slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Power Steel® Round

Zašto živjeti u stresu oko biranja destinacije za ovogodišnje ljetovanje, kad plažu možete imati i ispred kuće? Uz Bestway® nadzemne bazene sve je moguće!

Veliki ili mali? Duboki ili plitki? Okrugli ili pravokutni? S rubom na napuhavanje ili od čvrste čelične konstrukcije? Koji god biste bazen voljeli posjedovati, mi ga imamo! Raskošna ponuda s našeg Bestway.hr online shopa dokaz je da svatko može pretvoriti svoj vrt u osvježavajući privatni raj, bez obzira na njegovu veličinu.

Koja je tajna izdržljivosti Power Steel® bazena?  

Power Steel® serija nadzemnih bazena osnažena je tehnologijom izrade kako bi vam omogućili bezbrižna brčkanja godinu za godinom. Krase ih inovativna tehnološka rješenja u materijalima izrade koja mogu podnijeti veliku količinu vode, ali i velik broj kupača, zbog čega ih se smatra pametnim izborom za obitelji s djecom, kao i za vlasnike vikendica i kuća za odmor.

Da bi ovaj snažan i pouzdan bazen stao u svaki vrt, kreirali smo Power Steel® liniju bazena u obliku impresivno dugih pravokutnika ili kruga promjera od čak 6 metara.

Montažni bazeni Power Steel® Round su moćni zbog mnogih inovacija u dizajniranju, među kojima bismo svakako voljeli istaknuti:

·         Seal & Lock System™ - patentirani dizajn cjevastih dijelova bazena jamči da je njihov svaki spoj dobro osiguran.

·         ClickConnect System™ - postavljanje bazena je čas posla zahvaljujući ovom praktičnom tehnikom povezivanja metalnih dijelova bez dodatnih alata ili pribora. 

·         TriTech™ - čvrste bočne stijenke bazena izrađene su od ovog troslojnog materijala ojačanog otpornim mrežastim dijelom za još veću otpornost na mehanička oštećenja.

 

U ovom trenutku jedini veći i snažniji bazeni u Bestway® ponudi su montažni bazeni Hydrium™, s nevjerojatno stabilnim stijenkama, gornjom policom i okvirom izrađenim od 100% pocinčanog čelika kako bi se spriječilo hrđanje i oštećenja od vremenskih utjecaja.

Montažni bazen Power Steel® Round plijeni poglede!

Svijet nadzemnih bazena uvelike je napredovao. Nasreću, među mnoštvom kvalitetnih opcija lako ćete naći onu koja vam najviše odgovara. 

Montažni bazen Power Steel® Round izvrsno je rješenje za zabavne ljetne dane s društvom. Ono što ga izdvaja od ostalih, posebice od Steel Pro® MAX™ linije bazena su njegova zadivljujuća dimenzija 610 x 132 cm, ali i kapacitet vode od 33.240 litara zahvaljujući kojima može primiti više odraslih osoba. 

Dodatni plus je i atraktivan izgled ovog modela bazena. Realističan dekor stijenki bazena s uzorkom kamena promijenit će izgled vašeg dvorišta i dati mu dozu mediteranskog štiha, uglađenosti i luksuza. Pružat će nevjerojatan osjećaj smiraja i relaksacije, te će vas svakodnevno bestidno dozvati da testirate njegovu moć rashlađivanja za vrijeme ljetnih vrućina. 

Obogatite svoj montažni bazen Power Steel® Round iznimno korisnim dodacima

Dodatna pogodnost je što kvalitetan Steel Power Steel® Round montažni bazen dolazi u paketu s osnovnim dodacima za uživanje u kupanju, kao i za održavanje bazena i bazenske vode – od adekvatnog pokrivača pa sve do filtracijskog sistema, odnosno pumpe za pročišćavanje vode.

Međutim, na nas se možete osloniti i ako tražite dodatnu opremu kao što su prigodne podloge za bazene u slučaju da je tlo na koje planirate postaviti bazen neravno, usisivači za čišćenje bazena, grijači vode, plutajuće LED lampe, itd. Zajedničkim snagama ćemo stvoriti uvjete da vam montažni bazeni Power Steel® Round pružaju godine i godine dobrog provoda, smijeha i užitka u vlastitom dvorištu!

artikl
na stranicu
artikl