja za odličnu zabavu u masažnom bazenu

Krajem godine stiže mnogima najdraži i najljepši dio zime, period s kojim se ništa ne može usporediti jer to je vrijeme okupljanja obitelji i prijatelja, druženja s najmilijima, darivanja ljubavi, opuštanja i relaksacije. No, da biste se osjećali sretno i neopterećeno ne trebate otići dalje od svoje kuće, naročito ako na svojoj terasi, balkonu ili ispod natkrivene sjenice u dvorištu imate svoju malu, privatnu oazu topline i spokoja.

Hidromasažni bazen pružit će vam prijeko potrebnu toplu atmosferu usred hladnih zimskih dana i noći, bit će idealan partner za punjenje baterije tijekom praznika i glavna atrakcija kada su u pitanju druženja s članovima obitelji i prijateljima. Pripremite se na novu dimenziju zabave i iskušajte jednu od ovih sedam sugestija za nezaboravnu večer u dvoje, veselo popodne s obitelji, otkačeni provod s prijateljima ili pak revitalizirajući solo trenutak u jacuzziju na napuhavanje.

Opuštanje u kućnom Lay-Z Spa masažnom bazenu za dvoje.

1. Romantična večer za dvoje

Bilo da se radi o proslavi godišnjice veze ili braka, težnji da se ponovo razbukta ljubav ili samo kao iznenađenje bez nekog posebnog povoda, kupanje u masažnom bazenu usred zime rijetko će tko odbiti. Ima nešto čarobno u razgledavanju zvijezda dok vas milijuni toplih mjehurića miliju i opuštaju u vlastitoj „relax zoni“. Posebno dizajnirana LED svjetla u bazenu stvorit će dašak romantike, a vrlo intiman ugođaj pod mjesečinom zasigurno će obogatiti i šampanjac za dvoje.

LED svjetla i držači za piće kompatibilni su s većinom Lay-Z-Spa® hidromasažnih bazena i lako se postavljaju – svjetla rade na baterije, dok se držači pričvršćuju na bilo koji dio bočne stijenke bazena.

2. Jacuzzi kino!

Zašto bi u ovo nesigurno vrijeme odlazili u kino, kad ono može doći k vama! Uživajte u nesvakidašnjoj projekciji omiljenog filma ili najnovijeg blockbustera uz pomoć projektora koji će snimku prenositi na veliki zid ispred vašeg bazena na napuhavanje. U kombinaciji sa udobnim, mekanim uzglavljem za masažne bazene Lay-Z-Spa®, vaše obiteljske večeri ili romantično druženje u dvoje ostat će zauvijek zapamćeno!

3. Novogodišnja noć uz tematsku zabavu

Organizirajte doček Nove godine uz neku određenu temu – Lude 70-te, Noć pokera, Disko groznica, natjecanje u izboru najružnijeg kupaćeg kostima… Ukrasite prostor oko bazena lampicama, prikladnim ukrasima ili sobnim biljem kako bi dočarali atmosferu najluđe noći u godini. Dakako, pripazite da su lampice što dalje od izvora vode te da ukrasi ne smetaju pri ulasku u hidromasažni bazen.

Maženje u kućnom Lay-Z Spa masažnom bazenu s prijateljima.

4. Večer zabavnih igara 

Obiteljska druženje u vanjskom jacuzziju su djeci uvijek primamljiva. Razbijte monotoniju zimskih vikenda tako što ćete kompjuterske igrice zamijeniti onima koje se igraju – u bazenu! Nabavite vodootporne karte i zaigrajte Uno, dječji poker ili belu, zabavite se uz „Pogodi tko sam“, „Kaladont“, „Leti-leti“ ili „Tko prvi pisne“ te uvijek svima dragu pantomimu.

Djeca obožavaju dugo boraviti u vodi, no valja biti na oprezu kada je hidromasažni bazen u pitanju. Naime, djeca do 7 godina ne bi smjela biti u vodi više od 15 minuta odjednom jer njihova malena tijela još nisu dovoljno otporna na visoku temperaturu jacuzzija. Djecu nikada ne ostavljajte bez nadzora u bazenu ili u blizini vode bez obzira na godine.

5. Spa oaza za prijateljice

Zašto ne biste svojoj najboljoj prijateljici priredili jedinstvenu djevojačku večer pod otvorenim nebom. Opustite se u masaži koju omogućuju zračne mlaznice u Lay-Z-Spa® bazenima na napuhavanje i uživajte u radosti koju donosi mnoštvo mjehurića. Nakon brčkanja iznenadite se gurmanskim delicijama koju je pripremio unajmljeni chef ili se prepustite vještim rukama profesionalnog masera ili pedikera.

Maženje u kućnom Lay-Z Spa masažnom bazenu s prijateljicom.

6. Napokon vrijeme samo za sebe

Svi ponekad maštamo o odlasku u spa centar kako bi na par sati odmorili i tijelo i um od svih briga u glavi. No, većina nas za takve izlete, barem ne one česte, nema vremena. Ali to ne znači da si kod kuće ne možete stvoriti vlastitu malu spa oazu! Sve što vam treba je Bestway® hidromasažni bazen i svega nekoliko stvari za koje smo sigurni da već imate poput kupaćeg kostima, ručnika i papuča s gumenim potplatom.

Sigurnost na prvom mjestu!

Prije negoli ugostite svoje prijatelje, susjede ili rodbinu, savjetujemo vas da im prije ulaska u vanjski jacuzzi objasnite nekoliko vrlo važnih pravila o sigurnosti tijekom kupanja:

  • Obavezno je tuširanje prije ulaska i nakon izlaska iz masažnog bazena
  • U bazen se ulazi polako i bez skakanja
  • Budite oprezni s hranom i ne konzumirajte jela koja se mrve, tope ili sadrže mnogo ulja (s komadićima voća nikada nećete pogriješiti jer se lako pokupe s površine vode u slučaju da vam ispadnu iz ruke).
  • Čak i ako vas mame opojne arome, izbjegavajte korištenje eteričnih ulja i soli u bazenu jer oni mogu oštetiti pumpu i ostale djelove bazena.
  • Budite odgovorni i spriječite prijenos zaraze covid-19 - zabavite se s malom grupom ljudi i testirajte se prije druženja.