slo hrv
Podrška
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Obiteljski bazeni

Kad se tijekom vrućih ljetnih dana živa u termometru opasno počne penjati, nikome nije lako disati. Osim onim sretnicima koji u svom dvorištu imaju obiteljski bazen! Te male oaze zabave i osvježenja idealne su za ekspresno rashlađivanje – brzo se napuhnu zrakom i vodom, a u njima se mogu osvježiti i djeca i roditelji.

Dakako, postoje razlike između dječjih i obiteljskih bazena, stoga valja obratiti pozornost pri odabiru malih bazena kako biste ovog ljeta u svom dvorištu imali onaj koji najbolje odgovara potrebama vaše obitelji.

Što su dječji, a što obiteljski bazeni?

Bazeni na napuhavanje su najtraženiji bazeni za najmlađe istraživače vodenih avantura. Na našem online shopu mogu se naći dječji i obiteljski bazeni na napuhavanje za svakoga, počevši od onih plitkih za bebe pa sve do većih bazena s nadstrešnicom. Svaki od njih nudi različite mogućnosti za uživanje u vodi i prilagođen je potrebama različitih korisnika.

Dječji bazeni su mali bazeni za djecu koje krase roditeljima vrlo bitne karakteristike:

·         manjih su dimenzija, odnosno malog promjera i niske visine zbog čega su idealni kao bazeni za djecu i bebe koje su naučile sjediti,

·         imaju mekanu strukturu od izdržljivog vinila, najčešće oblikovanu u dva ili tri prstena za bolju stabilnost i trajnost bazena,

·         dolaze s dodatnim sigurnosnim značajkama kao što su obli i povišeni rubovi, mekani pod na napuhavanje i zaštitni ventili koji ne dozvoljavaju da se zrak ispuše iz rubova i poda tijekom
          igre

·         zbog njihove praktične veličine savršeni su za uporabu u vrtu, na terasi, pa čak i na balkonu.

S druge strane, obiteljski bazeni su nešto veći i dublji ekspanzijski bazeni. Promjera ili dužine veće od 200 cm i dubinom oko 51 cm pružaju mnogo više prostora za plivanje i igru, ne samo djeci nego i ostalim članovima. Obiteljski bazeni su prikladni za djecu 3+ godina starosti, a koja već uče o plivanju i opuštanju u vodi. Često su obogaćeni zabavnim dodacima i šarenim dizajnima vanjskih stjenki, zbog čega su djeci još više privlačni. 

Top 9 prijedloga dječjih bazena

Mi u Bestway.hr znamo koliko se djeca vole brčkati u vodi i plivati. Bazeni djeci predstavljaju ulaz u predivan svijet vodene zabave i bezbrižne igre tijekom vrućih ljetnih mjeseci. I zato je Bestway.hr savršeno mjesto na kojem ćete sigurno naći svoj bazen za bebe ili mali bazen za terasu ili dvorište. 

Naši prijedlozi za vaš novi mali bazen za djecu ili obiteljski bazen su:

1. Bazeni za bebe:    

·        okrugli šareni Summer Set (70 x 24 cm) ili nešto dublji Kiddie koji je dostupan u plavoj i rozoj boji (70 x 30 cm),

·        pravokutna dječja kada Up, In & Over™ (86 x 86 x 25 cm) ili 

·        bazen s nadstrešnicom Very Berry (91 x 91 x 91 cm)

2. Mali bazeni:

·         bazen s čak 50 Intergalactic Surprise loptica za igru (102 x 25 cm)

·         bazen na napuhavanje s prozirnim prozorima (168 x 168 x 56 cm)

·         osvježavajući bazen Seahorse s raspršivačem (188 x 160 x 86 cm)

3. Obiteljski bazeni:

·         bazen Fast Set™ Cars s likovima iz popularne franšize automobilskih filmova (198 x 51 cm)

·         Steel Pro Splash-in-Shade bazen sa sjenilom (183 x 51 cm)

·         najveći bazen s prozirnim oknom Splashview (270 x 198 x 51 cm).

 

Uz Bestway® bazene vas čeka odlična zabava svaki dan ljeta! Naoružajte se loptama na napuhavanje, dječjim narukvicama za plivanje, naočalama i kapama za plivanje – i ljeto može početi!

Artikl  1  -  12  od  25 
na stranicu
Artikl  1  -  12  od  25