-20%
Prethodni proizvod
SUP Hydro-Force™ Cruiser Tech 320 x 76 x 15 cm

SUP Hydro-Force™ Cruiser Tech 320 x 76 x 15 cm

Sljedeći proizvod
Krevet na napuhavanje Royal Round 215 cm x 152 cm x 60 cm

Krevet na napuhavanje Royal Round 215 cm x 152 cm x 60 cm

SUP Hydro-Force™ Fastblast Tech 381 x 76 x 15 cm

FastblastTech je najbrža SUP daska na napuhavanje Bestway®. Crvena uska daska za brzo SUPanje, koja omogućuje postizanje velikih brzina. 3.8 m dužine i odlična stabilnost za napredne i srednje iskusne poklonike SUPanja, koji vole brzinu. Mi smo službeni zastupnik kompanije Bestway®. Nudimo sigurnu kupnju i asistenciju prije, tijekom i nakon kupnje.

Dostupnost: Na lageru
Kod
65306
Posebna cijena 3.647,94 kn Normalna cijena 4.559,92 kn
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!

PREDNOSTI I NAMJENA

NATJECATELJSKO SRCE

Ponekad poželimo otići daleko, a ponekad blizu, ali brzo. U oba slučaja brzina igra važnu ulogu. SUPanje je aktivnost za opuštanje, ali to ne znači da morate uvijek ploviti polako – zato i postoje natjecateljske ili »racing« SUP daske, koje su osmišljene tako da zadovolje one kojima je brzina u krvi, bez obzira na to natječu li se u SUPanju ili ne.

OBLIK ZA BRZINU

SUP daska na napuhavanje Fastblast Tech Hydro-Force™ izrađena je za brzinu. To je najdulja daska za stojeće veslanje serije 2019. s plovnim karakteristikama koje su optimizirane za brzinu, jer spada u kategoriju »SUP race/fasttouring«. Odnos širina-visina i duga zamjenjiva centralna peraja ovoj odličnoj dasci na napuhavanje za stojeće veslanje omogućuje postizanje natprosječnih brzina u usporedbi s ostalim daskama za SUPanje (dužinom joj se približava »touring« SUP daska na napuhavanje Cruiser Tech).

TKO BI I U KOJE SVRHE TREBAO KORISTITI Fastblast Tech Hydro-Force™

FastblastTech je SUP primjeren za iskusne i srednje iskusne poklonike SUPanja, koji se na SUP dasci žele natjecati ili jednostavno brzo putovati. Spada u kategoriju »race« odnosno »fasttouring«, što znači da je osim za »utrke« primjerena i za srednje duge izlete kad želite u kratkom roku preveslati veće udaljenosti. Nosivost od 120 kg omogućuje vam da sa sobom  ponesete i nešto prtljage. Inače je SUPanje nezahtjevna sportska aktivnost, koju u osnovi svatko može usvojiti relativno brzo, ali ako vam se čini da s velikom težinom usvajate sportske aktivnosti koje se temelje na uspostavljanju ravnoteže,  savjetujemo vam da radije započnete svoj SUParski put širom SUP daskom (recimo Oceana, Huaka'iTech ili Aqua Journey).

POSEBNOSTI Fastblast Tech

 • Oblik optimiziran za iznimnu brzinu
 • Visokokvalitetni ruksak za prenošenje
 • Dvofunkcijska pumpa za brzo i lako napuhavanje
 • Duga središnja peraja (ili kobilica) za stabilnost i usmjerenost
 • Vrhunski Materijali Tritech™ i »drop-stitch«.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE


 • Teža: 13.3 kg
 • Širina: 76 cm
 • Dužina: 381 cm
 • Debljina: 15 cm
 • Nosivost: 120 kg
 • Broj peraja: 1
 • Visokokvalitetni Tritech™ materijal
 • Visokokvalitetni »drop-stitch« materijal
 • Dimenzije paketa: 25 x 40 x 86 cm
 • Težina paketa: 15.9 kg

SADRŽAJ PAKETA

 • SUP daska na napuhavanje
 • Uže za prtljagu
 • Višefunkcijska ručna pumpa
 • Rastezljivo sigurnosno uže
 • Putna torba za cijeli komplet
 • Set za popravke

UPUTE

ČESTA PITANJA U VEZI SA SUP DASKAMA NA NAPUHAVANJE

NIKAD DOSAD NISAM SUPAO/LA. JE LI TEŠKO NAUČITI?

Uopće ne! Svatko tko je već SUPao  reći će vam da je tu iznimno ugodnu i za tijelo blagotvornu aktivnost vrlo lako usvojiti. Naravno, postoje različite razine SUPanja i ne želimo umanjivati vrijednost profesionalaca u SUPanju, koji treniraju godinama da bi postigli iznimne rezultate - želimo samo reći da za osnovno SUPanje ne trebate imati iznimne fizičke sposobnosti ni poseban talent, pa svatko može odmah početi uživati u toj najbrže rastućoj sportskoj aktivnosti u zapadnom svijetu.

MORAM LI BITI VRLO SNAŽAN/NA ZA NAPUHAVANJE I PRENOŠENJE SUP DASKE?

Nikako. Iako su SUP daske na napuhavanje Bestway® vrlo čvrste i robusne, napuhavanje je iznenađujuće brzo i bez napora. Priložena pumpa je vrlo funkcionalna: napuhavanje započinjemo s dvosmjernom funkcijom i na kraju, ko se približavamo željenoj razini tlaka, prebacimo na jednosmjerno napuhavanje.

KOLIKO MORAM NAPUHATI SUP?

Pomoću ugrađenog manometra tijekom napuhavanja daske za SUPanje imamo preciznu kontrolu rasta tlaka u SUP dasci. Napuhavanje je završeno kad dosegnemo tlak od 1.034 bara (15 Psi).

MOŽE LI SUP DASKA OSTATI NAPUHANA AKO JE IMAM GDJE POHRANITI?

Naravno. SUP daske na napuhavanje su praktične za prenošenje i pohranu, ali ako vam veličina auta dopušta da ga prevozite napuhanog, a veličina garaže da ga napuhanog pohranite, nema potrebe da je stalno napuhujete i praznite. U tom slučaju je možete koristiti na isti način kao tvrdu SUP dasku.

JE LI SUP DASKA NA NAPUHAVANJE PODLOŽNIJA KVAROVIMA OD TVRDE SUP DASKE?

Upravo suprotno. SUP daske na  napuhavanje su puno izdržljivije jer se od prepreka odbijaju umjesto da se u sudaru s njima oštete, a osim toga su materijali Hydro-Force™ SUP dasaka otporni na UV zračenje, morsku vodu i naftne derivate.

KUPON ZA 5% POPUST


tek je prva od pogodnosti koje nudimo novim članovima.

Prijavite se u Bestway Klubi prvi ćete saznati za akcije, popuste, akcije, popuste,

novosti i nagradne igre, koje provodimo, povremeno ćete primati KUPONE,

s ekskluzivnim POPUSTIMA, koji će biti dostupni samo Vama.

Prijavite se i primite KUPON S 5% POPUSTA na svoju mail-adresu.