slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Dječji luftići na napuhavanje

Ako pitate djecu, kupanje na plaži ili bazenu ne može proći bez barem jednog dijela opreme za vodene aktivnosti. Neka djeca vole nositi narukvice za plivanje, druga pak vole zaroniti glavu pod vodu s omiljenim naočalama i kapama za plivanje. Treća skupina su mališani koji se rado odmaraju na zračnim madracima za plažu, odnosno popularnim luftmadracima.

Dječji luftić na napuhavanje za potpunu uživanciju i zabavno ljeto!

Dječji luftići na napuhavanje su zvijezde svake zabave uz bazen, ali i istraživanja mora. Djeca ih vole jer se na njima mogu odmoriti od plivanja, za njih se pridržati dok rone na dah ili im može poslužiti kao rekvizit za vodene sportove i igru. Čak i kada im dosadi igra u vodi, rado će odmoriti ležeći na madracu na napuhavanje nego na tvrdom podu.

Moderni dječji madraci napuhavanje izrađeni su od mekanih materijala i zbog svoje mekoće i nevjerojatno male težine lako stanu u svačiju torbu za plažu. Luftmadraci su jednostavni za korištenje – potrebno je svega nekoliko trenutaka da se napuhnu zrakom i spremni su za dječje avanture.

Koristite pumpu, sačuvajte pluća!

Pumpa će vam pomoći da na najbrži i nedvojbeno najlakši način upogonite dječji luftić na napuhavanje. Čuvajte svoja dragocjena pluća i sa sobom uvijek ponesite zračnu pumpu. Najpopularniji modeli pumpi za napuhavanje su:

·         nožna pumpa koja traži vaš angažman i rad nogu (npr. model Air Step™), 

·         ručna pumpa s baterijom od 2200 mAh koja se brzo puni putem USB kabela (npr. model Airtravel), te

·         električna pumpa na struju (npr. model Sidewinder™). 

Sve tri vrste pumpi dolaze u paketu s nekoliko priključaka za ventile različitih veličina.

Veliki izbor dječjih vodenih luftića na napuhavanje

Najbolji dječji luftići na napuhavanje izrađeni su od kvalitetnog materijala i privlačnog dizajna. Najčešće su to klasični pravokutni oblici sa šarenim uzorcima ili poznatim junacima iz dječjih filmova i crtića. 

Tako i na Bestway.hr možete pronaći:

·         klasičan model pravokutnog madraca na napuhavanje s likom Batmana, Mickeyja Mousea ili glavnog protagonista iz Star Wars franšize,

·         obli luftmadrac dužine i do 186 cm s realističnim printom voća i mrežastim dnom za dodatnu udobnost poput Sweet Summer™ modela, ili

·         zabavan luftić s čvrstim ručkama za hvatanje i kompaktnom veličinom od 84 x 56 cm koji obećava nezaboravne surferske pustolovine, kao npr. Surf Buddy model.

 

Dječji luftići na napuhavanje nikad neće izaći iz mode, baš kao ni ostali rekviziti na napuhavanje kao što su narukvice za plivanje i lopte za plažu. Vjerujemo da baš svaki ljubitelj sunca, vode i ljetnih aktivnosti na bazenu, jezeru ili moru na našem online shopu može pronaći luftić - po željama svog djeteta.

artikla
na stranicu
artikla