slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Podrška kupcima

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Power Steel® Special Series

Prije ili poslije dođe doba godine kada vrijeme zatopli i kada naša dvorišta i terase postaju jedina mjesta na otvorenom koja nude spas od vrućina. Tražimo načine kako se rashladiti, od zaklona u hladu zelenila do nade da će nam povjetarac podariti toliko potrebno osvježenje dok se lijeno njišemo u ljuljački. No, sve te metode rashlađivanja ne mogu se mjeriti sa skokom u vodu!

Imati privatnu plažu i vlastiti bazen iza kuće više nije nikakav problem – dovoljno je znati veličinu dvorišta da bi mogli odabrati adekvatnu veličinu i oblik, te ga naručiti u svega par klika s Bestway.hr online shopa!

 

Montažni bazen Power Steel™ Special Series – kvaliteta izrade i sofisticiran dizajn

Sretnike s velikom okućnicom oduševit će montažni bazeni Power Steel® Special Series kolekcije jer stvaraju najljepše ljetne zabave i obiteljska druženja u intimi vašeg doma zahvaljujući tome što:

·    posjeduju sve najbolje iz Power Steel® linije, od nevjerojatno moćnog bazenskog platna do snažne čelične konstrukcije koja drži bazen i vodu,

·    među najvećim su ovalnim bazenima u Bestway® ponudi,

·    vanjski dijelovi bazenskih stijenki oslikani su realističnim prikazom drveta ili kamena,

·    a opet, svaki pojedini model ima i dodatne praktične funkcije koje će zadiviti kupače svih godišta.

Impresivan montažni bazen Power Steel™ Special Series svidjet će se obiteljima s djecom i osobama koje vole priređivati zabave za rodbinu i prijatelje. Dolazi u tri veličine, dužine od 610 cm i 732 cm, što je itekako dovoljno prostora za plivanje i druge vodene aktivnosti. Stoga se naoružajte rekvizitima za plažu kao što su luftići, lopte na napuhavanje i maske ronjenje. Zbog efektnog dizajna i vjernog uzorka drveta ovi visokokvalitetni montažni bazeni Power Steel® Special Series kolekcije sjajno se uklapaju u različite stilove eksterijera i naglašavaju toplinu prirodnog okružja.

 

Montažni bazen Power Steel™ Comfort Jet™ - za ludu zabavu i opuštanje

Još jedan montažni bazen Power Steel® Special Series s razlogom plijeni pažnju. Velik je, izdržljiv i pruža jedinstveno iskustvo plivanja kao niti jedan drugi Bestwayev® model. Radi se o Power Steel™ Comfort Jet™ bazenu, ultimativnoj vodenoj oazi i novitetu na tržištu budući da donosi dva najjačih elemenata – zabavu i relaksaciju:

·    mali detalj u obliku magnetne led lampice osigurat će valove sreće i uzbuđenja –izmjenjuje sedam različitih boja za živahne večernje fešte i pool partyje, a blještava noćna kupanja će najviše razveseliti one najmlađe,

·    roditelje, bake i djedove oduševit će integrirani modul za hidromasažu, dodatak koji s pomoću jake vodene mlaznice stvara uvjete za ugodnu masažu leđa.

Iako su velikih dimenzija, montažni bazeni Power Steel® Special Series lako se sastavljaju i montiraju unutar okućnice budući da se sastoje od jednostavnih dijelova za čije povezivanje nije potrebno nikakvo prethodno znanje niti alat.

 

Zaštitite i čuvajte svoj bazen Power Steel® Special Series vrhunske kvalitete

Da bi vas kvalitetan montažni bazen Power Steel® Special Series služio i uveseljavao još godinama, neophodno je pripaziti na pripremu terena na koji će se isti postaviti te na pravilno i redovito održavanje bazena i bazenske vode. Dakle, u slučaju da baza ili tlo nije izjednačeno, poželjno je koristiti podloge za bazene.

Baš kao i Power Steel® Round, Steel Pro® MAX™ ili Hydrium™, vaš montažni bazen Power Steel® Special Series dolazi na vašu adresu u paketu s adekvatnim filtracijskim sustavom, odnosno pumpom, sigurnosnim ljestvama, ChemConnect™ kemijskim konektorom te pokrivačem koji će spriječiti da nečistoća padne u vodu.

artikla
na stranicu
artikla