5 prednosti masažnih bazena

Jacuzzi u vlastitom domu je više od pukog luksuza. Otkrivamo kako opuštanje u masažnom bazenu utječe na naše zdravlje i sreću.

Čini li se i vama da živimo u razdoblju u kojem je baš svatko „pod stresom“, da nam kronično nedostaje vremena za sebe jer smo suviše okupirani brigom za posao, odgojem djece ili pak njegom starijih roditelja, a uz to smo konstantno bombardirani svakojakim vijestima o događajima iz svijeta? Dobro ste primijetili – kao da smo u začaranom krugu u kojem je svaki dan dug i naporan, a manjak vremena za relaksaciju i „punjenje baterija“ uzrokuje danak na našem raspoloženju i zdravlju.

Da biste odmorili glavu i vratili se u normalu, važno je pronaći neko mjesto na kojem nakratko možete pobjeći od briga ii stresa. To mjesto može biti i kod kuće, na otvorenom u vrtu ili na terasi, a može i u zatvorenom – jer kad imate masažni bazen na napuhavanje sasvim je svejedno gdje ćete ga staviti. Uvijek će vam omogućiti savršenu terapiju za dušu i tijelo, ali i druge dobrobiti. U nastavku vam donosimo pet posebnosti zbog kojih se isplati investirati u Lay-Z-Spa® hidromasažne bazene.

 

Savršen ritual za ublažavanje stresa i opuštanje mišića

Znate li da topla kupelj i lagana masaža pjenušave vode ima na stotine blagodati na umorno ljudsko tijelo i um? Osim što potiče stvaranje endorfina, plutanje u jacuzziju izbacuje toksine iz tijela i dovodi ga u stanje smirenosti, jača imunitet, pomaže kod problema sa sinusima, poboljšava san, umanjuje bol u mišićima i kostima, snižava krvni tlak, ali i troši kalorije! Dovoljno je svakodnevno se opuštati 20-tak minuta da bi se vidjeli rezultati djelovanja hidroterapije, ovisno o zdravstvenom stanju korisnika.

Uživanje u milijunima mjehurića – kad god poželite

Jedna od najboljih prednosti posjedovanja vlastitog masažnog bazena je ta da u njemu možete uživati kad god zaželite! Bez obzira na godišnje doba ili dio dana, uvijek vas čeka sa savršenom temperaturom vode spremnom za uživanje i opuštanje. 

Najnovije modele masažnih bazena Lay-Z-Spa® možete čak uključiti i podešavati preko aplikacije iz ureda, automobila ili teretane. Ova tehnologija vam omogućuje da se mazite toplim mjehurićima kad god poželite, jer kada dođete kući nećete morati čekati da se bazen zagrije, već možete uživati u njemu odmah.

 

Mjehurići u Bestway jacuzziju.

Dizajnirani za ekonomičnost

U vrijeme kad se posebno brinemo o potrošnji električne energije, masažni bazeni na napuhavanje Lay-Z-Spa® predstavljaju odličan kompromis između nužno potrebnog opuštanja i štednje. Naime, opremljeni su brojnim tehnologijama koje i u pomalo nesigurnim vremenima omogućavaju vodene užitke bez stresa zbog pomisli na račun za struju.

  • Izolacijski pokrivač potpuno pristaje gornjem rubu masažnog bazena na napuhavanje čime se sprječava gubitak topline, dok se tijekom grijanja vode brine za brži rast njezine temperature.
  • Napredni sustav grijanja s pomoću termostata ne osigurava samo munjevito brzo grijanje vode – kad voda postigne odabranu temperaturu, sustav prestane raditi i tako štedi struju. Ponovno počinje raditi tek kad detektira da se temperatura vode smanjila za nekoliko Celzijevih stupnjeva.
  • S pomoću brojača vremena možete unaprijed odrediti vrijeme grijanja – tako vas nakon dolaska s posla može dočekati već zagrijan bazen, dok crpka radi samo kratko vrijeme prije vašeg povratka, a ne cijelo prijepodne.
  • Revolucionarna tehnologija Freeze Shield™ zimi se brine o tome da vaš masažni bazen na napuhavanje i u najhladnijim danima može ostati vani bez straha da će se voda u cijevima smrznuti. Naime, sustav sam detektira kad vanjska temperatura padne ispod 6 °C i vodu zagrije do 10 °C. To znači da vodu ne trebate stalno grijati i time trošiti dodatnu struju.
  • Materijal Duraplus™ nije samo iznimno izdržljiv, već zbog svoje debljine i višeslojne strukture također bolje zadržava toplinu. Zahvaljujući njemu masažni bazeni na napuhavanje Lay-Z-Spa® sada spadaju među energetski najučinkovitije na tržištu.

     

Freeze shield tehnologija i bazen Bestway.

Jednostavna instalacija i premještanje

Prijenosne hidromasažne bazene Lay-Z-Spa® je uistinu jednostavno postaviti na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Unutarnja struktura ovih bazena izrađena je od DuraPlus™ materijala koji je otporan na vanjske utjecaje (udarce, UV zrake) i iznimno izdržljiv – koliko god puta upuhivali i ispuhivali zrak iz njih, uvijek će zadržati svoj izvorni oblik.

Idealno za opuštanje s prijateljima i obitelji

Još jedna velika prednost posjedovanja vlastitog hidromasažnog bazena je što ga možete dijeliti s prijateljima i obitelji. Pozovite vama drage ljude u goste na druženje, priredite mali rođendanski party ili filmsku večer - u kupaćim kostimima! Provedite dragocjeno vrijeme s djecom brčkajući se u milijunima mjehurića ili iznenadite partnera romantičnim razgledavanjem zvjezdanog neba. Dakle, postoji mnogo sjajnih načina za uživanje u privatnom hidromasažnom bazenu, jednostavno izaberite onaj koji vama najbolje odgovara.

Tražite li pristupačnu metodu kojom biste svom domu istovremeno dali ugođaj luksuza i ugodili sebi nakon svakodnevnih izazova i životnih okupacija, onda je ulaganje u jednu od Bestwayovih® masažnih bazena odlična ideja. Izaberete li svoj mali vodeni raj među nizom različitih modela bazena iz linije Lay-Z-Spa®, pitat ćete se zašto ga niste ranije nabavili! 

 

Obitelj u spa bazenu.