masažni bazen

ZAŠTO SU MASAŽNI BAZENI NA NAPUHAVANJE TAKO POPULARNI?

Posljednjih godina sve više ljudi razmišlja o obogaćivanju vrta, terase, verande ili drugog dijela svog kućanstva kutićem za opuštanje, nekom vrstom kućnog SPA centra. Sve više ih se odlučuje za masažni bazen na napuhavanje ili SPA na napuhavanje, kako ga također zovemo, jer su takvi bazeni za masažu na napuhavanje udobni, praktični i u usporedbi s ugradbenim masažnim bazenima neusporedivo jeftiniji. Masažni bazeni na napuhavanje imaju još jednu zanimljivu prednosti: možemo ih pomaknuti na drugo mjesto  ili ih čak pospremiti i kutić za opuštanje namijeniti nečem drugom.

ŠTO JE TO JACUZZI NA NAPUHAVANJE?

Masažne bazene na napuhavanje nalazimo i pod nazivom jacuzzi na napuhavanje, što je krivi naziv, koji proizlazi iz marke klasičnih ugradbenih masažnih bazena Jacuzzi, pa taj naziv kod SPA bazena na napuhavanje izbjegavamo. Jedna od najpoznatijih marki kvalitetnih  masažnih bazena na napuhavanje je Lay-Z-Spa®™, koji na tom području ima dugogodišnju tradiciju. Lay-Z-Spa®™, marka tvrtke Bestway®, nudi tri kategorije masažnih bazena, koji se razlikuju po tipovima masažnih sustava.

KOJI MASAŽNI BAZEN NA NAPUHAVANJE IZBRATI?

Kakva je razlika između masažnih bazena AirJet ™, AirJet Plus ™ i HydroJet Pro™, jedno je od najčešćih pitanja koja nam postavljate prilikom traženja najprimjerenijeg masažnog bazena na napuhavanje. U nastavku pročitajte razlike među modelima i prednosti svakog od njih. Tako ćete lakše odlučiti koji je masažni bazen Lay-Z-Spa®™ za vaš kućni wellness najbolji.

AirJet™ – U OBLAKU ZRAČNIH MJEHURIĆA

Modeli serije AirJet™ nude opuštajući masažu zračnim mjehurićima koji nježno obavijaju vaše tijelo u cijelosti. Mjehurići se tvore u zračnim mlaznicama raspoređenim po cijelom unutrašnjem obodu bazenskog dna i učinkom ključanja stvaraju ugodno raspoloženje vrhunskog spa bazena. Na izbor su vam modeli Palm Springs, Hawaii, St. Moritz s uzorkom ratana i Honolulu s uzorkom sivog ratana.

AirJet Plus ™ - nadogradnja Airjet

AirJet Plus ™ nadogradnja je masažnog sustava AirJet™, koji osim sustava masaže AirJet sistema (gdje mjehurići zraka dolaze iz donjeg dijela stijenke masažnog bazena na napuhavanje) mjehurići dolaze i iz sredine masažnog bazena , koji dodatno ispunjava bazen mjehurićima. Paleta masažnih bazenov proširila se inovativnim proizvodima kao što su Milan AirJet Plus ™, Vancover i Havana, koji omogućuju korisniku upotrebu jacuzzija na napuhavanje, ako ima pristup wifi mreži, na daljinu putem mobilne aplikacije. Ova je značajka posebno korisna za ljude koji su vrlo mobilni i vole iskoristiti svoje vrijeme. Bez obzira gdje se nalazite, ako imate pristup Internetu, možete aktivirati masažni bazen telefonom ili tabletom, podesiti temperaturu vode i eventualno, neposredno prije dolaska kući, uključiti hidromasažu tako da vas očekuje opuštajući zvuk mjehurića vode ti u toplini doma.

HydroJet Pro™ – DOBITNA KOMBINACIJA SUSTAVA AirJet™ + HydroJet™

Najbolje iz obaju svjetova spojeno u jednom masažnom sustavu! Sustav AirJet™ vas obavija zračnim mjehurićima koji se podižu  s dna masažnog bazena, a točku na i doda još sustav HydroJet™ koji pruža jaču vodenu masažu. Vodene mlaznice u stijenkama bazena, kojima možete sami postaviti snagu i usmjeriti ih kamo želite, opustit će  vas i osvježiti. Modeli koji spajaju zračnu i vodenu masažu su Hawaii HydroJet Pro™ i Maldives HydroJet Pro™. Model Maldives HydroJet Pro™ osim odličnog masažnog sustava koji kombinira zračnu i vodenu masažu, pruža još niz vrlo omiljenih opcija, recimo pravokutan oblik, LED lampice u boji na vodeni pogon, odstranjive naslone za slabinski dio i masažu za noge. To je svakako jedan od najomiljenijih modela cijele ponude Lay-Z-Spa®™.

Ako želite dobiti više informacija o bazenima za masažu na napuhavanje od onih koji ih već koriste, predlažemo vam da se pridružite Facebook grupi. U njoj mišljenje i iskustva možete zatražiti od korisnika ili stručnjaka s područja masažnih bazena. Savjetujemo vam da postavite pitanje koristeći ključne riječi: masažni bazen iskustva.

Još uvijek ne znate koji je masažni bazen na napuhavanje Bestway® za vas najprimjereniji? Stupite u kontakt s nama putem kontaktnog obrasca, napišite nam poruku elektroničke pošte na [email protected]  ili nas nazovite na telefonski broj +385 98 98 67473 (svakog radnog dana između 8 i 16 sati) i naš ljubazni operater odgovorit će na svako vaše pitanje i pomoći vam u izboru.