slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Swim Vista Series™

Imate dvorište, ali nemate bazen? Ne gubite nadu jer nikad nije kasno da dašak morskog ugođaja donesete u svoj dom. Moderan i upečatljiv montažni bazen Swim Vista Series™ bit će vaš partner u stvaranju egzotične, mediteranske atmosfere kakva se uglavnom doživi na godišnjem odmoru. 

Zašto? Jer je baš taj model Bestway® nadzemnog bazena sve samo ne klasičan rekvizit za ljetna osvježenja. Čim ga postavite u svoje dvorište oduševit će vas, ali i vaše prijatelje i susjede svojim izgledom i funkcionalnošću.

Montažni bazen Swim Vista Series™ - ljubav na prvi zaron!

O Swim Vista Series™ kolekciji bazena ne prestaje se pričati otkad je premijerno predstavljena svijetu. Ovi modeli bazena proglašeni su nezaboravnim, unikatnim i upečatljivim, a hvali ih se što su podigli kupanje u nadzemnim bazenima na novi nivo – sve zahvaljujući ugrađenim prozorima u stijenku bazena. Da, dobro ste pročitali, postoje bazeni s prozirnim prozorima! Inovativnim postupkom dvostrukog brtvljenja neprimjetno su spojeni s ostatkom bazenskog platna, a potom su podvrgnuti mnogim testiranjima kvalitete kako bi bili sigurni za kupanje, uz poseban naglasak da ne propuštaju vodu.

Ti atraktivni PVC prozori uistinu pružaju jedinstveno iskustvo plivanja svim generacijama kupača. Djecu oduševljava dodatan oblik zabave gledati kroz prozore i mahati prolaznicima dok rone, a roditelji mogu opuštenije boraviti izvan bazena i kroz prozor lakše pratiti djecu kod se igraju uz smijeh i veselje.

Montažni bazeni Swim Vista Series™ bogati su opremom

Mnogi ljubitelji ljetnih praznika i godišnjih odmora bi kvalitetan montažni bazen Swim Vista Series™ proglasili svojim bazenom iz snova – snažan je, atraktivan i efektivan, te ima podužu listu odlika, od kojih bismo istaknuli sljedeće:

·         baš kao i ovalni i okrugli Power Steel® modeli, ovi bazeni su ojačani čvrstim metalnim okvirom koji je poznat po izdržljivosti i dugovječnosti jer ne propušta vodu u svoju
          unutrašnjost i otporan je na hrđu zahvaljujući Seal&Lock System™ sustavu spajanja,

·         bazensko platno sačinjeno je od Tritech™ (tri sloja ojačanog) materijala za vrhunsku snagu i otpornost na udarce, dok na vanjskoj strani možete birati između uzoraka kamena, ratara i
          drveta,

·         na online shopu Bestway.hr možete izabrati između okruglog i ovalnog oblika Swim Vista Series™ bazena, 

·         najveći okrugli bazen dolazi s promjerom od 5,5 metara, a dimenzije najdužeg ovalnog su 549 x 274 x 122 cm,

·         bazeni dolaze u kompletu s odgovarajućom filtracijskom pumpom, ljestvama za lakši ulazak u bazen, prikladnim pokrivačem i ChemConnect priključkom za ravnomjernu raspodjelu
          kemikalija za održavanje bazena.

Kvalitetni montažni bazeni Swim Vista Series™  zahtijevaju adekvatnu pripremu

Svjesni smo da kupovina montažnog bazena za dvorište kod nekih osoba može izazvati nelagodu i stres. Takva je akvizicija velika stvar i nitko se ne želi dovesti u situaciju da pogriješi u odabiru. Kako bi izbjegli iznenađenja i neugodne situacije, dobra priprema prije kupnje je od neizmjerne važnosti. 

Stoga vas savjetujemo da budete realni u veličini zemljišta oko svoje kuće, kao i u željama i očekivanjima koje imate od bazena. Na kojoj podlozi će se bazen postavljati? Koliko će se osoba kupati u bazenu i koliko dana u godini? Hoćete li ga svake kupališne sezone moći iznova sastavljati? Može li ipak prezimiti na otvorenom? Kako će se bazenska voda filtrirati, uz pomoć pumpe s kartonskim filtrom ili pijeska? Na ova i još mnoga druga pitanja trebate znati odgovor ne samo kada su u pitanju kvalitetni montažni bazeni Swim Vista Series™, već i drugi modeli Bestway® bazena poput Steel Pro® MAX™ i Hydrium™.

artikla
na stranicu
artikla