-20%
Prethodni proizvod
Krevet na napuhavanje Royal Round 215 cm x 152 cm x 60 cm

Krevet na napuhavanje Royal Round 215 cm x 152 cm x 60 cm

Sljedeći proizvod
Bazen Power Steel™ Rectangular 412 x 201 x 122 cm sa pješčanim filterom

Bazen Power Steel™ Rectangular 412 x 201 x 122 cm sa pješčanim filterom

SUP Hydro-Force™ Freesoul Tech 340 x 89 x 15 cm

Komplet SUP daske na napuhavanje i sve moguće opreme za SUPanje u jednom. SUPati možete stojeći, sjedeći kao u kajaku, a imate čak i unaprijed pripremljenu opremu za windsup, SUPanje s jedrom na vjetar. Nevjerojatna stabilnost sa 4 peraje, vise funkcijskim veslom i sjedalom. Sigurna kupnja.

Dostupnost: Na lageru
Kod
65310
Posebna cijena 3.647,92 kn Normalna cijena 4.559,92 kn
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!

PREDNOSTI I NAMJENA

NEŠTO ZA DUŠU

Tišina, valovi, morski povjetarac, ja i moja SUP daska. Tko se već okušao u SUPanju, jedrenju ili veslanju, zna o čemu govorimo. Bez obzira na to jeste li u Portorožu, na Manhattanu ili u Tokiju, kad se otisnete od obale i stojite na svom SUPu, odjednom ste u dodiru s prirodom, a kad ste u dodiru s prirodom, radite nešto za svoju dušu. Predstavljamo vam dasku na napuhavanje za SUPanje FreesoulTech.   

3 U 1 ODNOSNO NAJVIŠE ŠTO VAM SUP KOMPLET MOŽE PONUDITI

Freesoul Tech Hydro-Force™ je najopsežniji SUP set sezone 2019. Bogat paket dodatne opreme i odlične prilagodljive karakteristike uporabe omogućuju vam da SUP koristite na različite načine:

 • TOURING SUP

Zbog velike dužine (dulji je samo Fastblast Tech), s velikim prtljažnim prostorom s elastičnim užetom i s dugom središnjom stabilizacijskom perajom ili kobilicom, FreesoulTech SUP je idealan za »touring« uporabu, dakle duge i srednje duge izlete SUP daskom.

 • KAJAK SUP

Pomoću priloženog SUP/kajak sjedala, potpornja za noge i dvostranog aluminijskim veslom, vaša Freesoul Tech SUP daska na napuhavanje u trenu će se pretvoriti u udoban i okretan kajak na napuhavanje.

 • WINDSUP, SUP ZA JEDRENJE NA VJETRU

FreesoulTech je zapravo multifunkcionalna SUP daska na napuhavanje koja među ostalim ima integriran univerzalni windsurf nastavak. Zato je možete koristiti i kao dasku za windsurf, odnosno točnije windSUP, SUP dasku za jedrenje na vjetru. Odstranjiva središnja kobilica (ispod mjesta za pričvršćivanje jedra) jamči izvanrednu plovnost i stabilnu usmjerenost, koju treba SUP daska na koju smo pričvrstili jedro. Bočne ručke olakšavaju penjanje na windSUP u dubokoj vodi

*adapter za jedro nije uključen

 • JOGA, ZABAVA I DJECA

Kad sa Freesoul Tech SUP daske na napuhavanje odstranimo obje pomične peraje (odstranjive kobilice) i koristimo jednostruku verziju višefunkcijskog vesla, možemo ga koristiti za ležerno SUPanje ili izležavanje. Budući da ima nevjerojatnu nosivost od 160 kg, na kraće SUPanje ili zabavu na vodi možemo povesti svoju djecu. Izvanredna nosivost i stabilnost dopuštaju također da na SUP dasci treniramo jogu.

DODATNE PREDNOSTI FreesoulTechHydro-Force™

 • 2 VESLA U 1

Priloženo višefunkcijsko aluminijsko rastavljivo veslo u funkciji je stojećeg SUPanja (jednostruko veslo) i podesivo je po dužini. Možete ga također složiti u dvostrano veslo, koje koristite u sjedećem položaju kod kajakaškog veslanja.

 • RUKSAK

Visokokvalitetan i praktičan ruksak za prenošenje SUP daske na napuhavanje možete nositi na leđima ili kao torbu u jednoj ruci pomoću bočne ručke. U prostran ruksak možete pospremiti sve potrebno za vašu SUP avanturu, a ako se spremate SUPati na autom nedostupnu divlju plažu ili riječnu obalu, svoj SUP komplet ćete s lakoćom prenijeti na leđima.

 • DVOFUNKCIJSKA PUMPA

Priloženu dvofunkcijsku pumpu, koja ima integriran manometar, možemo koristiti jednosmjerno ili dvosmjerno. Huaka'i tako napušemo u nekoliko minuta i bez napora.

 • VRHUNSKI MATERIJALI

Kombinacija dvaju materijala vrhunske kvalitete Tritech™ i »drop-stitch«. Tritech™ je patentiran troslojni materijal branda Bestway®. »Drop-stitch« je specijalni materijal koji se koristi u nautici, avijaciji i sl. Riječ je o inovativnom rješenju koje spaja iznimnu lakoću s nevjerojatnom čvrstoćom.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE


 • Teža: 18.3 kg
 • Širina: 89 cm
 • Dužina: 340 cm
 • Debljina: 15 cm
 • Nosivost: 160 kg
 • Broj peraja: 4 (2+2)
 • Visokokvalitetni Tritech™ materijal
 • Visokokvalitetni »drop-stitch« materijal
 • Dimenzije paketa: 36 x 54 x 97 cm
 • Težina paketa: 21.7 kg

SADRŽAJ PAKETA

 • SUP daska na napuhavanje
 • Potporanj za noge
 • Set za popravke
 • SUP/kajak sjedalo
 • Uže za prtljagu
 • Višefunkcijska ručna pumpa
 • Rastezljivo sigurnosno uže
 • Putna torba za cijeli komplet
 • Višefunkcijsko aluminijsko veslo

UPUTE

ČESTA PITANJA U VEZI SA SUP DASKAMA NA NAPUHAVANJE

NIKAD DOSAD NISAM SUPAO/LA. JE LI TEŠKO NAUČITI?

Uopće ne! Svatko tko je već SUPao  reći će vam da je tu iznimno ugodnu i za tijelo blagotvornu aktivnost vrlo lako usvojiti. Naravno, postoje različite razine SUPanja i ne želimo umanjivati vrijednost profesionalaca u SUPanju, koji treniraju godinama da bi postigli iznimne rezultate - želimo samo reći da za osnovno SUPanje ne trebate imati iznimne fizičke sposobnosti ni poseban talent, pa svatko može odmah početi uživati u toj najbrže rastućoj sportskoj aktivnosti u zapadnom svijetu.

MORAM LI BITI VRLO SNAŽAN/NA ZA NAPUHAVANJE I PRENOŠENJE SUP DASKE?

Nikako. Iako su SUP daske na napuhavanje Bestway® vrlo čvrste i robusne, napuhavanje je iznenađujuće brzo i bez napora. Priložena pumpa je vrlo funkcionalna: napuhavanje započinjemo s dvosmjernom funkcijom i na kraju, ko se približavamo željenoj razini tlaka, prebacimo na jednosmjerno napuhavanje.

KOLIKO MORAM NAPUHATI SUP?

Pomoću ugrađenog manometra tijekom napuhavanja daske za SUPanje imamo preciznu kontrolu rasta tlaka u SUP dasci. Napuhavanje je završeno kad dosegnemo tlak od 1.034 bara (15 Psi).

MOŽE LI SUP DASKA OSTATI NAPUHANA AKO JE IMAM GDJE POHRANITI?

Naravno. SUP daske na napuhavanje su praktične za prenošenje i pohranu, ali ako vam veličina auta dopušta da ga prevozite napuhanog, a veličina garaže da ga napuhanog pohranite, nema potrebe da je stalno napuhujete i praznite. U tom slučaju je možete koristiti na isti način kao tvrdu SUP dasku.

JE LI SUP DASKA NA NAPUHAVANJE PODLOŽNIJA KVAROVIMA OD TVRDE SUP DASKE?

Upravo suprotno. SUP daske na  napuhavanje su puno izdržljivije jer se od prepreka odbijaju umjesto da se u sudaru s njima oštete, a osim toga su materijali Hydro-Force™ SUP dasaka otporni na UV zračenje, morsku vodu i naftne derivate.

KUPON ZA 5% POPUST


tek je prva od pogodnosti koje nudimo novim članovima.

Prijavite se u Bestway Klubi prvi ćete saznati za akcije, popuste, akcije, popuste,

novosti i nagradne igre, koje provodimo, povremeno ćete primati KUPONE,

s ekskluzivnim POPUSTIMA, koji će biti dostupni samo Vama.

Prijavite se i primite KUPON S 5% POPUSTA na svoju mail-adresu.