Robna marka Bestway®

Jer oaze iz snova već dugo nisu rezervirane samo za vrhunske terme

Ove riječi čitate ljeti, kada je vani žega i nakon dugog radnog dana jedva čekate da se preodjenete u kratke hlače i ohladite?

Ili možda zimi, kad sanjate na tisuće nježnih mjehurića, uz koje ćete zaboraviti na jutrošnje struganje zaleđenog vjetrobranskog stakla?

Bilo da je proljeće, ljeto, jesen ili zima, morate znati jedno: postoje bazeni  i postoje Bazeni.

A u Bestwayju poznajemo samo ove druge.

Ako još niste doznali razliku između prvih i drugih, udobno se smjestite. U nastavku ćemo vam odati kako pomoću Bestwayeve kvalitetne i raznolike ponude svoju terasu ili dvorište i sami možete pretvoriti u ništa manje nego romantičan raj ili oazu za najbolje zabave na kojoj će vam zavidjeti svi susjedi, i to za samo 1 dan! Naime, ako naročite proizvode do 15 sati, dobit ćete ih već sljedeći dan!

Brčkanje i piknici uz bazen ljeti te opuštene filmske večeri uz mjehuriće zimi

Nema ništa ljepše nego opustiti se u oazi u vlastitom dvorištu ili terasi kad god to poželiš – bez razmišljanja o tome kakva je gužva danas na gradskom bazenu, bez traženja parkirnog mjesta na uvijek pretrpanom parkiralištu i bez skakanja po sladoled, hot dog i Coca-Colu sad za jednoga, sad za drugoga.

Bilo da je riječ o masažnom ili montažnom bazenu – prednosti i ponuda raznolikih kvalitetnih bazena Bestway gotovo su beskonačni. Bude li i u vama egzotična imena, kao recimo Maldives HydroJet Pro™, masažni bazen koji možete koristiti 365 dana u godini, želju za stvaranjem vlastitog raja?

UPOZORENJE!

Ali nije sve baš tako savršeno kao što izgleda na prvi pogled. Ako masažnom bazenu dodate još LED-lampice, meki jastuk i držač za piće, ne možemo preuzeti odgovornosti za to da vas ukućani jednostavno više neće moći dozvati u kuću.

Ništa nije vječno (ali bazeni Bestway jako su se približili vječnosti)

Ako se odlučite za kupnju kvalitetnog proizvoda Bestway, recimo montažnog ili masažnog bazena, kao što je samostojeći montažni bazen Bestway® s uzorkom kamena, možemo vam zajamčiti da će beskonačni užici biti upravo takvi – beskonačni. Vrtna zabava sa susjedima? Apsolutno. Malo opuštanja nakon dana punog sastanaka? Ništa lakše. Dječje brčkanje dok pijete izvrsnu kavu na terasi? Upravo tako…

Savjet prilikom kupnje ili pomoć? I to je u našoj ponudi!

Nakon više godina trebate novo platno za bazen, rezervni dio za SUP na napuhavanje ili rezervnu četku za usisivač? Niste sigurni koliko četo morate čistiti filtar? Ništa zato, naša ekipa sve odgovore ima u malom prstu!

Ako prije kupnje trebate savjet o proizvodima, obratite se našoj ekipi za Pomoć u prodaji Bestway. Zajedno ćemo naći pravi proizvod prema vašim željama i potrebama.
Imate tehničko pitanje? U tom slučaju prava adresa je naš Centar za podršku Bestway. Zahvaljujući svom višegodišnjem iskustvu, pomoći ćemo vam prebroditi svaku, na prvi pogled nerješivu  komplikaciju i pobrinuti se da uvijek budete zadovoljni proizvodima Bestway.

Svi proizvodi u mrežnoj trgovini su na zalihi u našem skladištu ili se mogu nabaviti u vrlo kratkom roku. A najbolje od svega? Kod kupnje u vrijednosti od 99 € ili više, poštarinu plaćamo mi!

Otkrili ste grešku? Do novog proizvoda u 3 koraka

U slučaju reklamacije čekaju vas samo 3 jednostavna koraka: pripremite dokumentaciju (kopija računa, fotografija oštećenog dijela i serijski broj), pošaljite zahtjev i pričekajte 3 do 4 dana da vam naš centar za pomoć strankama pošalje nove dijelove.

Savršeno pomagalo za svakoga

Sada ste već vjerojatno shvatili da kod nas možete naći baš sve – već spomenute bazene za one koji se vole prepustiti uživanju, pa sve do opreme na napuhavanje za plažu te SUP-ova i kajaka za one koji vole sportske aktivnosti. Ako vam nije lako odlučiti što izabrati iz naše bogate ponude, jednostavno potražite inspiraciju na našem Facebook ili Instagram profilu. Primjeri svakodnevne uporabe, fotografije i jasno nabrojane prednosti proizvoda odmah će vam olakšati donošenje odluke!

Za pomoć se možete obratiti ljubaznoj zajednici naših vjernih korisnika, koji će vam osim savjeta odati također poneki trik, ili jednostavno nazovite ljubazno Bestwayevo osoblje. Naši suradnici pomoći će vam da svoj dom pretvorite u oazu – fantastičnu oazu beskrajnih užitaka...