dodaci za masažne bazene na napuhavanje

Odabrali ste savršeni masažni bazen na napuhavanje Lay-Z-Spa® i upravo otkrivate užitke opuštanja u dugim vrtnim seansama s mjehurićima. Sad je vrijeme da odaberete one male dodatke koji će u vaš djelić raja unijeti još prstohvat čarolije.

Sad je vrijeme da odaberete one male dodatke za masažni bazen.

Jastuci za masažni bazen Lay-Z-Spa®

Postavili ste svoj masažni bazen i uživate u vlastitom djeliću raja u svom vrtu. Međutim, za potpuno opuštanje još uvijek nešto nedostaje. Potreban vam je jastuk za masažne bazene Lay-Z-Spa®™ 2/1. Ovi jastuci kompatibilni su sa svim masažnim bazenima izrađenim od materiala DuraPlus™ i PVC (masažni bazeni sa širokim stijenkama) i izvrstan su dodatak za sezonu kupanja. Jastuci podupiru glavu i gornji dio vrata, kao šlag na torti seansama opuštanja u vašem hidromasažnom raju.

Sproščanje v dvoje sa jastukom.

Komplet pomagala za čišćenje masažnog bazena

Uz redovito održavanje kemikalijama, za besprijekoran izgled vašeg masažnog bazena vrlo je važno i temeljito čišćenje četkom i uklanjanje svih neželjenih plutajućih nečistoća. Komplet pomagala za čišćenje bazena sadrži dugu rukavicu za čišćenje, četku i hvataljku s mrežom: sve što vam je potrebno kako bi bazen još dugo izgledao kao nov.

Dodaci za čiščenje bazena

Držač pića za masažne bazene

Ne treba posebno isticati da opuštanje u masažnom bazenu nije potpuno ako nadohvat ruke nema osvježavajućeg pića. Držač pića za masažne bazene ima dva utora i pladanj, pa tijekom kupanja možete odložiti čašu i uzeti je u ruke samo kad osjetite žeđ. Kompatibilan je sa svim masažnim bazenima izrađenim od materiala DuraPlus™ i PVC (masažni bazeni sa širokim stijenkama) i lako se postavlja na vrh stijenke bazena.

Držalo za pijače v bazenu

Nudimo široku paletu različitih dodataka, od kojih možete odabrati one koji će vaš masažni bazen učiniti jedinstvenim i pružiti vam najbolje moguće iskustvo u vašem malom vrtnom djeliću raja. Istražite našu ponudu.