Vodič prije kupnje montažnog bazena

Vodič prije kupnje

Pravokutni, okrugli, ovalni, s metalnim stijenkama i takvi koje možete koristiti tijekom cijele godine – da, dobro ste pročitali, tijekom cijele godine, ne samo ljeti. Za 365 dana zabave, opuštanja i nezaboravnih obiteljskih uspomena!

A da biste se kao budući kupac uopće odlučili koji će vas montažni bazen najbolje i najbrže ohladiti, morate naravno najprije znati što se nudi. Provjerimo – izbor je bogat!

 

Raznoliki bazeni za raznolike korisnike

Montažni bazeni se međusobno razlikuju po više karakteristika, zato možete izabrati poseban oblik, dimenzije i materijale, čak i uzorak u njihovoj unutrašnjosti!

  • Montažni bazeni Fast Set™već u imenu kažu sve – postavljaju se savršeno jednostavno i brzo! Imaju obruč na napuhavanje i spadaju među najjednostavnije u Bestway ponudi. Prepoznat ćete ih po rubu na napuhavanje, karakteristici koja olakšava cijelu pripremu na brčkanje. Sve što morate napraviti nakon kupnje je napuhati obruč, u bazen natočiti vodu i uključiti pumpu. Naravno, nakon toga morate još samo uskočiti u kupaći kostim i stišati telefon. Šteta bi bilo prve minute rajskog hlađenja pokvariti šefovim pozivom.
  • Montažni bazeni Steel Pro™ MAX imaju čvrstu metalnu konstrukciju zbog koje su također iznimno izdržljivo. Budući da su cjenovno dostupni, na dvorištima i u vrtovima ćete ih vidjeti gotovo češće nego vrtne patuljke. I to s razlogom! Dostupni su naime različiti uzorci koji se uklapaju u okoliš i sigurno ćete naći neki koji odgovara vašim estetskim kriterijima. A najbolja novost? Njihovo postavljanje i rastavljanje je jednostavno!
  • Seriju bazena Power Steel™ odlikuju bazeni raznih dimenzija i oblika. Sviđaju vam se pravokutni modeli? Super vijest:  pravokutni modeli su omiljeni dio ove ponude. Kažete da se volite isticati i najradije biste postavili ovalni montažni bazen koji bi vam ujedno uštedio prostor? Bez problema. Montažni bazeni Power Steel™ se osim svoje raznolikosti ističu također po dvije svoje iznimne karakteristike: iznimno su čvrsti, a istodobno ćete ih jednostavno sastaviti. Riječ je o kategoriji bazena koja premašuje kategoriju Steel Pro Max™, a uz pravilno održavanje, u njima ćete se hladiti dugi niz godina.
  • Serija bazena Hydrium™ konačni je odabir onih koji montažni bazen žele koristiti tijekom cijele godine. Doslovno ga možete ostaviti na otvorenom svih 365 dana u godini, bez rastavljanja i ponovnog sastavljanja. Diče se metalnim stijenkama, koje pružaju iznimnu čvrstoću i osiguravaju vrhunsku zaštitu bazena u svim uvjetima. Čak i kad je snijeg ili jake kiše.  Za veću čvrstoću možete izabrati čak i drveni okvir, a o debljini stijenke bazena u ovom slučaju ne morate brinuti - ona je debela čak 0,4 mm! Jedina smetnja kod Hydriuma je namreškana koža, koja će vam se prije ili kasnije pojaviti na vrhovima prstiju, da vas upozori da bi ipak bilo dobro s vremena na vrijeme izići iz bazena.

 

Za one koji stvarno znaju uživati – najveći bazen na tržištu

Power Steel Rectangular, alfa i omega svih samostojećih bazena, savršen je izbor za dvorišta gdje ima dovoljno prostora za oaze zabave, duljine od 4 pa sve do gotovo 10 metara! Zbog duljine je primjeren čak i za treniranje plivanja kod kuće, a sigurno ne treba ni naglašavati da će postati mjesto iz snova za sve vaše ljetne zabave u vlastitom dvorištu!

  1. S. Sudeći po mišljenjima korisnika, ovaj bazen je također često bio odlučujući razlog za izbor smještaja za odmor kod iznajmljivača koji znaju kako priuštiti uživanje i ugoditi gostima.

Osim izgleda, prednost ovog bazena su i tehničke karakteristike. Bazensko platno (ili takozvani »liner«) i metalnu konstrukciju bazena odlikuju visoka kvaliteta i izdržljivost, a metalni okvir bazena zaštićen je od hrđanja. Za to je zadužen sustav plastičnih kopči, koje sprječavaju prodor vlage u unutrašnjost konstrukcije, što dokazano jamči 75 % manju mogućnost korozije.

 

Okna za promatranje okolice, ušteda prostora zbog ovalnog oblika i bazen za kraljeve

 

Zar ne bi bilo divno tijekom kupanja ponekad proviriti van i provjeriti što se događa u vašoj okolici? Pritom ne mislimo na uhođenje svojih članova obitelji, ni slučajno! Mislimo prije svega o mogućnosti provjeravanja na daljinu ima li na stolu dovoljno  hrane i pića za goste, kako biste mogli ostati u bazenu još 5 do 10 minuta.

  • Promatranje okolice. Spomenuto promatranje okolice omogućuje vam recimo Power Steel Swim Vista. Jedinstven montažni bazen uz stijenku bazena ima vodonepropusna okna, koja omogućuju virenje u bazen ili iz njega. Model bazena je dostupan u dva uzorka, kamena i ratana.
  • Ovalni bazeni za optimalno korištenje prostora. Ovalni bazeni Bestway® spadaju među iznimno omiljene oaze, jer združuju ekonomično korištenje prostora, koja je karakteristična za pravokutne oblike bazena, s mekoćom rubova okruglih oblika. Ako već dugo sanjarite o mlaznici za masažu, razmislite o nabavi montažnog bazena Power Steel™ Comfort Jet™, koji se diči modulom za brzu masažu s dvije vodene mlaznice za ugodnu masažu leđa. Ta značajka će svakako oduševiti vas i vaše odrasle prijatelje, dok će magnetna LED lampica, koja može mijenjati 7 boja, oduševiti prije svega mlađe korisnike bazena (i tinejdžere!).

Da vam povjerimo još zašto je ovalni oblik bazena tako omiljen? Jer združuje sve u jednom. Omogućuje vam da se u montažnom bazenu samo opuštate, ali i da organizirate pravu zabavu na bazenu.

  • Kralj među kraljevima – bazeni Hydrium. Najotporniji i najčvršći modeli bazena koji su izišli iz tvornice Bestway® spadaju u vrh ponude zbog svoje jedinstvene prednosti: mogu prezimiti na otvorenom. A ovogodišnja novost? Uzorak drveta.

 

Ako bilo gdje zapne, tu je Centar za podršku

 

A ako bilo gdje zapne, ili samo naletite na tehničku nejasnoću, bez brige. U cijenu paketa uključen je naš Centar za podršku Bestway, koji je uvijek dostupan. Njegova ekipa se već više od deset godina brine za naše stranke, pruža im savjetovanje i pomoć kod svih eventualnih tehničkih pitanja prije, tijekom ili nakon kupnje, a rješava i zahtjeve za otklanjanje grešaka.

Za više informacija uvijek vam je dostupna Pomoć strankama Bestway, čija će vam ekipa sa zadovoljstvom pomoći u razrješavanju svih dvojbi..