slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Power Steel® Rectangular

Kad ljetna vrućina postane nepodnošljiva, najbolje rješenje za rashlađenje definitivno je zaron u osvježavajuće more. No, što napraviti kad more nije nadohvat ruke? Montažni bazen u vlastitom dvorištu je odlična alternativa! Pritom cijela zabava oko plivanja, bućkanja i igranja u vodi neće niti rezervirana samo za vas, nego će koristiti čitavoj vašoj obitelji i prijateljima u čijem društvu rado uživate. 

I dok su bazeni s rubom na napuhavanje prikladni za sve veličine dvorišta, pogotovo za male vrtove, montažni bazeni pravokutnog oblika oživjet će svaku veću okućnicu. Iznenada će taj dio doma postati centralno mjesto za obiteljske fešte i proslave uz roštilj i glazbu do fajrunta.

Pravokutni montažni bazeni – za prave ljubitelje plivanja

Bestway® serije bazena dolaze u tri oblika, okrugli, ovalni i pravokutni. Dakako, ovaj posljednji model zauzima najviše mjesta u dvorištu, a s druge strane vam pruža više iskoristivog prostora unutar samog bazena. Ako brčkanje i lješkarenje u bazenu nije po vašem ukusu, već volite i zaplivati, zaigrati dječju verziju vaterpola ili odbojke u vodi, onda će vas bazen izduženog oblika oduševiti.

Dodate li još pokoji rekvizit za plažu kao što su madraci i lopte na napuhavanje, pravokutni bazeni postaju perfektna kulisa za koktel zabave i pool partyje. Za nešto smjelije sportske aktivnosti u našoj ponudi možete pronaći SwimFinity™ protustrujni uređaj za plivanje na mjestu.

Montažni bazeni Power Steel® Rectangular – spoj impresivnosti i radosti

Najozbiljniji kandidat za titulu vladara dvorišta i budžetno najpristupačnijeg velikog obiteljskog bazena je montažni bazen Power Steel® Rectangular – pravokutni ljepotan proizveden u nekoliko dimenzija, od 4 do gotovo nevjerojatnih 10 metara dužine i s kapacitetom vode od čak 52.231 litara, zbog čega se nalazi u klasi najvećih na tržištu nadzemnih bazena.

Unatoč svojoj veličini, montažni bazen Power Steel® Rectangular je zapanjujuće izdržljiv i stabilan zahvaljujući bočnim potpornim metalnim stupovima koji podržavaju cijelu konstrukciju. Unutrašnjost bazena oslikana je u mozaičnom stilu svjetloplavih nijansi boje, dok izvana fascinira otmjenošću i elegantnošću u svjetlosivoj boji ili dizajnu ratana. Ne postoji osoba kojoj montažni bazeni Power Steel® Rectangular ne upadnu u oko!

Održavanje bazena ključno je za njegovu dugovječnost

Montažni bazeni Power Steel® Rectangular su moćna, pouzdana i prostrana vodena igrališta za velike i male. Za dobru zabavu nije nužno putovati u udaljene vodene parkove – sve što trebate je dobro opremljen bazen u vrtu i par sitnica koji će boravak na suncu učiniti uzbudljivijim.

Budući da će bazen biti u funkciji svaki dan, a u njemu se kupati mnogo plivača, nikako ne zaboravite održavati čistoću bazena i bazenske vode:

·         često provjeravajte kvalitetu vode s pomoću testnih trakica

·         redovito uključite filtracijski sustav

·         uložite u viseći skimmer i ručnu mrežicu koji će prikupljati nečistoću s površine vode

·         posebna četka će lako ostrugati eventualne naslage prljavštine s dna bazena

·         pokrivač za bazen prikladne dimenzije će čuvati bazen od lišća, grančica, kukaca i peludi.

 

Iako su veliki, montažni bazeni Power Steel® Rectangular se vrlo brzo i s lakoćom sastavljaju. Potrebno je pronaći adekvatnu poziciju u dvorištu podalje od drveća i ograde, gdje je tlo čvrsto i ravno – a tu bi vam od velike koristi mogla biti i zaštitna podloga za bazene.

10  artikla
na stranicu
10  artikla