Velika nagradna igra - zavrtite Bestway kolo sreće

Zamislite sljedeći prizor.

Sjena borova, meka podloga za ležanje, a u vašoj ruci knjiga za koju tijekom godine nikako niste našli dovoljno vremena. Telefon je utišan i u torbi, djeca se zabavljaju u moru, a partner tijekom igranja picigina s obiteljskim prijateljima lijevim okom cijelo vrijeme pazi da je sve onako kako treba biti.

Pravi san, zar ne?

Ili niste baš uvjereni i zapravo vam se čini malo dosadno? U redu, onda si dočarajte sljedeću sliku.

Sunce tek izlazi, a vi ste već na SUP-u sa starijim sinom i savladavate prve kilometre bonace koja se pred vama otvara prema beskonačnom horizontu. Nakon kasnog ručka krećete u utrku s najboljim prijateljem: sjedate u kajak i upućujete se do obližnjega otočića koji je na baš pravoj udaljenosti od obale (pri čemu već slutite da ćete ga danas stvarno pobijedili). Za to vrijeme na odlično raspoložena žena uživa u vodi na modernom luftiću na napuhavanje, a djeca igraju odbojku u moru pomoću zabavnog seta, koji lako ponesete sa sobom kamo god išli.

Je li to možda ONO što tražite? Izvrsno – pobrinuli smo se naime za oba scenarija!

I to posebnim Bestwayevim kolom sreće i nagradnom igrom Bestway® – moje naj ljeto, koje nudi 128 nagrada! O da, dobro ste pročitali – čak 128 nagrada, među kojima je također vrhunski masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™! Jer, znate, svaki godišnji odmor jednom završi – ma koliko čaroban i zabavan bio – i tada itekako dobro dođe privatna kućna oaza!

Nagradna igra - jacuzzi lay-z-spa hawaii hydrojet pro

 

Kolo sreće za vaše naj ljeto

 

Ove godine Bestway je za sve ljubitelje aktivnog dopusta i dinamičnog provođenja slobodnog vremena pripremio posebno predljetno kolo sreće i nagradnu igru – moje naj ljeto, koja će uljepšati vaše ljeto na godišnjem odmoru i po povratku kući!

Nagradna igra naime uključuje više od 100 dnevnih i tjednih nagrada te glavnu nagradu: masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™.

Ako vam masažni bazeni i ljenčarenje u tisućama mjehurića nisu baš najomiljenija stvar na svijetu, nagradna igra će vam utoliko biti još zanimljivija. Naime, svaki put kad zavrtite kolo sreće, natječete se također za jednu od zabavnih nagrada na napuhavanje i još dobivate srećku za tjedno izvlačenje.

Nagradna igra Bestway

Čeka vas – brojkom i slovima – 128 nagrada te dodatni vrijednosni bonovi

 

Kolo sreće uključuje 120 dnevnih nagrada i 8 tjednih nagrada. Za tjedne nagrade natječete se automatski, bez dodatnih okretanja kola. Samo morate zavrtjeti kolo sreće od 1. do 30. lipnja, i to onoliko puta koliko želite!

Što biste od sljedećega najviše voljeli imati?

 

Jednu od gornjih nagrada možete osvojiti svaki dan u lipnju, a uz srećku u dodatnom tjednom izvlačenju možete osvojiti još:

  • vrijednosni bon za proizvode Bestway® na 50 € ili
  • vrijednosni bon za proizvode Bestway® na 100 €.

Pomoću vrijednosnog bona možete recimo kupiti jedan od najpopularnijih proizvoda slovenskih obitelji – pravi pravcati vodeni park! Možete mu dodati također stijene za penjanje, tobogane, vodeni top, tunele pa čak i koševe za košarku. Oh, kako bi bilo lijepo opet biti dijete…

 

Jeste li se možda upitali zašto uopće trebate vodeni park kod kuće?

Pa, upitate li svoju djecu zašto biste trebali imati vodni park kod kuće, njihov bi odgovor vjerojatno bio:  »Jer možemo!«, uz obavezno kolutanje očima jer je njihov odgovor tako logičan!

Osim tog vrlo jasnog (i doista posve logičnog) odgovora, vodeni park također:

  • razvija motoričku spretnost, ravnotežu i koordinaciju kod djece;
  • uči djecu samosvjesnom rješavanju problema i savladavanju izazova te
  • pomaže jačati njihovu ustrajnost, kreativnost i suradnju.

 

Dobrih razloga za vodeni park je toliko da bismo o tome mogli napisati cijeli jedan članak, a najvažniji je sigurno sljedeći:

vodenim parkom ćete svojoj djeci (i njihovim prijateljima) omogućiti najbolji mogući ljetni odmor, i to u sigurnosti vlastitog dvorišta!

 

Možda niste baš sigurni što sa SUP-om po povratku s odmora?

SUP-ovi, koji zadnjih godina nisu samo modni hir, već i obavezna oprema mladih i starih, obitelji, parova i pojedinaca, jer omogućuju aktivne avanture na vodi, kako na moru tako i na jezeru i rijeci. Dakle, na moru i kod kuće!

Oni koji svoje slobodno vrijeme vole provoditi aktivno, SUP-ove obožavaju prije svega zbog sljedećih razloga:

  • Tijekom „hvatanja“ ravnoteže i veslanja na SUP-u aktivirate sve mišićne skupine, ubrzavaju se otkucaji srca i činite nešto dobro za svoje zdravlje dok se jednostavno zabavljate.
  • SUP-om možete doći do skrovitih uvala koje pješke ili autom nikad ne biste mogli posjetiti.
  • Imate malu djecu kojoj je uuuuvijek dosadno? Posjednite ih na SUP i brzo će zaboraviti na dosadu. (P. S. Ako nemate djece, ali imate psa, na SUP avanturu se možete uputiti i s njime!)

SUP je primjeren za more, jezero i rijeku – nema vode koju SUP neće učiniti zabavnijom! Ok, ili praktični kajak na napuhavanje – njegov stariji rođak.

A što je s glavnom nagradom o kojoj već svi govore?

 

Zamislite da vas zimi nakon cjelodnevnog skijanja kod kuće dočeka masažni bazen s na tisuće mjehurića i toplom vodom koja će opustiti svaki mišić vašeg tijela? Oh, kako je to divan prizor… Kakav divan prizor, koji bi se mogao ostvariti!  

Svatko tko zavrti kolo sreće sudjeluje i u izvlačenju za glavnu nagradu: masažni bazen (jacuzzi) Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™. Čuli ste već za njega?

Riječ je o masažnom bazenu koji je osmišljen po uzoru na luksuzna ljetovališta na Havajima i može primiti 4 do 6 ljudi. Ako je u njemu dvoje, mlazovi vode mogu se usmjeriti na specifične dijelove tijela, a ako se u njemu brčkaju i djeca, možete smanjiti snagu pojedinih mlazova vode i prilagoditi ih njihovim željama. Osim toga, ovaj bazen također združuje nekoliko najatraktivnijih funkcija prijenosnih masažnih bazena. Vrhunska glavna nagrada za vaše kraljevsko uživanje!

P. S. Izvrsno dođe i nakon napornog čišćenja snijega s vašeg dvorišta!

 

Dnevne i tjedne nagrade možete osvojiti baš SVAKI dan lipnja!

 

Ne zaboravite: možete sudjelovati baš svaki dan, i to od 1. do 30. lipnja!

Izvlačenje sretnog dobitnika glavne nagrade nagradne igre Bestway® – moje naj ljeto održat će se 3. srpnja. Označite si na kalendaru ili – još bolje – pratite nas na našem Facebook i Instagram kanalu!

Osim svega nabrojanog, kod našeg kola sreće na raspolaganju su vam i dodatni pokušaji (kakvi, saznat ćete prilikom okretanja kola), a isto tako si većim brojem srećki možete znatno povećati šanse za osvajanje neke od 128 nagrada: vlastiti jacuzzi na napuhavanje, neku od zabavnih nagrada ili vrijednosni bon. Možete sudjelovati onoliko puta koliko želite!

 

Dakle, odluka o tome koliko će aktivno i zabavno biti vaše naj ljeto, isključivo je u vašim rukama. Iskoristite je!