Jedinstvene ideje za božićne i novogodišnje darove Bestway

11 ideja za darove za najveće ljubitelje mjehurića, masaže i vode

 

Blagdansko vrijeme već kuca na vrata, a s njime nam se približava i uzbuđenje traženja savršenih darova za naše najdraže. Ako tražite jedinstvene i nezaboravne darove svoje bližnje koji su ljubitelji uživanja u zagrljaju mjehurića u vlastitom dvorištu, došli ste na pravo mjesto!

Uronite u blagdanski duh uz naš popis ideja za božićne i novogodišnje darove koji će sigurno oduševiti – i vas! Od opuštajućih jacuzzija do maštovitih površina za igru na napuhavanje – slijedi 11 darova koje će u vaše ovogodišnje blagdane unijeti veselje i smijeh.

 

11 najboljih darova za ovogodišnje blagdane

 

NAJBOLJI DAR BR. 1:

Masažni bazen (jacuzzi) Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™

Zamislite da se brčkate u iznimno toplom i opuštajućem zagrljaju vode pune mjehurića, okruženi svježim zimskim zrakom, i to na vlastitoj terasi. Krasan prizor, zar ne? Masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™ doista pruža vrhunsko opuštanje jer je opremljen snažnim hidrauličkim mlazovima koji osiguravaju blagotvornu masažu te je zato savršen dar za sve one koji traže mirno utočište i odmak od potrošačke groznice, gužve i jurnjave. Među tople žuboreće mjehuriće i vodene vrtloge može primiti od 4 do 6 ljudi.

masažni bazen hawaii hydrojet

NAJBOLJI DAR BR. 2:

Masažni bazen (jacuzzi) Lay-Z-Spa® Madrid Airjet™

Za one koji si žele priuštiti cjelogodišnje iskustvo uživanja (postoji li uopće netko tko to ne želi?) i to uz jednaku, besramno dobru mjeru ugađanja sebi, masažni bazen Lay-Z-Spa® Madrid Airjet™ odličan je izbor. Ovaj jacuzzi s nježnim zračnim mlazovima i prostrane konstrukcije osigurava mirno ozračje za opuštanje nakon dugog dana. Darujte ovaj elegantni spa svojim bližnjima i omogućite im da uživaju u terapeutskim prednostima hidroterapije i sami. Imamo osjećaj da ćete im ubrzo postati omiljeni član obitelji.

 

NAJBOLJI DAR BR. 3:

Držač za piće za masažne bazene Lay-Z-Spa®

 

Iskustvo opuštanja ove godine možete još poboljšati i to nosačem za piće Lay-Z-Spa®, koji je dizajniran tako da vam piće i zalogajčići uvijek budu nadohvat ruke. Bez obzira na to je li riječ o šalici vrućeg kakaa ili osvježavajućem koktelu s dodatkom anisa i cimeta, ovo pomagalo omogućit će da vaši bližnji uživaju u svojim najdražim pićima, a da pritom ne moraju napustiti udobnost i toplinu svog jacuzzija. Možete ga postaviti bilo gdje na vrhu bočne stijenke svog masažnog bazena.

držalo za pijače za masažn ibazen

 

NAJBOLJI DAR BR. 4:

Jastuk Lay-Z-Spa®

 

Jastukom Lay-Z-Spa® 2/1 udobnost u jacuzziju možete podići na posve novu razinu. Njegov ergonomski dizajn osigurava izvrsnu potporu za vrat i glavu, tako da se korisnici masažnog bazena mogu potpuno opustiti i uživati u terapeutskim prednostima hidroterapije. Ovaj promišljeni dar povećat će opuštenost kod svakog korištenja jacuzzija. Uz dodatnu potporu za vrat, glavu i potiljak, u svom masažnom bazenu zaboravit ćete na vrijeme i izgubiti se u nebeskim užicima opuštanja hidromasažom.

 

NAJBOLJI DAR BR. 5:

Paun na napuhavanje Pretty Peacock

 

Paun na napuhavanje Pretty Peacock je za one koji se vole isticati i predivan je dodatak za svaki bazen – montažni ili masažni. Zbog živahnih boja i privlačnog dizajna također je prelijep dar za djecu i odrasle. Promatrajte kako si vaši najdraži ugađaju u stilu i uživaju preko svih granica dobrog ukusa. Mjere proizvoda iznose: 198 x 164 cm.

napihljiv pav pretty peacock

 

NAJBOLJI DAR BR. 6:

Kolut za plivanje Tie Dye

 

Uz kolut za plivanje Tie Dye možete osjetiti duh šezdesetih godina prošlog stoljeća. Ova oprema na napuhavanje s retro štihom unijet će nostalgiju u zabave u bazenu i na plaži.   Budući da osigurava sate zabave, fantastičan je dar za ljubitelje vode koji cijene zaigranost i šarolikost u svojim avanturama na vodi. Zbog svoje veličine 118 x 117 cm dovoljno je velik da ga možete darovati odraslima i mlađima!

 

NAJBOLJI DAR BR. 7:

Madrac na napuhavanje Pose N' Float™

 

Madrac Pose N' Float™ pruža savršenu kombinaciju udobnosti i modernosti. Madrac na napuhavanje ima živopisan dizajn fotoaparata, koji čini savršenu pozadinu za sve vaše selfije uz bazen na vašoj sljedećoj zabavi na dvorištu. Svestrana oprema osigurava udoban prostor za opuštanje i sunčanje, bez obzira na to koristite li ga u bazenu, jacuzziju ili čak na plaži – na koncu, ljeto će opet biti tu dok trepnete okom!

 

NAJBOLJI DAR BR. 8:

Madrac Retro Beats™

 

Uz madrac Retro Beats™ možete krenuti na putovanje niz stazu uspomena. Ovaj madrac, oblikovan kao retro kaseta, daje dašak nostalgije svim aktivnostima povezanim s vodom. Dizajniran je za jednu odraslu osobu i ima ugrađen prostor za pohranjivanje različitih predmeta – kreme za sunčanje pa i Blutooth zvučnika. Uživajte u svojim najdražim melodijama i upijajte sunčeve zrake uz madrac Retro Beats!

Zbog kompaktne veličine i lagane konstrukcije jednostavno se prenosi, zato je idealan dar za ljubitelje glazbe koji tijekom izležavanja u vodi žele uživati u svojim nadražim melodijama.

napihljiva blazina retro

 

NAJBOLJI DAR BR. 9:

Sprava na igru/prskalica na napuhavanje Jumbo Hippo

 

Unesite džunglu u svoje dvorište nilskim konjem Jumbo Hippo. Ovaj nilski konj na napuhavanje ima prskalice za vodu koje djeci omogućuju zanimljivu i uvijek zabavnu igru u vlastitom dvorištu. Darujte ovu spravu za igru na napuhavanje svojoj djeci ili nekoj obitelji s djecom i gledajte kako će im već sljedeće godine uz istraživanje čudesnog svijeta životinja oči zasvijetliti od veselja.

S. za roditelje: Uz priloženu priključnu cijev i ventil za brzo punjenje postavljanje sprave za igru bit će brzo i jednostavno.

 

NAJBOLJI DAR BR. 10:

Vodeni park na napuhavanje H2OGO!® Splash Course

 

Neka se vaši mališani iskušaju u natjecanju u vodenom parku na napuhavanje H2OGO!® Splash Course. Vodeni park na napuhavanje s preprekama Splash Course zabavan je i jednostavan. Podijelite djecu u 2 grupe i postavite ih u red ispred stijene za penjanje. Počinje prvi natjecatelj iz svake ekipe. Popne se po stijeni za penjanje i potom spusti toboganom. Na dnu tobogana već čeka prva zastavica koju natjecatelj uhvati. Nastavlja preko prepreka. Kad dođe na kraj poligona i postavi zastavicu, nastavlja sljedeći natjecatelj iz ekipe. Prva ekipa koja savlada poligon pobjeđuje! Za sate i sate neprocjenjive zabave vaše djece.  Uz super vodeni park na napuhavanje Splash Course, ljetna zabava u vrtu je zajamčena! 

 

NAJBOLJI DAR BR. 11:

Sprava na igru/prskalica na napuhavanje Jumbo Giraffe

 

Ova sprava za igru s motivom žirafe koja se diže nad dvorištem pruža bezbroj mogućnosti za maštovitu igru. Djeca mogu cijeli dan trčati oko žirafe, skakati i igrati se ispod vodene maglice.  Budući da je sprava za igru visoka 198 cm, i odrasli mogu probuditi dijete u sebi! Živopisna žirafa razveselit će i dječake i djevojčice, a možete je postaviti u dvorište ili u vrt iza kuće. Dakle, savršen dar!

napihljivo igralo jumbo giraffe

 

A na kraju, ne zaboravite na najvažnije

Za kraj, neka ove jedinstvene i uzbudljive ideje za božićne i novogodišnje darove u ovogodišnjoj blagdanskoj sezoni donesu još više radosti u vaše avanture na vodi – a prije svega u druženje s vašim najdražima. Bez obzira na to hoćete li izabrati raskošnu udobnost jacuzzija Lay-Z-Spa®, zaigranu draž životinje na napuhavanje ili opremu s retro inspiracijom, ovi darovi sigurno će donijeti oduševljenje i stvoriti dragocjene uspomene u vašoj obitelji. Iznenadite svoje prijatelje i obitelj darovima koji donose beskrajne sate opuštanja, zabave i druženja u vodi te vam osigurati još više zajedničkih trenutaka. A to je na koncu ono najvažnije!

Sretno darivanje i vesele praznike!