Podloge za bazene

Podloge za bazene

Prije nego što počnete pripremati svoj osvježavajući ljetni raj, važno je pripremiti tlo gdje ćete ga smjestiti. A čak i ako najbolje pripremite teren, važno je da na kraju, prije postavljanja, zadnji sloj uvijek bude zaštitna podloga za bazen Bestway®.

Kako pripremiti teren za postavljanje bazena

Isplati se dobro razmisliti i isplanirati projekt postavljanja svog malog vrtnog kupališta, da ne biste bili primorani kasnije popravljati posljedice nedosljednosti i prenagljenosti. Sve naravno počinje s tlom, terenom, na pripremi podloge i korištenju zaštitne podloge za bazene.

Postavljanje bazena na beton

Neki misle da je ravni beton dovoljno dobra osnova na koju se može neposredno postaviti bazen, ali, pozor – nije tako. Na beton mora obvezno doći još i podloga za bazen jer porozni beton stvara sitne, ali oštre djeliće koji pod težinom vode i stopala mogu oštetiti bazensko platno. Čak i ako spadate među rijetke sretnike koji za osnovu imaju brušeni beton ili čak pločice, preporučujemo da ne preskačete podlogu za bazen koja će tlo blago izolirati i spriječiti da kakav neželjeni djelić napravi štetu.

Postavljanje bazena na zemlju ili travu

Ako namjeravate postaviti bazen na travu ili zemlju, tada naravno sama zaštitna podloga za bazen neće biti dovoljna. U tom slučaju teren ćete morati najprije brižljivo izravnati i to tako da zemlju odstranjujete tamo gdje je ima previše i dodajete tamo gdje je nedostaje, jer je takva podloga za postavljanje bazena podvrgnuta podrivanju i poniranju. Kad je podloga posve vodoravna, predlažemo da na nju postavite stirodur ili tvrđi stiropor na koji na kraju dođe bazenska podloga.

Kako naći odgovarajuće dimenzije među svim bazenskim podlogama?

Velika je vjerojatnost da ćete u našoj širokoj ponudi podloga za bazene Bestway® (koje se mogu mirno koristiti i za druge bazene ako odgovaraju po veličini) naći točno ono što tražite. Ako imate jako velik ili jako malen bazen i ne uspijete naći odgovarajuće dimenzije podloge, možete si pomoći tako da upotrijebit posebnost u našoj ponudi: puzzle podlogu za bazen. Po potrebi možete kupiti više paketa, da biste dosegnuli željenu površinu. Zaštitne podloge za bazen su nužni element svakog bazenskog sustava. Nemojte dopustiti da vam probijeno platno pokvari ljeto!

Ako vam se čini da trebate više informacija u vezi s izborom odgovarajuće podloge za vaš bazen ili trebate dodatne informacije u vezi s pripremom terena, pozivamo vas da nam se obratite na >> poveznici.

Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

7 proizvoda

po stranici
 1. Podloga za bazen 2,74 m x 2,74 m

  #58000

  121,52 kn
  Usporedite
 2. Podloga za bazen 3,35 x 3,35 m

  #58001

  159,52 kn
  Usporedite
 3. Podloga za bazen 3,96 x 3,96 m

  #58002

  227,92 kn
  Usporedite
 4. Podloga za bazen 4,88 x 4,88 m

  #58003

  243,12 kn
  Usporedite
 5. Podloga za bazen 81 x 81cm

  #58265

  303,92 kn
  Usporedite
 6. -10%
  Podloga za masažne bazene 2,16 m

  #60309

  Posebna cijena 533,45 kn Normalna cijena 592,72 kn
  Usporedite

KUPON ZA 5% POPUST


tek je prva od pogodnosti koje nudimo novim članovima.

Prijavite se u Bestway Klubi prvi ćete saznati za akcije, popuste, akcije, popuste,

novosti i nagradne igre, koje provodimo, povremeno ćete primati KUPONE,

s ekskluzivnim POPUSTIMA, koji će biti dostupni samo Vama.

Prijavite se i primite KUPON S 5% POPUSTA na svoju mail-adresu.