novo leto u masažnom bazenu

Kako provesti najdužu noć? U Lay-Z-Spa® masažnom bazenu!

Godina puna obaveza i više ili manje ugodnih iznenađenja bliži se kraju. I sada, kada svi već nestrpljivo očekujemo dolazak nove 2024. godine, uvijek nam se (barem nama, ne znamo za vas) iznova postavlja jedno te isto pitanje:

Bi bilo bilo jako krivo otkazati sve planove za doček Nove godine na hladnom gradskom trgu i radije se većinu blagdana opuštati u vlastitom domu, na toplom? Možda u zagrljaju milijuna mjehurića? U ugodnosti vruće vode i nebeske masaže? U vlastitom masažnom bazenu Lay-Z Spa

Mi smo odlučili! Ove ćemo godine prekrižiti tradicionalni doček Nove godine bilo gdje i umjesto toga vam predstaviti nekoliko jedinstvenih i uzbudljivih prijedloga kako si priuštiti vrhunsku raskoš tijekom ovih blagdana i za doček Nove godine!

 

Što vas čeka u nastavku?

 

Ali ovako ozbiljan zadatak zahtijeva konkretan pristup. Savjete smo ovoga puta razdijelili na dva dijela:

  • u prvom ćete naći baš posebne, elegancijom obavijene savjete za najraskošniji doček Nove godine,
  • a u drugom zabavne prijedloge za blagdanske slobodne dane prije najdulje noći.

Da bi ovogodišnji blagdani bili doista nešto posebno, preporučujemo vam da na glavu skočite u oba dijela! 

A počet ćemo tamo gdje najmanje očekujete – na vrhuncu godine koja odlazi!

 

I. dio: Baš posebni savjeti za raskošno uživanje uz masažni bazenom Lay-Z Spa – na Novu godinu

 

S odbrojavanjem posljednjih dana godine, nema boljeg načina da se oprostite od stare godine i pozdravite novu nego da svoje dvorište pretvorite u raskošnu oazu opuštanja bazenom Lay-Z Spa. Na Novu godinu uronite u iskustvo bez premca, spajajući umirujuće mjehuriće tople vode s predivnim mirisima, onim posebnim kupaćim kostimom koji čeka u zadnjoj ladici ormara i večeri punoj glazbe, kulinarskih poslastica i jedinstvenih trenutaka.

 

Okružite se elegancijom

Svoje dvorište ukrasite elegantnim, sjajuckavim ukrasima i time svoje iskustvo podignite na višu razinu. Uzduž ograde ili živice nanižite blagdanske svjećice, postavite samostojeće svjetiljke i okružite se jastucima i toplim dekama kako biste kreirali ugodan i profinjen ambijent. Upoznajte ljepotu jednostavnosti dodavanjem svijeća s mirisom lavande, jasmina, vanilije i cimeta. Pustite da vas ovi blagdanski mirisi preplave, potaknu vas na opuštanje i daju vam osjećaj mira u posve posebnom ulasku u novu godinu.

 

masažni bazen layzspa

 

Odjenite nešto posebno

Iako je udobnost od ključnog značenja (posebno u kućnom masažnom bazenu), na ovaj poseban dan neće smetati ako događaju dodate još i dašak glamura. Potražite svoj najljepši kupaći kostim (ili onaj za koji nikad niste sigurni usudite li ga se odjenuti ih za plažu). U kosu dodajte šljokice, usta namažite onom čarobnom tamnocrvenom bojom koju čuvate za posebne prilike. Budite zvijezda bajkovitog privatnog dočeka nove godine!

 

Ne zaboravite na besramno puno udobnosti – uz jastuk Lay-Z-Spa

Udobnost i masažni bazen idu ruku pod ruku. Dodatna udobnost u masažnom bazenu vaše će iskustvo učiniti još boljim i osigurati još ugodnije i opuštenije odbrojavanje zadnjih sati do nove godine. Uronite u topli zagrljaj bazena Lay-Z Spa okruženi udobnošću, elegancijom i onako kako tijekom godine najradije provodite slobodno vrijeme – s glavom naslonjenom na  besramno udoban jastuk.

 

Uhvatite trenutke – zauvijek

Svoju čarobnu večer ne zaboravite dokumentirati – fotografijama. Pripremite posebnu pozadinu s lampicama, možete ukrasiti stablo ako ga imate ili jednostavno približite klupicu s toplom dekom i nekoliko jastuka, koja će uljepšati vaše uspomene. Uhvatite iskrene trenutke veselja, smijeha i možda ponoćnog nazdravljanja. Ove snimke će tijekom vremena biti dragocjene uspomene koje će vas vratiti natrag u tu glamuroznu noć svaki put kad ih budete iznova gledali. (Usput – koristite selfie stick tako da uopće ne morate napuštati toplu vodu). 

 

najdaljša noč v masažnem bazenu

 

Glazba kao točka na i

Neka se ova posebna večer odvija u ritmu vaših najdražih melodija. Flowclear™ plutajući LED Bluetooth zvučnik Musicwave™ postat će vaš savršeni (i jedini) gost večeri, koji će vam omogućiti puštanje izabranih pjesama koje će vam uljepšati večer. Od romantičnih skladbi za opuštanje do živahnih ritmova za zabavu – neka glazba usmjerava vaše raspoloženje i stvara ozračje puno novih očekivanja i želja.

 

Ne zaboravite na kulinarske užitke

Uz pomoć držača za piće Lay-Z-Spa, pjenušac i zalogajčići uvijek će vam biti pri ruci, a da ni na trenutak ne morate izići iz tople vode. Ako slučajno Novu godinu budete slavili u društvu, razmislite o organizaciji natjecanja u pripremi slatkiša ili neka svaki gost pripremi svoju najdražu poslasticu. Bazen Lay-Z Spa postat će tada ne samo središte zabave, već i kulinarskih užitaka.

 

Priredite plesnu zabavu

Kad noć odmakne, i s približavanjem ponoći, neka voda puna mjehurića i živahne melodije potaknu plesnu zabavu. Bazen Lay-Z Spa pruža savršeno okruženje za jedinstvenu i nezaboravnu proslavu. Uživajte u gibanju, smijehu i povezanosti, dok zajedno plešete ili se sanjarski njišete pod zvijezdama, okruženi nježnim sjajem lampica i ugodnom toplinom vode.

 

masažni bazen lay-z-spa hollywood

 

Zajedno napišite novogodišnje odluke

Ako budete slavili udvoje, razmislite o baš posebnom ulasku u novu godinu. U duhu novih početaka odvojite malo vremena i napišite novogodišnje odluke sa svojim partnerom. Razmislite o zajedničkim snovima, individualnim ciljevima i ljubavi koja vas povezuje. Ta intimna aktivnost vašem će dočeku Nove godine udvoje dati dašak sentimentalnosti, ojačati vašu vezu i postaviti pozitivne temelje za godinu koja je pred vama.

 

Što smijete, a što ne smijete raditi na prvi dan nove godine?

Prvi dan u godini odredit će smjer svim mjesecima koji slijede. Novu godinu počnite pozitivno i razmislite što smijete raditi, a što ne bi bilo dobro raditi – s obzirom na vaše novogodišnje odluke – kako biste si osigurali sretnu i uspješnu 2024. godinu. Mi vam predlažemo da donesete odluke koje su usmjerene na brigu za sebe, na osobni rast i stvaranje trajnih uspomena. Najbolje bi dakle bilo da godinu počnete opušteno – možda baš u masažnom bazenu Lay-Z Spa, razmišljajući o svojim željama i određujući ciljeve za iduće mjesece. Općepoznato je naime da velike planove čovjek treba stvarati kad je posve opušten, a velike mudrosti treba slijediti! 

 

II. dio: Savjeti ljubitelja uživanja za sretan ulazak u 2024. godinu – za ostale blagdanske dane

 

A sad se posvetimo drugom dijelu, slobodnim blagdanskim danima – vrijeme istječe!

 

1: Romantična večer udvoje u masažnom bazenu Lay-Z Spa

Svoj Lay-Z Spa pretvorite u romantičnu oazu tako da ćete svoj prostor za opuštanje opremiti mekom svjetlošću, mirisnim svijećama i kao oblak mekim ručnicima i kućnim ogrtačima. Bilo da je riječ o posebnom danu tijekom blagdana ili možda novogodišnjoj noći, kad još više cijenite povezanost sa svojom najdražom osobom, zajedničko opuštanje u masažnom bazenu pod zvijezdama sigurno će stvoriti nezaboravne trenutke. Priuštite si čašu pjenušca, sjetite se posebnih trenutaka u godini na odlasku i dopustite da umirujući mjehurići ojačaju čaroliju vaše veze.

 

lay-z-spa santorini hydrojet pro

 

#2: Kino u masažnom bazenu!

Zašto biste se zadovoljili tradicionalnom filmskom večeri, ako ga možete pretvoriti u filmski doživljaju u svom centru vodene filmske zabave Lay-Z Spa? Najdraže filmove projicirajte na platno (ili jednostavno koristite prijenosno računalo s malo većim zaslonom), jastucima, dekicama i toplim kapama stvorite udoban filmski kutak uz bazen te tik prije nego što stisnete »Play« uronite u toplu vodu i uživajte u vrhunskoj filmskoj večeri. Ovaj jedinstveni zaokret u klasičnom gledanju filmova vašoj će večeri dati dašak glamura i opuštenosti.

 

#3: Blagdanska tematska zabava u masažnom bazenu Lay-Z Spa

Oprostite se od zadnjih dana stare godine mjehurićima lude zabave! Priredite blagdansku tematsku zabavu u svom masažnom bazenu Lay-Z Spa, sa smiješnim dodacima za glavu u stilu hollywoodskih zvijezda, ukrasima i obiljem mjehurića. Bilo da je to tropska zabava uz more, retro disko ili glamurozna hollywoodska priredba iz doba swinga i charlestona – topla voda masažnog bazena i na tisuće vodenih kapljica oživjet će blagdansko ozračje i osigurati da slobodni dani ovogodišnjih blagdana budu nezaboravni – udvoje ili s najdražim prijateljima.

 

#4: Večer zabavnih igara u masažnom bazenu

Za zabavnu večer s prijateljima ili obitelji spojite radost igranja igara s raskoši masažnog bazena Lay-Z Spa. Društvene igre na vodi, vodootporne igraće karte i vodootporni zvučnici za glazbenu pozadinu sigurno će dočarati zaigrani ambijent. Uživajte u kartanju, pantomimi ili čak u plutajućem stupu Jenga – mogućnosti su beskonačne kao i zabava koja vas čeka u toploj i opuštajućoj vodi… Zabavu možete prirediti i za slobodnih dana tijekom blagdana – zašto biste čekali novogodišnju noć? 

 

#6: Spa oaza za prijateljice u masažnom bazenu

Da bismo se bolje osjećali, ponekad nam treba samo nekoliko sati čavrljanja i uživanja s najbližim prijateljicama. Pretvorite svoj masažni bazen Lay-Z Spa u spa oazu umirujućom glazbom, maskama za lice i osvježavajućim pićima. Kreirajte mirno okruženje u kojem se s prijateljicama možete opustiti, napričati i smijati se sve dok vas ne počne boljeti trbuh, dok uživate u terapeutskim učincima tople vode i milijuna mjehurića koji miluju kožu.

 

#7: Konačno – vrijeme samo za vas u masažnom bazenu

Tijekom dana blagdana punih susreta s prijateljima i rodbinom, ne zaboravite odvojiti nekoliko trenutaka samo za sebe. Svoj masažni bazen Spa Lay-Z koristite kao privatnu oazu – prostor za razmišljanje, meditaciju i punjenje energijom. Dok se opuštate u toploj vodi, zaboravit ćete na stres prethodne godine i prepustiti se miru sadašnjeg trenutka. I molimo vas – bez grižnje savjesti. Vi to zaslužujete.

 

Zar ne bi bilo upravo čudesno…

 

oprostiti se od stare godine i ući u novu uz dašak raskoši i opuštanja, uz milijune vodenih mjehurića koji masiraju i obavijaju tijelo?

I ako još niste znali: Lay-Z Spa nije samo masažni bazen, već platno za kreiranje nezaboravnih doživljaja. Bez obzira na to tražite li romantiku, zabavu ili opuštanje, svoj Lay-Z Spa i tijekom ovih blagdana pretvorite u savršeno okruženje za brojne aktivnosti i druženja – s drugima, sa svojom boljom polovicom ili sa samim/-om sobom.

A kad se oprostite od stare godine i pozdravite novu, razmislite i o tome kako ćete jedinstvenim i uzbudljivim idejama za uživanje u svom masažnom bazenu Lay-Z Spa uljepšati i 2024. godinu, koja već kuca na vrata. I ne zaboravite na blagdansko uživanje i stvaranje predivnih trenutaka s onima koje najviše volite. Znate već – to je na koncu najvažnije.

Sretno i svako dobro i u 2024. godini!