ChemConnect priključak

Priključak ChemConnect™ Bestway® se koristi za montažne bazene, masažne bazene i pješčane pumpe.

Novi patent Bestway®

ChemConnect™ je patentirani novi proizvod branda Bestway®. Inovativan priključak za kemikalije koji dobijete kod kupnje nove generacije bazena PowerSteel™, masažnih bazena Lay-Z-Spa™ i s većinom novih pumpi s pješčanim filtrom FlowClear™.

Gdje se priključak montira?

Priključak ChemConnect™ se montira na stijenku vašeg montažnog bazena, masažnog bazena na napuhavanje ili neposredno na pumpu s pješčanim filtrom. Pumpa tjera vodu u vaš bazen i kad voda prolazi kroz priključak ChemConnect™, kemikalije se automatski rastapaju. Priključak je već montiran na uređajima generacije 2019.

Reguliranje

Okretanjem okruglog gumba na vrhu dozatora za kemikalije ChemConnect™ postavljate količinu vode koja prolazi kroz nastavak, a time i brzinu rastapanja tvari.

Pomiče li se priključak ili je fiksan?

Priključak je nepomičan, fiksiran i nadomješta plovke za doziranje kemikalija.

Mogu li priključak kupiti samostalno?

Trenutno proizvođač priključak za automatsko doziranje kemikalija ne nudi samostalno pa ga mogu koristiti samo kupci montažnih bazena PowerSteel™, većine pješčanih pumpi FlowClear™ i masažnih bazena na napuhavanje Lay-Z-Spa™.

Želite saznati više?

Ako želite više informacija o priključku ChemConnect™ ili o nekom drugom tehničkom aspektu bazenske tehnike Bestway®, pišite nam na [email protected] ili se priključite Facebook grupi u kojoj imate mogućnost komunicirati sa stručnjacima i drugim korisnicima proizvoda Bestway®. Poveznica na grupu >>Bestway Slovenija Pomoć & FAQ