obiteljsko druženje uz masažni bazen na napuhavanje Lay-Z-Spa®

Jeste li i vi od onih koji žele da zimski dani što prije prođu i ljeto ponovno dođe? No jeste li primijetili da u toplim ljetnim mjesecima nekako manje vremena provodimo s obitelji? Kad bolje razmislimo – u hladnim zimskim noćima stišćemo se na kauču i zajedno gledamo film ili čavrljamo puno više nego u toplim ljetnim večerima.

Veselje u masažnem bazenu.

Novo istraživanje pokazalo je da se svaki četvrti roditelj osjeća prezauzet da bi mogao provoditi dovoljno vremena sa svojom djecom. Točnije, navodi Highland Spring, 34 minute je vrijeme koje prosječna obitelj dnevno provede zajedno.

Otprilike 86% obitelji koje imaju masažni bazen na napuhavanje kažu da uvijek smišljaju aktivnosti koje bi mogli raditi zajedno te da je masažni bazen odličan način da obitelj provede više vremena skupa tijekom cijele godine. Ima nešto u tim čarobnim, zamamnim mjehurićima da su još blagotvorniji nakon napornog dana na poslu ili u školi i sigurni smo da će, čim se postavi u vašem vrtu, masažni bazen spontano postati mjesto za vaše opušteno obiteljsko vrijeme.

Tata i sine se kupata u masažnem bazenu Lay-Z Spa.

Ako na internetu i ispred zaslona dnevno provodimo oko dva sata svih 30 dana u mjesecu, ​​to je puno vremena godišnje, a obično i puno lošeg raspoloženja prije odlaganja iPada, telefona ili laptopa, nakon kojeg članovi obitelji konačno mogu provesti neko zajedničko vrijeme. Tu nastupa masažni bazen na napuhavanje Lay-Z-Spa® - potpuna zabava, ali ne pred ekranom. Sjednite i nadoknadite izgubljeno vrijeme ili se igrajte dok mjehurići i mlazovi stvaraju čaroliju oko vas.

Cura se igra u masažnom bazenu.

Naša paleta Lay-Z-Spa® modela nudi izbor koji odgovara svakoj obitelji, od onih malih do brojnih. Zašto ne biste dopustili svojoj djeci da pozovu najbolje prijatelje nakon škole i zajedno uživaju u masažnom bazenu? Luksuz vlastitog hidromasažnog bazena moći će podijeliti s prijateljima, a vi ćete ih imati na oku dok se zabavljaju u vrtu.

Ako su vaša djeca u onim godinama kada druženje s mamom i tatom više nije toliko uzbudljivo kao nekad, sigurni smo da će im dolazak čudesnog masažnog bazena na napuhavanje vratiti dio privlačnosti i ugode zajedničkog obiteljskog vremena!

Mama i sine se kopaju u bazenu Lay-Z Spa.

Ako su vaša djeca u onim godinama kada druženje s mamom i tatom više nije toliko uzbudljivo kao nekad, sigurni smo da će im dolazak čudesnog masažnog bazena na napuhavanje vratiti dio privlačnosti i ugode zajedničkog obiteljskog vremena!