slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Podrška kupcima

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Power Steel® Round

Vlasnici montažnih bazena priznat će kako je fora imati svoju malu, privatnu plažu u dvorištu iza kuće na kojoj ne trebaš rezervirati mjesto u cik zore niti paziti na svoje ručnike i ležaljke. Fora je i brčkati se u kristalno čistoj vodi koja je savršene temperature znajući da u njoj možeš ostati koliko te volja jer nikome ne smetaš.

Bestway® u svojoj ponudi ima savršene modele koji će svojim izgledom oplemeniti svako dvorište. Naime, montažni bazeni Power Steel™ Round zahvaljujući interesantnom i vrlo uvjerljivom uzorku kamena na stijenkama i najjednostavniji vrt vikendice i ljetnikovca učinit će modernim i vrlo atraktivnim prostorom za druženja na otvorenom.

 

Bazeni s brojnim sjajnim odlikama

Posljednjih godina su okrugli montažni bazeni sve traženiji, a posebno oni koji se svojim izgledom izdvajaju u okolini. Montažni bazeni Power Steel™ Round zanimljivi su, koliko zbog atraktivnog kamenog printa, toliko i zbog impresivnih karakteristika:

·    bazensko platno osnaženo je TriTech™ posebnom tehnikom spajanja čak tri sloja PVC materijala koji osigurava nevjerojatnu čvrstoću i izdržljivost unatoč velikom pritisku vode

·    metalni okviri u obliku slova T zaduženi su za stabilnost bazena jer su čvrsto povezani Seal & lock System™ patentnim sustavom spajanja, a s obzirom na to da su lakirani posebnim premazom godinama će odolijevati hrđi

·    Flowclear™ pumpa s kartonskim filtrom s protokom od 9463 litara na sat će brinuti za čistoću bazenske vode tijekom vrućih mjeseci

·    ChemConnect™ priključak za kemikalije se montira na stijenku bazena i sjajan je nadomjestak za plutajuće plovke za doziranje kemikalija.

Iako u kompletu s Power Steel modelom bazena dolazi jedan kartonski uložak za pumpu, preporučujemo da nabavite još jedan kako biste pravilno održavali bazen čistim tijekom cijele sezone kupanja. Usput, razmislite i o kupnji dodatne opreme - kao skimmer i mrežica s teleskopskom drškom - koji će vam pomoći očistiti površinu bazena od lišća i slične nečistoće.

 

Dobro došli u Bestway® obitelj!

Mi u Bestwayu® cijenimo svoje korisnike, kako one koji su već kupili neki od naših proizvoda, tako i one buduće koji tek traže svoje idealno ljetno osvježenje. Mada uz svaki proizvod na našem web shopu stoji detaljan opis, ponekad je našim korisnicima potrebno dodatno objašnjenje ili savjet – ne ustručavajte nas pitati sve što vas zanima, tu smo za vas!

Bez obzira tražite li više informacija o montažnim bazenima Power Steel ili o nekoj drugom tehničkom aspektu Bestway® bazenske tehnike, slobodno kontaktirajte Bestway® info centar – pišite nam na [email protected] ili nazovite na broj telefona 099/7930168 od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.

artikl
na stranicu
artikl